تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 347 از 2550 اولاول ... 2472973373433443453463473483493503513573974478471347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dibagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان که این قدر از همارا گله مند هستید چرا از صبانت اشتراک نمیگیرید؟
    من دو ساله که از صبانت اشتراک گرفتم. قطعی تا اونجایی که یادم میاد یه بار داشت. که اونم کل ایران قطع بود.
    سرعتش هم خوبه . بین 60 الی 70.
    فقط محدودیت داره
    اگه دانلود نمیکنید و فقط واسه وبگردی میخوایید واقعا گزینه مناسبی هست
    راست مي گويد صبانت شركت خوبي است البته شنيدم آن هم مشكلاتي دارد كه تازگي ها خيلي قطع مي شود البته جهت اطلاع دوستان يكي مي گفت قطع لحظه اي خيلي زياد دارد تا جايي كه نرمافزار بورس كار نمي كند

داره خودمونی میشه amin_lni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کسی از قیمت های پارس آنلان خبر داره ؟ سرعتش ؟

داره خودمونی میشه arashrasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
    Last edited by arashrasa; 06-04-2010 at 14:19.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

انشالا از هفته آینده در خدمتیم

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان کسی از پارس آفلاین هست ؟! سرعت وضعیت قیمت .پیاده روی ؟ کدوم شرکت ؟ سرعت دنلود شبانه ؟

بسی متچکریم از عزیزان

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

صبا نت
    نصب 12000
    بقيه 110000
    باشيما به گديپ؟سرم كلاه گذاشتن؟
    128 kb سه ماهه محدود

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
    Last edited by arashrasa; 06-04-2010 at 14:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

میبینم که همارا بازم اعصاب بعضی هارو ریخته به هم

اینو از آذر تیم کپی زدم

[خواهر مادر همارا رو بهم پيوند بدم باز يه جمعه ما خواستيم اينترنت بريم !!! ]

هر چه قدر میخوام به این همارا توهین نکنم باز نمیشه !!!!
    هیچ سایتی برای من به طور کامل لود نمیشه !!!! نفهم هستند نفهم .
    من غلط کردم تمدید کردم ، اگر ایندفعه از این شرکت بگیریم مرد نیستم . عوضی هاااااااا
      با سرعت 2 کلیلوبایت آپلود میکنه و 2 ساله بهشون میگم نامرد ، عوضی این بالاتر از این نمیره بازم کو گوش شنوا . تمام گزارش کارای مربوط به دانشگاه را میخواستم آپلود کنم که تا 50 یا 80 % می رفت و بعد DC میشد . هر وقت باهاشون تماس میگیره یه سری جواب میدم که دیگه میزنم به سیم آخر . یکی به اینا بگه مردمو چی حساب کردین ؟؟؟؟؟؟ مگر فقط مشکله منه اون عوضی و صاحب شرکت بیاد یه نگاهی کنه و یا حتی بیاد از خود شرکت و یا خونه سرعتشو تست کنه بعد پشت تلفن واسه من وراجی کنه !!! نشسته پشت یه مانیتور و میگه مشکل نیست ! تو غلط میکنی اینو میگی مشکل اونجا نیست که مشکل تو خونه کاربر است که برای لود شدن یه صفحه باید 10 دقیقه بد بخت منتظر باشه 
      هر روز حدود ساعت 6 که میان خونه از دانشگاه ،برای کارهای اینترنتیم یه مدتی گذاشتم که باید ردیفشان کنم امااااااااا بیا با این سرعت آشغال و با یک پشتیبانی آشغال تر از سرویشان چه کنیم ؟؟؟ 
      اومدi یه مدت 10 هزار تومان کم کردند و حالا هم یه ساتی اضافه !!! همه اینا از اینه که مشتریشو در این اوضاع و احوال حفظ کنه اما برای من نین کارای سنگینه و در واقع کلاه برداری همانطوری که قبلا گفتم 
    10 هزار تومان هزینه اولیه میگیرند مانند همه شرکتا اما اگر مشکلی در مخابرات باشدآیا این همارا به دنبالش میره !!! نه نمیره همان طور که چند بار برام اتفاق افتاده و اصلا به روی خودشان نیاورند .
      من دو سرویس از این شرکت دارم که هر دوشون تا اوایل بهمن تموم میشن و از شر این آشغال رها میشم چون حوصله ام نمیشکه  که هر روز اعصابمو به خاطر یه چیزی که دیگران عاملش هستند خراب کنم .
    Last edited by AAKOJ; 23-12-2009 at 20:00.

9. این کاربر از AAKOJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

3

هر چه قدر میخوام به این همارا توهین نکنم باز نمیشه !!!!
    هیچ سایتی برای من به طور کامل لود نمیشه !!!! نفهم هستند نفهم .
    من غلط کردم تمدید کردم ، اگر ایندفعه از این شرکت بگیریم مرد نیستم . عوضی هاااااااا
    با سرعت 2 کلیلوبایت آپلود میکنه و 2 ساله بهشون میگم نامرد ، عوضی این بالاتر از این نمیره بازم کو گوش شنوا . تمام گزارش کارای مربوط به دانشگاه را میخواستم آپلود کنم که تا 50 یا 80 % می رفت و بعد DC میشد . هر وقت باهاشون تماس میگیره یه سری جواب میدم که دیگه میزنم به سیم آخر . یکی به اینا بگه مردمو چی حساب کردین ؟؟؟؟؟؟ مگر فقط مشکله منه اون عوضی و صاحب شرکت بیاد یه نگاهی کنه و یا حتی بیاد از خود شرکت و یا خونه سرعتشو تستکنه بعد پشت تلفن واسه من وراجی کنه !!! نشسته پشت یه مانیتور و میگه مشکل نیست ! تو غلط میکنی اینو میگی مشکل اونجا نیست که مشکل تو خونه کاربر است که برای لود شدن یه صفحه باید 10 دقیقه بد بخت منتظر باشه
    هر روز حدود ساعت 6 که میان خونه از دانشگاه ،برای کارهای اینترنتیم یهمدتی گذاشتم که باید ردیفشان کنم امااااااااا بیا با این سرعت آشغال و با یک پشتیبانی آشغال تر از سرویشان چه کنیم ؟؟؟
    اومدمیه مدت 10 هزار تومان کم کردند و حالا هم یه ساتی اضافه !!! همه اینا از اینه که مشتریشو در این اوضاع و احوال حفظ کنه اما برای من نین کارای سنگینه و در واقع کلاه برداری همانطوری که قبلا گفتم
    10 هزار تومان هزینه اولیه میگیرند مانند همه شرکتا اما اگر مشکلی در مخابرات باشدآیا این همارا به دنبالش میره !!! نه نمیره همان طور که چند بار برام اتفاق افتاده و اصلا به روی خودشان نیاورند .
    من دو سرویس از این شرکت دارم که هر دوشون تا اوایل بهمن تموم میشن و از شر این آشغال رها میشم چون حوصله نمیشکه که هر روز اعصابمو به خاطر یه چیزی که دیگران عاملش هستند خراب کنم .
    Last edited by arashrasa; 06-04-2010 at 14:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

کدوم سایت لود میشه من نمیدونم ؟؟؟؟ خودتان قضاوت کنید . به زمان و سرعت دقیت کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •