راست مي گويد صبانت شركت خوبي است البته شنيدم آن هم مشكلاتي دارد كه تازگي ها خيلي قطع مي شود البته جهت اطلاع دوستان يكي مي گفت قطع لحظه اي خيلي زياد دارد تا جايي كه نرمافزار بورس كار نمي كند
با احترام
تیم مدیریت انجمن
راست مي گويد صبانت شركت خوبي است البته شنيدم آن هم مشكلاتي دارد كه تازگي ها خيلي قطع مي شود البته جهت اطلاع دوستان يكي مي گفت قطع لحظه اي خيلي زياد دارد تا جايي كه نرمافزار بورس كار نمي كند
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
Last edited by arashrasa; 06-04-2010 at 14:19.
صبا نت
نصب 12000
بقيه 110000
باشيما به گديپ؟سرم كلاه گذاشتن؟
128 kb سه ماهه محدود
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
Last edited by arashrasa; 06-04-2010 at 14:19.
هر چه قدر میخوام به این همارا توهین نکنم باز نمیشه !!!!
هیچ سایتی برای من به طور کامل لود نمیشه !!!! نفهم هستند نفهم .
من غلط کردم تمدید کردم ، اگر ایندفعه از این شرکت بگیریم مرد نیستم . عوضی هاااااااا
با سرعت 2 کلیلوبایت آپلود میکنه و 2 ساله بهشون میگم نامرد ، عوضی این بالاتر از این نمیره بازم کو گوش شنوا . تمام گزارش کارای مربوط به دانشگاه را میخواستم آپلود کنم که تا 50 یا 80 % می رفت و بعد DC میشد . هر وقت باهاشون تماس میگیره یه سری جواب میدم که دیگه میزنم به سیم آخر . یکی به اینا بگه مردمو چی حساب کردین ؟؟؟؟؟؟ مگر فقط مشکله منه اون عوضی و صاحب شرکت بیاد یه نگاهی کنه و یا حتی بیاد از خود شرکت و یا خونه سرعتشو تست کنه بعد پشت تلفن واسه من وراجی کنه !!! نشسته پشت یه مانیتور و میگه مشکل نیست ! تو غلط میکنی اینو میگی مشکل اونجا نیست که مشکل تو خونه کاربر است که برای لود شدن یه صفحه باید 10 دقیقه بد بخت منتظر باشه
هر روز حدود ساعت 6 که میان خونه از دانشگاه ،برای کارهای اینترنتیم یه مدتی گذاشتم که باید ردیفشان کنم امااااااااا بیا با این سرعت آشغال و با یک پشتیبانی آشغال تر از سرویشان چه کنیم ؟؟؟
اومدi یه مدت 10 هزار تومان کم کردند و حالا هم یه ساتی اضافه !!! همه اینا از اینه که مشتریشو در این اوضاع و احوال حفظ کنه اما برای من نین کارای سنگینه و در واقع کلاه برداری همانطوری که قبلا گفتم
10 هزار تومان هزینه اولیه میگیرند مانند همه شرکتا اما اگر مشکلی در مخابرات باشدآیا این همارا به دنبالش میره !!! نه نمیره همان طور که چند بار برام اتفاق افتاده و اصلا به روی خودشان نیاورند .
من دو سرویس از این شرکت دارم که هر دوشون تا اوایل بهمن تموم میشن و از شر این آشغال رها میشم چون حوصله ام نمیشکه که هر روز اعصابمو به خاطر یه چیزی که دیگران عاملش هستند خراب کنم .
Last edited by AAKOJ; 23-12-2009 at 20:00.
Last edited by arashrasa; 06-04-2010 at 14:20.
کدوم سایت لود میشه من نمیدونم ؟؟؟؟ خودتان قضاوت کنید . به زمان و سرعت دقیت کنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)