تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 347 از 800 اولاول ... 247297337343344345346347348349350351357397447 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

داره خودمونی میشه narsy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

در هنگام نصب ویندوز با زدن کلید R به محیط Recovery Console رفته و سیستم رو Repair کن یا به لینک زیر برو طبق مراحل انجام بده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک Cd ویندوز دیگه رو هم امتحان کن.

موفق باشید
    خیلی ممنون دوست عزیز ، ممکنه یه لینکی معرفی کنید که مراحل reapair در محیط recovery consol رو توضیح بده چون من سعی کردم ولی نتونستم ( لطفاً به زبان فارسی باشه)
    در مورد لینکی هم که معرفی کرده بود ید مشکل من اینه که اصلا ویندوزم بالا نمی یاد که یتونم وارد محیط command promptبشم یعنی همون صفحه ی اول پیغام می ده که باید ویندوزت رو تعمیر کنی
    بازم سپاسگزارم

پروفشنال yaghob.boss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مغز رایانه - CPU

پيش فرض

اینو بنگاه :

کد:
    موفق باشید
    نگاه کردم به همون آدرس ریجستری هم رفتم ولی نفهمیدم چیکار کنم . حالا این کار چه عملی روی درایو انجام میده اگه میشه خودت یه توضیحی بده

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام؛من در حال حاضر يك هارد اينترنال 80 گيگابايتي روي سيستم دارم و قصد دارم كه با Norton Ghost 14.0 يك بك اپاز كل كامپيوتر بگيرم كه بعداً وقتي هارد رو عوض كردم كليه اطلاعات رو recovery كنم در هارد جديد.براي اين منظور من از تب Advanced گزينه Define New Backup رو زدم و بعد Backup My Computer رو زدم و بعدهم Next رو زدم و حالا ميگه كه بايد درايو ها را مشخص كنيد در حالي كه فقط درايو c در ليست هست حالا چه طور بايد ساير درايو ها رو هم انتخاب كنم چون من قصد دارم كه از كل هارد بك اپ بگيرم و نه فقط يك درايو.راستي من درايو هاي c , D , F رو در سيستم دارم.
    سلام

تاپیک زیر رو بدقت بخونید و عمل کنید :

کد:
    خیلی ممنون دوست عزیز ، ممکنه یه لینکی معرفی کنید که مراحل reapair در محیط recovery consol رو توضیح بده چون من سعی کردم ولی نتونستم ( لطفاً به زبان فارسی باشه)
    در مورد لینکی هم که معرفی کرده بود ید مشکل من اینه که اصلا ویندوزم بالا نمی یاد که یتونم وارد محیط command promptبشم یعنی همون صفحه ی اول پیغام می ده که باید ویندوزت رو تعمیر کنی
    بازم سپاسگزارم
    اگر در خلال نصب ویندوز (در همون صفحه ی آبی) در پایین صفحه نوشت R=Repair یعنی اگر کلید R رو فشار بدید ویندوزی رو که رو درایو C مثلا نصب کردید رو نشون میده و اگر شما انتخابش کنی خودش اتوماتیک عملیات Repair رو انجام خواهد داد.

کد:
    نگاه کردم به همون آدرس ریجستری هم رفتم ولی نفهمیدم چیکار کنم . حالا این کار چه عملی روی درایو انجام میده اگه میشه خودت یه توضیحی بده
    اون مسیر رو طی کن و رویSession Manager کلیک کن .

در سمت راست روی Boot Execute دبل کلیک کن.

در پنجره ی باز شده در خط دوم عبارت رو تایپ کن و اسم درایوی رو که اشتباه فضاشو مینویسه(مثلا D ).

پنجره رو OK کن و سیستم رو Restart .

موفق باشید
    Last edited by Masоud; 25-08-2009 at 14:49. دليل: افزودن لینک

4. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

احتمالا فایل های بوت و لاگ آن کردن ویندوز خراب شدند.

در Safe Mode از لینک پایینی استفاده کن :

کد:
    توی اون سیستم در حالتSafe Mode وقتی sfc /scannow را میزنم ارور میده ولی توی سیستم خودم در حالت عادی امتحان کردم مشکلی نیست و ادامه کار را میده....

6. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

توی اون سیستم در حالتSafe Mode وقتی sfc /scannow را میزنم ارور میده ولی توی سیستم خودم در حالت عادی امتحان کردم مشکلی نیست و ادامه کار را میده....
    سلام

عیب نداره بذار ادامه بده

وقتی پیغام اومد Cd ویندوز رو بذار داخلش و دکمه ی Retry رو بزن.

وقتی عملیات تموم شد سیستم رو Restart کن.

موفق باشید

8. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

سلام

عیب نداره بذار ادامه بده

وقتی پیغام اومد Cd ویندوز رو بذار داخلش و دکمه ی Retry رو بزن.

