تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 347 از 1174 اولاول ... 247297337343344345346347348349350351357397447847 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

ایولش دمش گرم واقعآ نشون میده که غیرت یعنی چی.....
    به نظر من که بعد از رائول و کاسیاس اون تو تیم تاثیر خارق العاده ای داره ایولش واقعآ ایولش.....
    وخوب کم کم دارم به اینده این پسر رونالدو امیدوارم میشم با باخت پرتقال دیگه باید اونو پشت درهای سانتیاگو ببینیم .......
    پرتقال من تیم دوم مورد علاقه من تو یورو2008 حذف شد حال تنها و تنها هلند مونده ایشالا که قهرمان شه ......
    اقایون از فردا دیگه من تلپم شدید هواتونو دارم تا اخر .....

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام سلام سلام سلام:
    خوب دوستان احمدتون اومد بله دوباره بنده فعال شدم و دوباره باید منو تحمل کنید .
    از این به بعد خیلی پر رنگ خواهم شد و از دوستانی که در نبود من تاپیک رو فراموش نکردند بسیار سپاسگزارم ممنون دوستان.
    خوب میرم سراغ اخبار:
    سایت هواداران رئال : ایکر کاسیاس کاپیتان رئال مادرید به صحبت در مورد بازی حساس اسپانیا - ایتالیا پرداخت که به شرح زیر است .
    من بسیار آرامم . فکر می کنم که استراحت تیم بسیار عالی بود . تیم های مقابل شانس اندکی برای گلزنی به ما دارند . ما همه با کاری که می کنیم راحتیم اما می دانیم که در برخی موارد باید بهتر شویم . مهم ترین چیز شانس اندکی است که تیمهای مقابل برای گلزنی به ما دارند .

کاپیتان سرخها
    بازی پرتغال-آلمان را دیدم و فکز می کنم بازی زیبا و مهیجی بود . من تنها بازی خوب را تشویق کردم زیرا هم تیمی هایم په په و متزلدر در دو طرف بودند . هر دو تیم بزرگ بودند .
    کار خوبی که به عنوان کاپیتان در اسپانیا انجام می دهم نتیجه ی تجربه ی من در کنار کاپیتانهایی در تیم ملی اسپانیا و رئال مادرید است . گاهی دوست دارد که یک جوان باشم و دیگران باتجربه باشند .

یک چهارم نهایی ها
    تجربه ی ایتالیا و بازیکنان جدیدشان مرا نگران کرده است . آنها تیم بسیار بانجربه با ترکیب متوازن هستند که بسیار شخصیت دارند . شخصا فکر نمی کنم که ما نباید در باد بردهایمان بخوابیم . ایتالیا بسیار کار آزموده است . اما ما بسیار با انگیزه تر هستیم که خیلی مهم است . ما متحدیم چه در بیرون چه در زمین . غیبت پیرلو خیلی مهم است . آنها شیوه ی خودشان را پس از باخت برابر هلند تغییر دادند اما به هدفشان رسیدند . ما با مردم تشنه ای که در کتار ما هستند بسیار راحتیم . ما امیدواریم که نمایشمان را ادامه دهیم اما این برابر ایتالیا آسان نخواهد بود . ما همیشه می خواهیم که مردم تیممان را تشویق کنند و بهترین کاری را که می توانند انجام دهند .

سایت هواداران رئال : پدخا میاتوویچ مدیر ورزشی رئال مادرید اظهار داشت که دانیله ده روسی بهترین بازیکن جهان در پست خودش است و عاشق این است که او را در تیم خود داشته باشد .
    وی گفت : شگفت زده شدم که او را در ترکیب اصلی بازی با هلند ندیدم . معتقدم که او در پست خودش یکی از بهترینهای جهان است . من ارتباط خوبی با دانیله پرادی (مدیر بخش ترانسفر رم) دارم . فکر نمی کنم آنها بخواهند به او اجازه بدهند که برود . این احساس من است .
    وی سپس گفت : آتزوری ها بعد از یک شروع سخت به بازی که از آنها می شناختیم برگشتند . آنها تیم قدرتمندی هستند اما فکر می کنم که ترس اندکی در تیم ملی اسپانیا وجود داشته باشد . شخصا ترجیح می دادم که اسپانیا با تیم دیگری روبرو می شد .

در سومين شب از مرحله يك چهارم نهايي جام ملت هاي اروپا، سايت يورو 2008 بر اساس آخرين تحولات روي داده در اردوي 2 تيم هلند و روسيه تركيب احتمالي 2 تيم را براي مصاف مقارن ساعت 15/23 به وقت تهران اينچينن اعلام كرد:
    هلند:فان در سار، بولاهروز، اوج ير، ماتيسن، فان برونكهورست، هيتنگا، ديونگ، فان پرسي، فان در فارت ، اشنايدر،‌فان نيستلروي
    سرمربي : ماركو فان باستن

روسيه: آكين فيف، آنيويف، ايگناشويچ، كولودوين، زيركف، سماك، زيرانف، سمشف، بيلادين نف، آرشواين،‌پاولين شكف
    سرمربي : هيدينك

داور: لوبوس ميشل(اسلواكي)
    كمك داور: زيسلكو و بالتكو(اسلواكي)
    داور چهارم:بوساكا(سوئيس)

و در اخر هم دوستان باید بگم که رونالدو همین امروز فردا تصمیم نهایی خود را مبنی بر ماندن یا رفتن به رئال اعلام میکند و این در حالی هست که طبق اخرین اطلاعات رونالدو بطور کاملا اشکار اعلام کرده که به رئال خواهد پیوست.

(خدایشش اینو دارین اگه رونالدو بیاد همین که اومده رئال بهترین جهان نیز خواهد شد وای نیگاه کاناوراو -فیگو-زیدان-رونالدو بزرگ-کریس رونالد-و خیلی های دیگه اومدنی به رئال بهترین شدن)

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اول از همه ایول به ویزلی عزیز...دمش گرم...
    بعدشم رائول جون....مرسی از اخبارت...فقط کاش اسم فیگو رو از این چند تا اسم آخری که نوشتی برداری....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

تو که خود را میکشی واسه ژاوی تو هی که دست میزنی واسه ژاوی - ژاوی گفت اگر رائول نباشه مامیشیم بدبخت - نه که تو هی واسه ما با بزنی کف دست....
    خیلی قشنگ بود ....

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

با عرض سلام باید بگم هلند حقش بود حذف بشه -با این بازی کردنشون ........

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت دوستان:
    اول که نه حق هلند نبود حق فان باستن بود با اون تعویضاش...
    خوب دیگه یورو هیچ ارزشی نداره ولی خوب حیف اشنایدر و نیستلروی و روبن.....
    ولی خوب یه نکته خوبی داره که رئالیها زودتر جمع میشن و رونالدو زودتر تصمیم میگیره و فرصت برای خرید بیشتر هست و تیم زودتر جمع میشه......

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت همگی دوستان:
    اقا اسپانیا رفت نیمه نهایی و روسیه هم که مالی نیست واس اسپاینا پس قهرمانی تو دستمونه ولی ولی ولی ولی:
    کی میگه کاسیاس بهترین دروازه بان جهان نیست؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
    کی میگه رئالیها بهترینهای جهان نیستند؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
    کی میگه کاملا خوش شانس بود اسپانیا و کاسیاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

هر کسی این نظر رو داره باید بگم اصلا از فوتبال حالیش نیست و بازی زیبای رئالیها نتنها در این تورنمنت بلکه در کل ادوار و تواریخ رو نه دیده و اگر هم دیده باشه کاملا با چشمی بسته نگاه کرده است و کوردلانه بازی رئالیها رو نیگا کرده......

زنده باد رئال مادرید
    زنده باد رئال مادرید
    زنده باد رئال مادرید
    زنده باد رئال مادرید
    زنده باد رئال مادرید
    زنده باد رئال مادرید
    زنده باد رئال مادرید
    زنده باد رئال مادرید
    زنده باد رئال مادرید
    زنده باد رئال مادرید
    زنده باد رئال مادرید
    زنده باد رئال مادرید
    زنده باد رئال مادرید
    زنده باد رئال مادرید
    زنده باد رئال مادرید
    زنده باد رئال مادرید

و در اخر زنده باد باز هم رئال مادرید

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجب دروازه بانیه این کاسیاس امشب عالی بود!
    ----
    دیواره دیگه چیکار میشه کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_SANIANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران_پیروزی

پيش فرض

ای جان کاسی جونم..........................چه میکنه این کاسی......لامصب توپ رو نگاه میکرد کجا میره بعد میپرید....به این میگن دروازبان ملی...!!!!!!!
    رئال در یورو همچنان زنده است..!!!
    وای خداااااا.........
    بوفان رو بگو............
    دم کاسیاس گرم...........
    زنده باد رئال و هر چی رئالیه..!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

به نظر من در حال حاظر کاسیلاس بهترین دربازبانه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •