شیپودن خودش به چندین فصل مختلف تقسیم میشه . با توجه به داستان به نظرم طولانی شدن سری شیپودن طبیعی به نظر میاد.
چیزی که غیر طبیعیه این فیلرهایی است که انیمه پخش میشه و قصد تمام شدن نداره !
شیپودن خودش به چندین فصل مختلف تقسیم میشه . با توجه به داستان به نظرم طولانی شدن سری شیپودن طبیعی به نظر میاد.
چیزی که غیر طبیعیه این فیلرهایی است که انیمه پخش میشه و قصد تمام شدن نداره !
بچه ها
فصل 9 انیمیشن ناروتو دقیقا چندمین قسمت میشه ؟
الان وارز بی بی تا 290 گذاشتن و سافت آرشیو تا فصل 9 قسمت 3
290 میشه فصل 9 قسمت 3 ؟
ممنون میشم
نه .
اپیزود 290 مربوط به فصل 12 انیمه میشه . از لینک زیر میتونی لیست تعداد فصل ها به همراه اپیزودها رو مشاهده کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مانگای 611 هم منتشر شد . بریم ببینیم جنگ جوبی و گروه ناروتو به کجا میرسه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به بالخره این ارتش خودشونو رسوندن حالا باید منتظر این کاگه ها باشیم ولی یه حسی میگه این اوبیتو میاد طرف کاکاشی و دوستان
راستی این ناراتو مثل اینکه جز تکنیک کاگه بونشین چیز دیگه ای بلد نیست
صفحه آخر مانگا که اسم تکنیک بُرش دهنده ی باد رو آورده بود . حالا نمیدونم این تکنیک رو ناروتو چه موقع یاد گرفته که حالا میخواد اجراش کنه!؟![]()
اگه قرار باشه این تکنیک رو بزنه 100% با کاگه بونشین میزنه
راستی چند قسمت شده اوروچیمارو و ساسکه رو ندیدیم من حس میکنم اوروچیمارو میخواد با یه ادوتنسه شاخ بیاد هاشیراما رو که نمیتونه
پس احتمال خیلی زیاد با ایزونا بیاد من خیلی دوست دارم ببینم اوروچیمارو چی میخواد رو کنه شایدم دیدی ریکدو رو ادوتنسه کرد
فکر نکنم اروچی با ادو تسنه بیاد . اینقدر ادو تسنه توی مدت جنگ دیدیم که دیگه خز شده . حتی اگه ریکودو باشه .
در ضمن ریکودو تا الان باید هفت تا کفن پوسونده باشه .
هر چی هست یا هر کی هست , ساسکه اون رو میشناسه و اروچی هم برای همین به ساسکه گفت میریم جایی که و پیش کسایی که اونا رو میشناسی.
به نظرتون امکان داره اوروچی با ساسکه برن پیش دو تا مشاور فسیلای هوکاگه؟!آخه تنها کسایی که موندن همون دو تان!
من که فکر میکنم این فن ناروتو الکیه : دی
مثل سری اول مقابل گارا!کلی جنگید و استراتژی چید آخر سر هزاران سال درد رو زد!![]()
دیگه به جوبی که نمیتونه تکنیک هزاران سال درد و رنج رو بزنه
شاید میخواد با کلی کاگه بونشین این تکنیک رو به طور وسیع اجرا کنه ! شاید هم به قول شما الکی باشه که فکر نمیکنم ...
مبارزه با جوبی بچه بازی نیست .
بمب بیجویی هاچیبی خیلی باحال دفع شد . کلا هیچی هم حساب نشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)