وقتی عملیات تموم شد سیستم رو Restart کن.

موفق باشید
    سیستم خودم که سالم هست اون سیستم ارور میده.....و ادامه کار نمیاد که سی دی بخواهد...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام خدمت اساتید محترم:
    سئوالی داشتم یکی از دوستانم بدلیل مشکل در سیستمش تصمیم به نصب مجدد ویندوز میکند و بدون فورمت سیستم ویروسی بدلیل ناآگاهی اقدام به نصب ویندوز میکند. که مراحل نصب تا مقداری صورت گرفته وسیستم هنگ میکند. برای رفع اشکال از ستاپ سیستم بوت از سی دی رام را انتخاب نمودم ولی وقتی سئوال میکند برای بوت از روی سی دی رام یک دکمه را بزنید سیستم از روی سی دی بوت نمیشود بلکه علامت ویندوز ظاهر شده و دوباره به مراحل قبل که تعدادی از مراحل نصب صورت گرفته بود بر میگردد واروری ظاهر میشود که برای ادامه نصب سی دی را وارد کنید در حالی که سی دی در سی دی رام قرار دارد و سیستم هنگ میکند.از اساتید بزرگوار در خواست راهنمائی دارم پیشاپیش سپاسگذارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

امروز وقتی dap را داشتم unistall می کردم پیغام windows/system32.dll in use می خواستم ببیم منشا اون پیغام چیه را دیدم اما خوب برنامه حذف شد

داره خودمونی میشه narsy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگر در خلال نصب ویندوز (در همون صفحه ی آبی) در پایین صفحه نوشت R=Repair یعنی اگر کلید R رو فشار بدید ویندوزی رو که رو درایو C مثلا نصب کردید رو نشون میده و اگر شما انتخابش کنی خودش اتوماتیک عملیات Repair رو انجام خواهد داد.

کد:
    موفق باشید
    سلام
    من واقعا عذر می خوام ولی چاره ی دیگه ای به غیر از پرسیدن ندارم
    مشکل من اصلا با reapair حل نشد و نه تنها این بلکه نمی تونم ویندوز جدیدی هم نصب کنم و موقع نصب با پیغام :
    setup cannot continue until create the folder
    windows/system 32/ config

مواجه می شم حالا من باید چطوری این فولدر رو ایجاد کنم ؟؟
    صمیمانه تشکر می کنم

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سیستم خودم که سالم هست اون سیستم ارور میده.....و ادامه کار نمیاد که سی دی بخواهد...
    سلام

اگر CD ویندوز را نمی خواهد پس ویندوز قانونی نیست. اول ویندوز رو قانونی کنید و سپس مراحل رو انجام دهید :

کد:
    سلام خدمت اساتید محترم:
    سئوالی داشتم یکی از دوستانم بدلیل مشکل در سیستمش تصمیم به نصب مجدد ویندوز میکند و بدون فورمت سیستم ویروسی بدلیل ناآگاهی اقدام به نصب ویندوز میکند. که مراحل نصب تا مقداری صورت گرفته وسیستم هنگ میکند. برای رفع اشکال از ستاپ سیستم بوت از سی دی رام را انتخاب نمودم ولی وقتی سئوال میکند برای بوت از روی سی دی رام یک دکمه را بزنید سیستم از روی سی دی بوت نمیشود بلکه علامت ویندوز ظاهر شده و دوباره به مراحل قبل که تعدادی از مراحل نصب صورت گرفته بود بر میگردد واروری ظاهر میشود که برای ادامه نصب سی دی را وارد کنید در حالی که سی دی در سی دی رام قرار دارد و سیستم هنگ میکند.از اساتید بزرگوار در خواست راهنمائی دارم پیشاپیش سپاسگذارم

امروز وقتی dap را داشتم unistall می کردم پیغام windows/system32.dll in use می خواستم ببیم منشا اون پیغام چیه را دیدم اما خوب برنامه حذف شد
    برای رفع این مشکل وصله زیر رو دانلود و نصب کنید :

کد:
    سلام
    من واقعا عذر می خوام ولی چاره ی دیگه ای به غیر از پرسیدن ندارم
    مشکل من اصلا با reapair حل نشد و نه تنها این بلکه نمی تونم ویندوز جدیدی هم نصب کنم و موقع نصب با پیغام :
    setup cannot continue until create the folder
    windows/system 32/ config

مواجه می شم حالا من باید چطوری این فولدر رو ایجاد کنم ؟؟
    صمیمانه تشکر می کنم
    باید از دوستانی که Dos بلدند کار کنند بپرسی.

راهی بجز این نداره که در Dos پوشه رو ایجاد کنی.

یا پارتیشن C رو یکبار کلا پاک کن و دوباره بسازش.

موفق باشید

14. 2 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •