تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 347 از 775 اولاول ... 247297337343344345346347348349350351357397447 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 7750

نام تاپيک: مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجرYahoo Messenger

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

شما فقط ابزار هک رو گذاشتین . میشه کمکم کنید که آی دی هک شده ام رو پس بگیرم؟؟
    فقط بیخیالش شو

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شما فقط ابزار هک رو گذاشتین . میشه کمکم کنید که آی دی هک شده ام رو پس بگیرم؟؟
    سلام......... اگه مشخصاتی که موقع ثبت نام وارد کردین به یاد دارین خیلی راحت میشه پسورد رو بازیابی کرد....... در غیر این صورت........... پیشنهاد میکنم قیدشو بزنید

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اين پست هاي ما رو هم يكي جواب بده ممنون ميشم . با تشكر از همه دوستان

داره خودمونی میشه anahita_jighool's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

حتی اگه ببینم طرف هر روز با ای دی ام آنه؟؟

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اين برنامه براي اين هستش كه كلا ايميلي كه در ياهو ساختيم رو پاك كنه؟؟؟ من برنامه اي ميخوام كه ايميل ياهو كه ساختم رو پاك كنه و از اون آي دي به جاي پروفايل استفاده كنم. امكانش هست؟؟؟
    سلام.....

من فکر میکردم که وقتی یه آیدی رو پاک میکنیم در واقع اونو غیر فعال میکنیم........ والبته همینطور هم هست.......پس در این صورت نمیشه همون آیدی رو دوباره ساخت....... اما دوستان قبلا فرمودن که آیدی بعد از 6 ماه از بین میره و دوباره میشه اون آیدی رو ساخت......... در این مورد اطلاعی ندارم.......

ميشه اين روش رو با همراه عكس آموزش بدين متوجه نشدم درست. ممنون ميشم
    واسه این کار با آیدیتون لاگین کنید...... بعد آیدی جدیدتون رو اد کنید...... بعد روش رایت کلیک کنید و گزینه ی "Send My Messenger List" رو بزنید...... بعد با آیدی جدید لاگین کنید....... میبینید که از طرف آیدی قدیمی چیزی واسه ی شما ارسال شده...... Accept کنید....... بعد لیست تمام آیدی ها رو میبینید....... یاهو به طور خودکار یکی یکی شروع به اد کردن میکنه.......
    لينك خرابه ممنون ميشم لينك جديد بزارين
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لطفا این سوالو جواب بدید
    تا حالا با چنین موردی برخورد نداشتم..... اما شاید طرف مقابل با یکی از نرم افزاری Buddy Deny خودش رو از لیست شما پاک کرده........ که احتمالش خیلی کمه...... ..
    لطفا میگید کدام دکمه بوت قربانی رو آفلاین میکنه
    توی ورژن جدید یاهو نمیتونید به همین راحتیا طرف رو افلاین کنید........ البته منظورم آفلاین کردن بیصداست......... اما بعضی بوترا با فرستادن یه پی ام طرف رو آفلاین میکنن......... که معمولا چیزی که روی دکمش نوشته کلمه ی DC رو شامل میشه........

سلام و خسته نباشيد:
    چند تا برنامه ميخواستم ممنون ميشم برام بزاريد:

1- برنامه پرتابل ياهو مسنجر ميخواستم براي جايي كه نميشه نصب كرد از پرتابل استفاده كرد
    2- بين اين همه برنامه آنلاين و آفلاين چك كردن بهترين رو لينك دانلودش رو بزاريد. من يدونه داشتم شبيه budyy check بود ولي اسمش يادم نيستش
    3- بهترين برنامه در زمينه مديريت و تغيير استاتوس
    4- بهترين برنامه در زمينه اتوماتيك جواب دادن به پي ام ها و غيره
    5- بهترين برنامه در زمينه پاك كردن ايملي كه در ياهو ساختيم كه بتونيم اون آي دي رو به عنوان پروفايل يه آي دي ديگه استفاده كنيم
    6- برنامه اي كه بشه آي دي پروفايل براي آيديمون بسازيم آخه ليست رو پر ميكنيم آي دي اشتباه باشه يا قبول نكنه دوباره بايد پر كنيم خيلي هم سخت ساخته ميشه.آي دي هاي مجازي خيلي بد ساخته ميشه

7- برنامه hidden webcam كه وبكم مخفي بگيره من يدونهداشتم سوال ميكرد از طرف با همون اسم ياهو طرف ردميكرد اينقدر بايد ميزدي تا اشتباهي اكي كنه بشه برنامه اي باشه كه اصلا نپرسه از طرف وب بگيره ازش

در ضمن برنامه اي هستش همه اينا رو داشته باشه كه اين همه برنامه نصب نكنيم!!!!

