اره ولی ماکزیمم 250 تازه پول باتری و رم هم که اضافه میشه روش
نظرتون درمورد IXUS 100 چیه تنظیمات دستی و زوم اپتیکالش کمتره ولی HD ضبط میکنه
(طرف آماتوره و تنظیمات دستی الویت نیست)
اره ولی ماکزیمم 250 تازه پول باتری و رم هم که اضافه میشه روش
نظرتون درمورد IXUS 100 چیه تنظیمات دستی و زوم اپتیکالش کمتره ولی HD ضبط میکنه
(طرف آماتوره و تنظیمات دستی الویت نیست)
دوستان دوربینی هست که امکاناتی در حد و اندازه fz28 داشته باشه اما جمع و جورتر باشه؟
ممنون
canon sx110
canon sx200
sony h10
sony h20
البته اینا کیفیتشون قابل مقایسه با FZ28 نیست. شاید نزدیکترین دوربین بهش همین سری ZS باشه.
کانن g10 مناسبترین گزینه از نظر امکانات بالا و حجم کم هست ... متداولترین دوربین آماتور-پیشرفته ای یه که عکاسای حرفه ای هم ازش استفاده میکنن .
سرذی lx پاناسونیک هم گزینه خوبیه ...
بنظرم بنا به کاربردی که از این دوربین دارید گزینه مناسبیه در این رنج قیمت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من یه نگاهی به چند تا سایت انداختم و panasonic lx3 که فکر کنم گرونه و تنظیم دستی هم نداره , canon sx200 و panasonic tz7 رو مناسب تر دیدم البته fz28 رو واقعا خوشم اومد اما گفتم چون بیشتر استفاده عادی دارم شاید دوربینی باشه که جمع و جورتر باشه و تنظیمات دستی هم داشته باشه البته از نظر کیفیت هم در یک سطح باشند
از راهنمایی شما ممنونم
Last edited by tirdad_60; 02-08-2009 at 23:18.
دست شما درد نکنه. LX3 تنظیمات دستی نداره دیگه؟
بین تمام دوربین های کامپکت بازار بهترین دوربین از نظر تنظیمات دستی و کیفیت عکس همین LX-3 هست که شما به راحتی از کنارش میگذرین و یه دوربینی مثل TZ7 و حتی SX200 رو به اون ارجح میدونین.
شرمنده فکر کنم با tz7 جا به جا نوشتم
اگه یه مقایسه کامل بین lx3 با fz28 داشته باشید خیلی ممنون میشم چون به قول prowler عزیز lx3 بهترین کامپکت هست و میتونم راحتتر با مقایسه این دوتا تصمیم بگیرم
جایی هست که بشه کیفیت عکس این دو دوربین رو با هم مقایسه کرد؟
قیمتاشون رو هم اگه میشه بگید؟
راستی fz38 وارد بازار شده ؟
ممنونم![]()
Last edited by tirdad_60; 03-08-2009 at 19:44.
این دو تا دوربین چند تا تفاوت اصلی دارن. اندازه ی سنسور LX-3 بزرگتره و در نتیجه در محیط های کم نور عملکرد بهتری داره. LX-3 لنز واید 60-24 داره با محدوده ی دیافراگم 2.8-2.0 که هم محدوده ی دیافراگم بهتری نسبت به FZ-28 داره و هم کیفیتش خیلی بالاتره. ولی زومش خیلی کمه و 2.5x میتونه بعضی وقت ها محدودکننده باشه. FZ28 در حالت فیلمبرداری زوم داره ولی LX-3 این قابلیت رو نداره. LX-3 چشمی نداره و یه چشمی میشه براش جداگانه خرید که روی دوربین نصب میشه. کیفیت ال سی دی LX-3 بالاتره و بزرگتر هم هست. و البته تفاوت وزن و ابعادشون هم که مشخصه. قیمتشون هم خیلی فرق نداره چند ماه پیش که اختلافشون 30 تومن بود.
FZ38 فقط معرفی شده و طول میکشه بیاد تو بازار.
کیفیت عکس هر کدوم رو میتونی جداگانه تو dpreview ببینی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)