ممنون . مشکلم اینه که نمی دونم کدام قسمتها تکراری هستند! ولی میدونم یه تعدادی از پاراگراف ها تکرار شدن.
ممنون . مشکلم اینه که نمی دونم کدام قسمتها تکراری هستند! ولی میدونم یه تعدادی از پاراگراف ها تکرار شدن.
خوب اون پاراگراف هاي كه ميدوني تكرار شده رو سرچ كن و بعد پاك كن !
ديگه جز اين فكر نكنم راهي باشه
سلام خدمت همه عزيران
من يه مشكل با ورد2007 دارم:
وقتي كه مي خوام فارسي تايپ كنم حتما بايد قبلش يه فاصله بدم يا اينتر رو بزنم وگرنه هيچي تايپ نمي كنه. البته تو تايپ انگليسي اين مشكل وجود نداره.
ممنون ميشم اگه كسي بتونه كمكم كنه.
با تشكر از اساتيد اهل فن
کسی نمی دونست؟؟
این هم یه عکس از ارور
سلام یه فایل ورد دارم که موقع باز کردنش این پیام خطارو میده اگه کمکم کنید ممنون میشم
![]()
معني EROR اين ميشه :
پرينتر منتظره که کاغذ بارگذاري بشه .
لطفاً راه حلهاي زير را قدم به قدم دنبال کنيد :
1- فکر مي کنم اين باشه : لطفاً به صورت دستي سيني مورد تغذيه کامپيوتر را قرار دهيد. (يعني آن را تنظيم کنيد که درست قرار گرفته باشد)
2- پس از آنکه از نظر سخت افزاري تمامي سيني هاي پرينتر را چک کرديد ، دکمه ي ادامه را کليک کنيد .
توي پرينترهاي hp معمولاً 2 تا سيني وجود داره . که سيني پايين رو محکم هم از پشت پرينتر و هم از جلوي اون تنظيم کنيد.
سيني بالا رو هم مي تونين ببندين اگه ميخواهين از پاييني استفاده کنين.
ضمناً توي start/Printer and faxes ، روي پرينتر مورد نظر راست کليک کرده و در تب General گزينه ي Printing Prefences را زده و در صفحه ي باز شده تب Papre/Quality ، قسمت sours is را ، که يعني پرينتر کدام سيني را به عنوان منبع انتخاب کند را ، بهتر است Autoselect يعني به طور اتوماتيک تشخيص دهد و انتخاب کند، انتخاب کنيد اما نيز مي توانيد يکي از سيني هاي 1 و 2 يعني Tray1 يا 2 را نيز انتخاب کنيد اما Auto بهتر است.
موفق باشيد![]()
با سلام دوست عزيز و تبريک به مناسبت ورودتون به سايت :
ببينين اين راه جواب مي ده ؟
1- ابتدا نرم افزار microsoft office را از ابتدا اجرا کنيد ، يعني فايل مربوطه را باز نکنيد بلکه فقط نرم افزار وورد را باز کنيد.
2- سپس به منوي file گزينه ي open رفته و فايلي را که مي خواهيد باز کنيد را انتخاب کنيد. اما open را نزنيد.
3- اگر نگاه کنيد مي بينيد که روي دکمه ي open يک مثلث کوچک رو به پايين وجود دارد که اگر روي آن کليک کنيد و گزينه ي Open and Repair را کليک کنيد
4- اگر باز کرد که قبل از انجام هر کاري File/save as کنيد يا کل اطلاعات را ctrl+A گرفته و کپي کرده و در يک ورود جديد ديگر paste کنيد.
نکته : البته اگر نام فايل فارسي بود مي توانيد با کليک سمت راست آن را تغيير نام داده و rename کنيد.
اگر کامپيوتري که فايل مشکل دار در آن وجود دارد در اختيارتان است نيز مي توانيد گزينه ي 4 و نکته ي آخر را در مورد آن فايل انجام داده و سپس آن را به کامپيوتر ديگري انتقال دهيد.
موفق باشيد.![]()
شما همون جايي كه شروع تايپ كردن هست كليك راست كن و گزينه paragraph رو بزن و يه عكس از كادر باز شده بذار تا چك كنم
علاوه بر راه حلي كه دوستمون اشاره كردن كه اغلب اوقات هم جواب نميده نرم افزار زير رو هم ميتونيد دانلود كنيد و امتحانش كنيد
البته من بعيد ميدونم براي فايلهاي با زبان فارسي جواب درست و حسابي بده ولي امتحان كردنش بد نيست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين تصوير مورد درخواست ورديست عزيز
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)