سلام.
آدرس وب سایت های آپدیت های کسپر اسکی در کجای برنامه اش هست که اگه بعضی وقت ها لازم شد بشه ازشون به طور دستی در برنامه استفاده کرد؟
یعنی ادشون کرد
آدرس وب سایت های آپدیت های کسپر اسکی در کجای برنامه اش هست که اگه بعضی وقت ها لازم شد بشه ازشون به طور دستی در برنامه استفاده کرد؟
یعنی ادشون کرد
پوشه پشتیبان برای هر فردی به راحتی تشکیل میشه و آپدیت ها راحت در آن قرار میگیرند
از سویی کسپرسکی مانند ناد32 نیست که به راحتی اپدیتش Fail بشه
نیاز به اضافه کردن دستی نیست و همان گزینه Kaspersky Lab's update servers تمام سرورهای کسپرسکی را دربر میگیره
در این حالت کسپرسکی آپدیت را از یک سرور شروع میکند و چنانچه حین آپدیت، سرعت سرور کم بشه و یا به هر دلیل دیگه
آپدیت از آن سرور ممکن نباشه ، کسپرسکی سریعا تغییر سرور میدهد و ادامه آپدیت را از سرور دیگری دریافت میکند
(بدون اینکه ناچار باشید از نو آپدیت را شروع کنید)
آخه من تمام اون مراحلی رو که شما گفته بودین انجام دادم ولی وقتی آپدیت کسپر اسکایم به 47 درصد رسید اینترنت یه دفعه قطع شد و وقتی من به اون پوشه ی پشتیبان رفتم دیدم هیچ فایلی توش نیست واسه همین از تون خواستم تا پوشه پشتیبان کامل کسپر اسکای 8 رو قرار بدین تا با دانلود منیجر وبا خیال راحت دانلودش کنیم.
چون كسپر با اتمام آپ ديت اون پوشه رو كامل مي كنه و فايلها رو كپي مي كنه
براي دانلد مي تونين اين بيس رو بگيرين
براي انترنت سكيوريتي:
براي آننتي ويروسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد با يك آپ ديت ديگه ( البته با حجم كمتر چون مال يك روزه) پوشه مورد نظر كامل و برورزرساني ميشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام
مثل اینکه مشکل از ویندوز هست.با ایکس پی اپ دیت میشه.البته ویندوز اریجینال لپ اپه.
حالا کجا سوالمو مطرح کنم؟
از کمکتون ممنون.
فقط یه سوال دیگه اونم اینکه وقتی کسپر اسکای شروع به آپدیت میشه و وسط های آپدیت دیسکانکت میشه دفعه ی بعد دوباره از اول شروع میکنه یا نه؟
در آپديت بعدي از همون جاييكه قطع شده شروع به اپديت ميكنه.
از وقتی اینترنت سکوریتی 2009 ورژن 8.0.0.454 رو نصب کردم بعضی وقت ها مشکل ایجاد میشه. مثلا یکدفعه فایروالش خاموش میشه و از این دست مشکلات ...
قبلا از ورژن 8.0.0.357 استفاده میکردم و مشکلاتی به این صورت نداشتم .
دوست عزیز اتفاقا در نسخه 8.0.0.454 بسیاری از ایردات نسخه قبل برطرف شد
من تاکنون چنین مشکلی در نسخه 8.0.0.454 ندیدم (دوستان دیگر در صورت مشاهده حتما اعلام کنند)
ببینید شاید برنامه ای با کسپرسکی درگیر است و یا ویندوز چندان سرحال نیست
سلام دوستان.Majid20 عزیز من آپدیت internet security رو که شما آدرسش رو داده بودید دانلود کردم ولی وقتی آپدیت رو شروع میکنم میگه همه component ها آپدیت نشده ودر reports هم مینویسه که فایل updcfg.xml خرابه.این در حالیه که فایل زیپی که دانلود کردم سالم بود و درست extract شد.اگه میشه راهتمایی کنید.ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)