درسته ۸ حالت ایده آل هست که پیشفرض هم قرار گرفته.
والا من نسخه ی قدیمی رو روی ویندوز ۷ استفاده میکردم که مثل شما تا ۱۶ بیشتر فعال نبود ، الان ویندوز ۸ دارم و نسخه ی پایدار آخر رو که خدمتتون گفتم رو گرفتم جز آپشن هاش بود بدون تنظیم خاصی.
درسته ۸ حالت ایده آل هست که پیشفرض هم قرار گرفته.
والا من نسخه ی قدیمی رو روی ویندوز ۷ استفاده میکردم که مثل شما تا ۱۶ بیشتر فعال نبود ، الان ویندوز ۸ دارم و نسخه ی پایدار آخر رو که خدمتتون گفتم رو گرفتم جز آپشن هاش بود بدون تنظیم خاصی.
نه همه تنظیمات دیفالت هست
با سلام وقتی ویندوزم بالا میاد این تن شاهده میشه
the scheduler engine has stopped working مشکل از کجاست؟ویندوز 7 - 32بیتی راه حلی داره؟ اگه داره ممنون میشم بگید
با سلام
من از windows 8وفایرفاکس30.0و
idm version:6.18 built 11استفاده میکنم که در قسمت add-onesفایرفاکسم idmcc7.3.80اینیبل است ولی زمانی که از یوتیوب یه ویدئو انلاین میخوام دانلود کنم با این که کادر ابی رنگ download this video رو میاره و با کلیک روی اون میتونم گزینه های مختلف دانلود با کیفیت های متفاوت رو ببینم اما با کلیک روی هر کدوم و شروع دانلود با ای دی ام پیغام زیر نشون داده میشه . خیلی ممنون میشم اگر دلیل این موضوع و راهکار حلش رو بیان کنینن. مرسی
the server replies that you don't have permissons to download this file.
Details:
HTTP/1.1 403 forbidden
Last edited by Pegaah1; 09-07-2014 at 14:16.
باید همون تنظیمات تو فایرفکس رو تو IDM هم انجام بدی .چون ای دی ام ار فـیلتر رد نمیشه که پس همینجوری نمیشه دانلود کرد
Last edited by roya.rashidi; 09-07-2014 at 20:36.
سلام
منظورتونو میشه واضحتر بیان کنین!کدوم تنظیمات؟من برای دانلود از سایتای دیگه هیچ مشکلی ندارم،راحت *****شکن رو کار میندازم و با آی دی ام دانلود می کنم ،فقط تو یوتیوب مشکل دارم و ویدئوهای آنلاین!!!!
برای دانلود از یوتیوب یا خیلی سایتای دیگه آدرس صفحه رو برید تو این سایت Paste کنید. با هر فرمتی که بخواید و راحت با IDM میتونید دالود کنید. فقط باید ...شکن هم داشته باشید.
savefrom.net
ببخشید فـیلتر شکنتون چیه؟
ببخشید یه سوال داشتم. بعضی لینک ها هستند که وقتی روشون کلیک می کنی گوگل کروم هم شروع به دانلود می کنه ولی من فقط می خواهم با دانلود منیجر یا یه چیز شبیه این دانلود کنم.
می خواستم بدونم چه جوری غیر فعالش کنم.
این مشکل باعث می شه که نتونم از لینک هایی که اجازه دوبار دانلود رو نمی دهند استفاده کنم.
رو لینک مورد نظر راس کلیک کن بعد دانلود با ای دی ام بزن .
فک کنم دانلود هایی که حجمشون کمه کروم خودش دانلود میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)