دبشب ساعت 1/30 به بعد اینترنت (ADSLوDial) قطع شد.
برای شما هم همینطوربود!؟
دبشب ساعت 1/30 به بعد اینترنت (ADSLوDial) قطع شد.
برای شما هم همینطوربود!؟
با سلام
نه واسه من كه قطع نبود![]()
برای من با فن اوا هیچ مشکلی تو این مدته وجود نداشته و هیچ قطعی و افت سرعتی رو شاهد نبودم.
راستی میانگین دانلود شبانه من با فن آوا 128، 1گیگ بود. که جمغه ها هم رایگان بود و تا میشد دانلود میکردم. سرعت دانلود هم همیشه ثابته و روز و شب فرق نمیکنه.
ولی در کل سرعت دانلودش از روزانه مثلا صبا کمتره.(60-70ه، البته شاید به خاطر بدی خط تلفن باشه. چون من با دیال اپی که تو خونه قبلیمون 5kb دانلود میکردم، اینجا 2-3 دانلود میکردم)
من قبلا نظرم رو صبا بود، که با دیدن فن اوا به همه فن اوا رو پیشنهاد میکنم. الان یکی از دوستام هم فن اوا گرفته، اونم مشکلی نداشته.(سرعت دانلودش رو نپرسیدم ازش. 512 گرفته)
مردم میخوان مخابرات بگیرن.از دور صداش خوشه دوستان.
Basketball جان عزیز
سعی کن هر چی که خواستی بگیری، وضعیت سرعتش رو ازشون بپرسی(مثلا سرعت دانلود روز و شب و پینگ و ...) تا اگه وضعیت اینترنتش خوب درنیومد بتونی بگی که به تعهداتتون عمل نکردین و قرارداد رو براحتی لغو کنی.
استفاده ی اینترنتت هم خیی مهمه. اگه بیشتر برای بازی میخوای(پینگ مهم باشه) صبا یا فن آوا بگیر که از خوش پینگ ترین ISPها هستن.
اگه واسه وبگردی میخوای شاتل بگیر.
اگه واسه دانلود میخوای یا صبا یا فن اوا بگیر.
از پارس انلاین اطلاع دقیقی ندارم، یکی از بچه ها داره که چیز خاصی از اینترنت سر درنمیاره و فقط میگفت که خوبه، MP3 میزارم واسه دانلود سریع دانلود میکنه و ...(خیلی کم میبینمش)
-همونطور كه سروش عزيز گفت براي من هم قطع نبود
من صبانت داشتم حالا چون شبانه اش خراب شده مي خوام بيام از شاتل سرويس Eco بگيرم.
ولي قبلش يك سوال داشتم:
سرعت سرويس رايگان شبانه براي همه كاربران سرويس هاي مختلف Eco يكسانه؟ يعني اگر من چه Eco 128 بگيرم چه Eco 2 mb آيا سرعت سرويس شبانه رايگان براي همه ي اِكويي ها به يك اندازه است؟
نه سرعت شبانش فرق داره بر عکس صبانت
بابا چی می گی حاجی من صبانت دارم خون تو جیگر ما کردن شباش سرعت افتضاح افتضاح علاوه بر این هر یک ساعت یکبار قطع می کنن که فایل های پر حجم رو نتونیم بگیریم خوب مای بد بخت که داریم لینک مستقیم دان می کنیم و اصلا هم قابلیت رزیوم نداره چه خاکی به سرمون بریزیم
-البته بايد بگم اميد به دانلود شبانه زياد نداشته باشين
-خيلي وقت ها واكثرا سرعت پاييني داره يا لا اقل براي من اينطور بوده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)