آره.همون که فقط میزاره با یه دستگاه وصل بشی.زنگ بزن پشتیبانی راهنماییت میکنه.
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
آره.همون که فقط میزاره با یه دستگاه وصل بشی.زنگ بزن پشتیبانی راهنماییت میکنه.
حالا چیز مهمی نیست
الان از یه سرور بهتر دانلود کردم سرعت خیلی بهتر بود 180 تا 200 بود سرعتم باید شب رو ببینم چطوره اگه همینطور باشه که فکر کنم شبی 5 گیگی دانلود بکنم![]()
سعید جون من میگم لینکات خوب نیست سرور لینکاتو عوض کن ببین چی میشه ؟
خودت که متخصصیو بیشتر از ما تجربه داری اما به هر حال آدم بعضی وقت ها نه از روی ندونستن ،از روی حواس پرتی یه اشتباهی میکنه ببین محدودیتی توی نرم افزارات یا روی idm نزاشتی ؟
مودمو یه بار ریست کن از پشتش ببین چی میشه آخه خیلی زوره 2 مگ آدم بگیره بعد این جوری دانلود داشته باشه
خوب تبریک عرض میکنم این دفه شانس اوردیا
شاید باید ip و dns رو مخصوصا دستی وارد کنی در local area connection برو , و در ipv4
dns رو 4.2.2.4 بزن
ip ها رو هم 192.168.1.2 دومیشو خودش میزنه سومیش رو هم 192.168.1.1 بزن حتما درست میشه
اینکه پارس آنلاین کل 13 روز عید رایگان هست تایید شد و سایت پارس آنلاین هم اونو توی صفحه اولش زد
ببینیم پیشگامانو شبکیه برا شما چی کار میکنه![]()
من که به دانلود شبانه شبکیه اعتماد ندارم الان زنگ زدم گفت باید به اخر یوزرنیم n اضافه کنی که دیگه فکر کنم سرعتش خیلی بیاد پایین ببینیم چی میشه
شبکیه از این کارا هم نمیکنه اینجور که امارشو گرفتم تا حالا یه مگ هم هدیه نداده چه برسه به این چیزا
هزینه های گیگ اضافی هم زیاده
- 1 تا 5 گیگ هر گیگ 46000 ریال
- 6 تا 15 گیگ هر گیگ 38000 ریال
- 16 گیگ به بالا هر گیگ 32000 ریال
به هر حال خوبیش اینه که اینترنت دارم
اینم نشد حالا فعلا حسشو ندارم بعد یه چند بار ریست میکنم مودمو بالاخره درستش میکنم با یه مودم دیگه هم تست میکنم این چراغ اینترنتش روشن نمیشه یکم مشکوکهشاید باید ip و dns رو مخصوصا دستی وارد کنی در local area connection برو , و در ipv4
dns رو 4.2.2.4 بزن
ip ها رو هم 192.168.1.2 دومیشو خودش میزنه سومیش رو هم 192.168.1.1 بزن حتما درست میشه
Last edited by farzan311; 15-03-2011 at 20:33.
من ناراضی نیستم چون از وقتی گرفتم تقریبا تغییری نکرده.
فقط میگم اگه جای دیگه بهتره و واقعا میارزه به الافی وقت گذاشتنش، خب بگیرم!![]()
سلام
هنوز دو ساعت مونده تا تموم شدن ساعت دانلودم فکر کنم حدوذ 2 گیگ بگیرم البته شاید بشه بیشترم گرفت حالا باید امشب با لینک های بهتر چک کنم البته همینجوری هم میشه حساب کرد سرعت 70 هست
9*3600*70/1024=2214
که یکم بیشتر 2 گیگ هست
میخوام سورپرایزتون کنم!
این دانلود دیشب من بوده:
لینکهام کاملاً سالم.از 4 سرور مختلف(رپیدباز،آپلودفا،لیچ مستقیم موزیک باران) لینک داشتم.حدود 10 گیگ.
به نظرتون حقش نیست برم کل پیشگامان رو رو سرشون خراب کنم؟![]()
سلام دوستان
من تا حالا دیال آپ داشتم . میخواهم adsl بگیرم شما چه شرکتی پیشنهاد میکنید؟ ضمنا چون دانشجو هستم اکثر زمان اصفهان نیستم پس نیاز دارم که محدودیت زمانی نداشته باشه یا حداقل محدودیت زمانیش طولانی باشه.
لطفا هزینه ی تقریبیشو هم بگید. ممنون.
Last edited by scapula; 16-03-2011 at 12:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)