فقط بیخیالش شو![]()
فقط بیخیالش شو![]()
سلام......... اگه مشخصاتی که موقع ثبت نام وارد کردین به یاد دارین خیلی راحت میشه پسورد رو بازیابی کرد....... در غیر این صورت........... پیشنهاد میکنم قیدشو بزنید
![]()
اين پست هاي ما رو هم يكي جواب بده ممنون ميشم . با تشكر از همه دوستان
سلام.....
من فکر میکردم که وقتی یه آیدی رو پاک میکنیم در واقع اونو غیر فعال میکنیم........ والبته همینطور هم هست.......پس در این صورت نمیشه همون آیدی رو دوباره ساخت....... اما دوستان قبلا فرمودن که آیدی بعد از 6 ماه از بین میره و دوباره میشه اون آیدی رو ساخت......... در این مورد اطلاعی ندارم.......
واسه این کار با آیدیتون لاگین کنید...... بعد آیدی جدیدتون رو اد کنید...... بعد روش رایت کلیک کنید و گزینه ی "Send My Messenger List" رو بزنید...... بعد با آیدی جدید لاگین کنید....... میبینید که از طرف آیدی قدیمی چیزی واسه ی شما ارسال شده...... Accept کنید....... بعد لیست تمام آیدی ها رو میبینید....... یاهو به طور خودکار یکی یکی شروع به اد کردن میکنه.......
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتا حالا با چنین موردی برخورد نداشتم..... اما شاید طرف مقابل با یکی از نرم افزاری Buddy Deny خودش رو از لیست شما پاک کرده........ که احتمالش خیلی کمه...... ..
توی ورژن جدید یاهو نمیتونید به همین راحتیا طرف رو افلاین کنید........ البته منظورم آفلاین کردن بیصداست......... اما بعضی بوترا با فرستادن یه پی ام طرف رو آفلاین میکنن......... که معمولا چیزی که روی دکمش نوشته کلمه ی DC رو شامل میشه........
1.اطلاعی ندارم........
2.چند صفحه عقبتر رو یه نگاه بندازید........یا عبارت N2R Online Checker روی توی همین تاپیک سرچ کنید.......
3.دقیقا بفرمایید چی لازم دارید؟
4.از نرم افزار Yahoo Friends میتونید استفاده کنید......... اما نرم افزارای دیگه که به همین منظور ساخته شدن هم وجود دارن....... مثلا توی گوگل عبارت Yahoo Auto Reply رو سرچ کنید........
5.همون نرم افزارای دلیت کننده ی آیدی هستن........ فرقی نمیکنه........
6. ......
7.نیست!
این فکر نمیکنم کار کنه...... من قبلا دانلود کردم..... اما کاری از پیش نبرد........
فعلا این برنامه ها از کار افتادن.........
دیگه چی!
عذر میخوام شما یادتون نیست تاریخ تولدتون چی بوده؟ یا مثلا زیپ کد؟ یا کشورتون؟ اینا سوالای کاملا شخصین! چطور نمیدونید؟؟؟؟.........
یه سوال....... شما کافینت میرین؟ وقتی آیدیتون هک شد آخرین کافینتی که رفته بودین کجا بوده؟ میتونید برید و یه دعوای درست و حسابی راه بندازید....... اگه کار افراد اون کافینت باشه میگن ما سعیمونو میکنیم که پیداش کنیم........ بعد فرداش میگن بله تونستیم....... بفرمایید پسوردتون.......
همچنین میتونید باهاش چت کنید و از در دوستی وارد بشید...... از نام کاربریتون به نظر میاد دختر باشید..... اگه اینطوره میتونید طوری وانمود کنید که ازش خوشتون اومده! بعد کم کم سرشو گول بمالید و پسوردتون رو بگیرید...... یا هم تروجای چیزی یفرستین واسش........اما فکر نمیکنم این روش جواب بده......سعی کنید مشخصاتی که وارد کردین رو به یاد بیارین...... اونوقت خیلی راحت تر از اون چیزی که فکرشو کنید میتونید پسوردتون رو بگیرید!
همگی موفق باشید![]()
Last edited by amintnt; 01-08-2007 at 14:13.
باز دوباره دیروز این اتفاق افتاد..آی دی دوستم از لیست من و آی دی من از لیست اون پاک شده بود..بدون اینکه بخواهیم..چرا؟
سلام...........
سرچ کردم........ اما مورد مشابهی پیدا نشد! متاسفم! تنها پیشنهادی که میتونم بدم اینه که اگه از ورژن بتای یاهو استفاده میکنید اونو Uninstall کنید و از آخرین ورژن یاهو استفاده کنید!
نظرات دوستان دیگه هم بدونیم خالی از لطف نیست
موفق باشید![]()
اگه كسي با ياهو كاركرده بخواهيم پسورد اي ديش رو بفهميم چي كار بايد بكنيم؟؟؟ يه برنامه بودش اينجا كه آخرين نفري كه چت كرده پسوردش رو ميده كه لينكش خراب بودش. اكثر لينك ها از بين رفته
[QUOTE=amintnt;1381429]سلام.....
من فکر میکردم که وقتی یه آیدی رو پاک میکنیم در واقع اونو غیر فعال میکنیم........ والبته همینطور هم هست.......پس در این صورت نمیشه همون آیدی رو دوباره ساخت....... اما دوستان قبلا فرمودن که آیدی بعد از 6 ماه از بین میره و دوباره میشه اون آیدی رو ساخت......... در این مورد اطلاعی ندارم.......
واسه این کار با آیدیتون لاگین کنید...... بعد آیدی جدیدتون رو اد کنید...... بعد روش رایت کلیک کنید و گزینه ی "Send My Messenger List" رو بزنید...... بعد با آیدی جدید لاگین کنید....... میبینید که از طرف آیدی قدیمی چیزی واسه ی شما ارسال شده...... Accept کنید....... بعد لیست تمام آیدی ها رو میبینید....... یاهو به طور خودکار یکی یکی شروع به اد کردن میکنه.......
مديريت استاتوس منظورم اينه كه هر پيغامي ميخواهيم بديم ابي رنگ و اينكه سر هر زمان معيني پيغامي كه ميديم رو بزاره يعني عوض كنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mrmostafa; 02-08-2007 at 23:54.
تنظيمات ياهو مسنجر رو كسي داره بزاره كلا بهترين تنظيماتي كه بايد داشته باشه من يه جا ديدم تو اين تاپيك گم كردم ممنون ميشمكسي داره بزاره
2- من پوسته ياهو رو عوض كردم skin رو همون مشكي كه vista بود رو گذاشتم هر يوزري آنلاين آفلاين ميشه سياه نشون ميده نميشه ديد درست . ميشه عوض كرد رنگش رو يا با خود اسكين هستش راهي نداره اون كسي كه اين اسكين درست كرده عقلش نرسيده رنگ اينو عوض كنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)