فول مستر ریست!!!
از کانتکت هات، پیام ها و یادداشت ها و فایل های فون مموریت پشتیبان بگیر. سپس کد #7370#* رو بزن تا گوشیت فول مستر ریست بشه.
شاد باشین![]()
فول مستر ریست!!!
از کانتکت هات، پیام ها و یادداشت ها و فایل های فون مموریت پشتیبان بگیر. سپس کد #7370#* رو بزن تا گوشیت فول مستر ریست بشه.
شاد باشین![]()
مشکل از یه کلیپ ویروسی بود راحت پاکش کردم درست شد
-----------------
خیلی جالبه!
یا واقعا بعضی ها چیزی راجع به نرم افزار و سخت افزار یا گوشی نمی دونن یا اینکه بازم یا واقعا بعضی ها چیزی راجع به نرم افزار و سخت افزار یا گوشی نمی دونن
اول می ریم سراغ گوشی
خدمتت بگم که دوست عزیز این گوشی امنیت بالایی داره و ویروسی نمی شه مگه اینکه هکش کرده باشی و امنیتش را از دست داده باشه
می ریم سراغ نرم افزار
ویروس جزو نزم افزارها حساب می شه و در اصل یک برنامه هست که توسط یکی از زبانهای برنامه نویسی نوشته می شه و قبلا فقط در کامپیوترها وجود داشت ولی بعد از ورود سیستم عامل به گوشیها ویروس نویان دست بکار شدن و ویروس نویسی را برای گوشی شروع کردند این توضیحات راجع به ویروس
حالا ویروس چه طور عمل می کنه؟
ویروس یک برنامه اجرایی هست که اکثرا بوسیله چسبیدن به یک فایل اجرایی خودشون را وارد سیستم عامل می کنن و نوع دیگه ای از ویروس و تروجانها بدون چسبسدن اینکار را انجام می دن که بازم دو حالت داره یکی اینکه خودتون اجراش کنید دوم اینکه توسط یک فایل اتوران Autorun.inf که به صورت مخفی کنار فایل اصلی موجوده اجرا می شه مثل ویروسهای فلش دیسک که هر جا می زنی سریع آلوده می کنه
اما می ریم سراغ نوع اول که به فایل می چسبه
خیالتون راحت باشه که ویروس هیچگاه نمی تونه به عکس یا کلیپ صوتی و تصویری بچسبه! و اگر زمانی شما دیدید که فلان عکس را باز کردید ویروسی شد بدونید که شما گول آیکون اون فایل که شبیه به عکس بوده را خوردید و اون فایل اجرایی بوده یعنی یکی پسوند فایل یکی از اینها بودهexe-dat-bat
که می تونید در ویندوز با فعال کردن گزینه نشان دادن پسوند فایل ویروس را از عکس یا کلیپ صوتی و تصویری تشخیص بدبد
در نتیجه
هیچوقت نگو مشکل از کلیپ آلوده به ویروس بوده!! این حرف نشون می ده که نه تنها در گوشی چیزی نمیدونی بلکه از کامپیوتر هم سر در نمیاری و فقط کارت گوش دادن آهنگ و نگاه کردن کلیپ با کامپیوتر و گوشی بوده
موفق باشی
ببینم واقعا دوربین این ان95 لنزش ضدخش بود یا حرفی بیش نبود؟
راستی یه دست دوم هستش من چند بگیرم خوبه؟ مال یه خانم دکترهمیدونین که خانم دکترا زیاد حرف می زنن با گوشی
من نمیتونم با web bowser موبایل فایلهای با پسوند rar . یا wmw رو دانلود کنم کسی راه حلی برای این مشکل نداره؟
نو این گوشی تو بازار هست هنوز؟من اون اوایل نتونستم این گوشی رو تهیه کنم ولی هنوز تو فکرشم![]()
نوش باشه 340 هزار تومنه. دست دومش هم 240 الی 250...
شاد باشین![]()
حالا که صحبت از ویروس و ورم و تروجان و اسبهای تراوا و مال ویر و اسپای ویرو اینا شد یه سوالی بپرسم
من دیدم ویروس بر دو نوعه یکی که مخصوص کامپیوتر و رمه و رم گوشی های موبایل هم میوفته مثل اتوران و غیره و یکیش هم مخصوص گوشی های سیمبیان و نرم افزار سیمبیان. حالا سوالم اینه که ای نویروس های مخصوص سیمبیان رو آنتی ویروس گوشی هم شناسایی می کنه یا نسخه های مخصوص موبایل این کارو فقط می کنن؟
---------------------
کلا اگر آنتی ویروست به روز باشه ویروس را شناسایی می کنه اما فقط مخصوص نسخه های موبایل نیست و بعضی از آنتی ویروسهاس کامپیوتری هم می تونن ویروس را در گوشی شناسایی کنن ولی در کل زیاد رو آنتی ویروس گوشی حساب نکن و خدا را شکر کن که امنیت سیمبیان بالا رفت و برای نصب به ساین احتیاج داریم وگر نه معلوم نبود با این ویروسای جدید چی کار می کردیم چون بعضیاش واقعا خفنه و پدر گوشی رو در میاره و من به خاطر همین تاکید می کنم گوشیتون را به هیچ وجه ه_ک نکنید
موفق باشی
حک کردن کار درستی نیست. البته برای سفارشی کردن بعضی قسمتها و خلاصی از بعضی پیام های سردردآور خوبه ولی کلا پسندیدیه نیست. شاید باعث عدم کارایی مناسب گوشی و اختلال در آنتن دهی هم بشه. چون فریم ویر آسیب پذیر میشه. پروسه سیگنال استرنگ هم سخت افزاریه هم نرم افزاری. سخت افزار به کنار ولی نرم افزار هم مناسب نباش ودس کاری شده باشه رو پرفورمنس گوشی تاثیر نامطلوبی خواهد گذاشت
Last edited by Help118; 13-07-2010 at 15:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)