با تشكر از همه دوستاي خوبم
    1.اطلاعی ندارم........
    2.چند صفحه عقبتر رو یه نگاه بندازید........یا عبارت N2R Online Checker روی توی همین تاپیک سرچ کنید.......
    3.دقیقا بفرمایید چی لازم دارید؟
    4.از نرم افزار Yahoo Friends میتونید استفاده کنید......... اما نرم افزارای دیگه که به همین منظور ساخته شدن هم وجود دارن....... مثلا توی گوگل عبارت Yahoo Auto Reply رو سرچ کنید........
    5.همون نرم افزارای دلیت کننده ی آیدی هستن........ فرقی نمیکنه........
    6. ......
    7. نیست!
    آقا اين برنامه خرابه لينكش ميشه دوباره بزاريد ممنون ميشم
    این فکر نمیکنم کار کنه...... من قبلا دانلود کردم..... اما کاری از پیش نبرد........
    ممنون ميشم لينك جديد بزاريد
    فعلا این برنامه ها از کار افتادن.........
    بديش همينه كه ميپرسه اگه نميپرسيد خوب بود همينطور ميگرفت آخه من يه سري اينقدر زدم تا طرف اشتباهي اكي كرد تونستم ببينم وگرنه سوال ميپرسه طرف ميبنده چون نميفهمه در كل ميدونه يكي وب ميخواد
    دیگه چی!
    حتی اگه ببینم طرف هر روز با ای دی ام آنه؟؟
    عذر میخوام شما یادتون نیست تاریخ تولدتون چی بوده؟ یا مثلا زیپ کد؟ یا کشورتون؟ اینا سوالای کاملا شخصین! چطور نمیدونید؟؟؟؟.........

یه سوال....... شما کافینت میرین؟ وقتی آیدیتون هک شد آخرین کافینتی که رفته بودین کجا بوده؟ میتونید برید و یه دعوای درست و حسابی راه بندازید....... اگه کار افراد اون کافینت باشه میگن ما سعیمونو میکنیم که پیداش کنیم........ بعد فرداش میگن بله تونستیم....... بفرمایید پسوردتون.......

همچنین میتونید باهاش چت کنید و از در دوستی وارد بشید...... از نام کاربریتون به نظر میاد دختر باشید..... اگه اینطوره میتونید طوری وانمود کنید که ازش خوشتون اومده! بعد کم کم سرشو گول بمالید و پسوردتون رو بگیرید...... یا هم تروجای چیزی یفرستین واسش........اما فکر نمیکنم این روش جواب بده......سعی کنید مشخصاتی که وارد کردین رو به یاد بیارین...... اونوقت خیلی راحت تر از اون چیزی که فکرشو کنید میتونید پسوردتون رو بگیرید!

همگی موفق باشید
    Last edited by amintnt; 01-08-2007 at 14:13.

آخر فروم باز AaVaA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    این روزا دنیا واسه من از خونمون کوچیکتره ...

پيش فرض

باز دوباره دیروز این اتفاق افتاد..آی دی دوستم از لیست من و آی دی من از لیست اون پاک شده بود..بدون اینکه بخواهیم..چرا؟

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

باز دوباره دیروز این اتفاق افتاد..آی دی دوستم از لیست من و آی دی من از لیست اون پاک شده بود..بدون اینکه بخواهیم..چرا؟
    سلام...........

سرچ کردم........ اما مورد مشابهی پیدا نشد! متاسفم! تنها پیشنهادی که میتونم بدم اینه که اگه از ورژن بتای یاهو استفاده میکنید اونو Uninstall کنید و از آخرین ورژن یاهو استفاده کنید!

نظرات دوستان دیگه هم بدونیم خالی از لطف نیست

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اگه كسي با ياهو كاركرده بخواهيم پسورد اي ديش رو بفهميم چي كار بايد بكنيم؟؟؟ يه برنامه بودش اينجا كه آخرين نفري كه چت كرده پسوردش رو ميده كه لينكش خراب بودش. اكثر لينك ها از بين رفته

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

[QUOTE=amintnt;1381429]سلام.....

من فکر میکردم که وقتی یه آیدی رو پاک میکنیم در واقع اونو غیر فعال میکنیم........ والبته همینطور هم هست.......پس در این صورت نمیشه همون آیدی رو دوباره ساخت....... اما دوستان قبلا فرمودن که آیدی بعد از 6 ماه از بین میره و دوباره میشه اون آیدی رو ساخت......... در این مورد اطلاعی ندارم.......

واسه این کار با آیدیتون لاگین کنید...... بعد آیدی جدیدتون رو اد کنید...... بعد روش رایت کلیک کنید و گزینه ی "Send My Messenger List" رو بزنید...... بعد با آیدی جدید لاگین کنید....... میبینید که از طرف آیدی قدیمی چیزی واسه ی شما ارسال شده...... Accept کنید....... بعد لیست تمام آیدی ها رو میبینید....... یاهو به طور خودکار یکی یکی شروع به اد کردن میکنه.......

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مديريت استاتوس منظورم اينه كه هر پيغامي ميخواهيم بديم ابي رنگ و اينكه سر هر زمان معيني پيغامي كه ميديم رو بزاره يعني عوض كنه
    Last edited by mrmostafa; 02-08-2007 at 23:54.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

تنظيمات ياهو مسنجر رو كسي داره بزاره كلا بهترين تنظيماتي كه بايد داشته باشه من يه جا ديدم تو اين تاپيك گم كردم ممنون ميشمكسي داره بزاره

2- من پوسته ياهو رو عوض كردم skin رو همون مشكي كه vista بود رو گذاشتم هر يوزري آنلاين آفلاين ميشه سياه نشون ميده نميشه ديد درست . ميشه عوض كرد رنگش رو يا با خود اسكين هستش راهي نداره اون كسي كه اين اسكين درست كرده عقلش نرسيده رنگ اينو عوض كنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •