آره ایمان.. همچنان مسابقه ی پیش بینی پابرجاست.. تا آخر لیگ ادامه داره.. بازیای استقلال که تموم شد، برنده ها اعلام میشن و اون موقع هست که دور اول پیش بینی ها تمون میشه..
پیش بینیت هم ثبت شد..
آره ایمان.. همچنان مسابقه ی پیش بینی پابرجاست.. تا آخر لیگ ادامه داره.. بازیای استقلال که تموم شد، برنده ها اعلام میشن و اون موقع هست که دور اول پیش بینی ها تمون میشه..
پیش بینیت هم ثبت شد..
پیشبینیت ثبت شد امیر..
میتونی بری تو لیست پیش بینیت رو ببینی..
elendil جان، پیش بینیت ثبت شد.. میتونی بری تو لیسی که تو پست بعدی آدرسش رو میزارم، پیش بینیه خودت و بقیه ی دوستات رو ببینی..
تا الآن 33 نفر تو مسابقه پیش بینی شرکت کردن که لیست شرکت کننده ها و پیش بینی هاشون رو میتونید تو پست 3371 ببینید..
برای شرکت تو مسابقه پیش بینی هم میتونید همینجا، تو.همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مطالعه ی قوانین پیش بینی، پست 2681 رو ببینید..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته : به علت نبودن علیرضا و مسعود، خودم وظایفی رو که تو قوانین مشخص شده رو انجام میدم..
اگه کسی میتونه جای علیرضا و مسعود تا زمانی که برگردن، کمکم کنه بگه..
حدوداً 1 روز دیگه واسه شرکت تو مسابقه پیش بینی فرصت دارید.. (یعنی تا 30 دقیقه قبل از شروع بازی که خودم میام و پایان زمان شرکت تو پیش بینی رو اعلام میکنم..)
مسئولان باشگاه استقلال به بازیکنان این تیم قول دادند در صورتى که بتوانند مقابل سپاهان به پیروزى دست پیدا کنند، از سوى مدیرعامل این باشگاه به هر کدام از آنها مبلغ ۷۰۰ هزار تومان به عنوان پاداش پرداخت خواهد شد. این تصمیم از سوى امیر قلعه نویى سرمربى استقلال اتخاذ شده و دلیل آن افزایش روحیه بازیکنان براى این دیدار است.
۲ بازیکن مصدوم تیم استقلال تهران با تلاش پزشکان این تیم براى مسابقه حساس مقابل سپاهان آماده خواهند شد. ابراهیم تقى پور و جان واریو ۲ بازیکن تیم استقلال تهران این روزها تمرینات ویژه اى را زیر نظر امین نوروزى پزشک تیم استقلال انجام مى دهند تا براى مسابقه هفته سوم مقابل تیم نایب قهرمان فصل گذشته لیگ برتر آماده شوند.امیر قلعه نویى، سرمربى تیم استقلال در گفت و گو با پزشک استقلال خواستار بهبودى هر چه سریعتر این ۲ بازیکن شده تا در صورت نیاز از وجود آنها در بازى با سپاهان استفاده کند.
هاشم بیک زاده هافبک استقلال هنوز نتوانسته در این فصل براى استقلال به میدان برود. گفت وگوى او را با ابرار ورزشى بخوانید:
• چرا هنوز براى استقلال به میدان نرفته اید؟
- من چند وقت را به دلیل مصدومیت از تمرینات دور بودم همچنین فکر مى کنم تازه به شرایط ایده آل رسیده ام.
• مقابل سپاهان بازى مى کنید؟
- بازى کردنم بستگى به کادر فنى دارد. اگر آنها صلاح بدانند مى توانم بازى کنم.
• بازى با سپاهان را چطور ارزیابى مى کنید؟
- بازى سختى است. سپاهان یکى از تیم هاى منسجم لیگ است که بازیکنان آن چند سال است کنار هم بازى مى کنند.
• فکر مى کنید بتوانید در این دیدار پیروز شوید؟
- تمام سعى و تلاش ما این است که باخت هفته قبل را جبران کنیم.
• در تیم ملى حضور نداشتید؟
- در این تورنمنت، دایى خواست از جوان ها بیشتر استفاده کند. مشکل خاصى نیست و سعى مى کنم دوباره به تیم ملى دعوت شوم.
دروازه بان استقلال درخصوص دیدار این تیم مقابل سپاهان گفت: به اعتقاد من بازى دشوار و فینالى زود هنگام را مقابل سپاهان خواهیم داشت و در صورت اطمینان قلعه نویى براى حضور در دروازه استقلال مقابل سپاهان مزد اعتمادش را خواهم داد و گل نخواهم خورد. اشکان نامدارى همچنین خاطر نشان ساخت:در صورت اعتماد قلعه نویى براى حضور در مقابل سپاهان با تمام توان سعى در ارائه بهترین بازى براى استقلال را دارم تا بتوانم در پایان بازى با بسته نگه داشتن دروازه استقلال مزد اعتماد او را به نحوى شایسته بدهم.وى تصریح کرد: در بازى مقابل سپاهان تمامى بازیکنان حاضر در ترکیب اصلى توان خود را براى پیروزى استقلال بکار خواهند گرفت چراکه معتقدم براى قهرمانى در لیگ برتر باید بازى هاى خانگى را با حداکثر امتیاز پشت سر بگذاریم تا در نهایت با مشکل مواجه نشویم.نامدارى در خصوص عملکردش مقابل پگاه گفت :خدا را شکر در بازى مقابل پگاه مشکل چندانى نداشتم و قلعه نویى از عملکردم راضى بود اما متأسفانه با وجود اینکه بازى به طور کامل در اختیار تیم ما بود نتوانستیم از موقعیت هایى خلق شده نهایت سود را ببریم و در نهایت شکستى را پذیرفتیم که به واقع حقمان نبود.وى تصریح کرد: البته باید بگویم تنها وجه مثبت این شکست شوک بسیار خوبى بود که در بهترین زمان ممکن به تیم وارد شد تا تیم حواسش را براى دیدار هاى آینده جمع کند.
استقلال 2 سپاهان 1.
سیاوش اکبرپور مهاجم استقلال که گفته مى شود در تمام بازى ها فیکس است هنوز نتوانسته براى این تیم گلزنى کند.
• بازى با سپاهان را چطور مى بینید؟
- بازى سختى است. سپاهان چند ملى پوش دارد همچنین آنها یک تیم یکدستى دارند و این کار ما را سخت مى کند. فکر مى کنم یکى از سخت ترین بازى هاى ما در نیم فصل است.
• با گذشت ۲ هفته مهاجمان استقلال هنوز گلزنى نکرده اند. نظرتان چیست؟
- هنوز زمان زیادى تا پایان فصل مانده است. شما مطمئن باشید امسال بهترین خط حمله مال استقلال است.
• خود شما هنوز موفق به گلزنى نشده اید؟
- خب.من یک سال در فوتبال ایران حضور نداشته ام و براى هماهنگى نیاز به زمان دارم. فکر مى کنم از این هفته بتوانم براى استقلال گلزنى کنم.
• در بازى با پگاه در پست هافبک نفوذى بازى کردید؟
- پست اصلى من مهاجم است و بستگى به کادر فنى دارد که کجا بازى کنم.
• فکر مى کنید امسال آقاى گل شوید؟
- تمام سعى و تلاش من این است که مثمر ثمر باشم. بیشتر دوست دارم پاس گل بدهم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)