تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 347 از 524 اولاول ... 247297337343344345346347348349350351357397447 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

داداش ذقیقا خودشه فقط میخام توضیحی راجب روش کار تابعه VLOOKUP بهم بدی و این خط رو واسم توضیح بدید که منظور از این متغییر ها چیه و کارشون؟
    (VLOOKUP(N6;C:F;3;FALSE =
    N6
    C
    F
    3
    N6 یا [LOOKUP_VALUE] : مشخصه هر ردیف هست (که در اینجا شماره اشتراک انتخاب شده)، در واقع بر اساس این، سرچ می‌کنه.
    C:F یا [TABLE_ARRAY] : جدولی هست که به دنبال اطلاعات درونش هستیم (یعنی کل ستون‌های C تا F)
    3 یا [COL_INDEX_NUM] : یعنی سومین ستون از جدولی که در مرحله قبل مشخص کردیم را بهمون برگردون. (که اینجا واسه کد 1 ستون سوم و کد 2 ستون چهارم می‌شه)
    False یا [Range_lookup] : که توضیح دقیقش را قبلا لینک داده بودم:
    توضيحات مطابق مقادير بالا:
    ميخواهيم مقدار متناظر عدد فلان از ستون اول (مقدار LOOKUP_VALUE : خانه A2 از جدول 3) را در محدوده فلان (مقدار TABLE_ARRAY : محدوده A2:B7 از جدول 2) از ستون دوم (مقدار COL_INDEX_NUM : عدد 2 براي ستون 2)
    را پيدا كنيم
    نكته: اگر مقدار RANGE_LOOKUP برابر FALSE باشد دقيقا دنبال عدد مورد نظر مي گردد و اگر پيدا نكرد متناظري برنمي‌گرداند و خطا مي‌دهد ولي اگر TRUE باشد دنبال بزرگترين عددي كه از آن كوچكتر است مي‌گردد و متناظر ان را برمي گرداند
    ماجرای IF و ISERROR هم که قبلا گفته بودم

اگه نباشه جاش خالی می مونه van123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

N6 یا [LOOKUP_VALUE] : مشخصه هر ردیف هست (که در اینجا شماره اشتراک انتخاب شده)، در واقع بر اساس این، سرچ می‌کنه.
    C:F یا [TABLE_ARRAY] : جدولی هست که به دنبال اطلاعات درونش هستیم (یعنی کل ستون‌های C تا F)
    3 یا [COL_INDEX_NUM] : یعنی سومین ستون از جدولی که در مرحله قبل مشخص کردیم را بهمون برگردون. (که اینجا واسه کد 1 ستون سوم و کد 2 ستون چهارم می‌شه)
    False یا [Range_lookup] : که توضیح دقیقش را قبلا لینک داده بودم:

ماجرای IF و ISERROR هم که قبلا گفته بودم
    دمت گرم داداش فقط من ماجرای IF و ISERROR هم که قبلا گفته بودی رو متوجه نشدم
    دلیلشو میدونم چرا استفاده شده ولی روشش رو محبت کن مثل مثال قبل واضح گفتی
    (IF(ISERROR(VLOOKUP(N6;I:K;3;FALSE));"";VLOOKUP(N6 ;I:K;3;FALSE =

و همچنین روش جمع کردن 2تا سلول که تکسن هس
    مثلا یکی رضا هس و دیگری علی بشه علی رضا
    Last edited by van123; 04-08-2012 at 23:28.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دمت گرم داداش فقط من ماجرای IF و ISERROR هم که قبلا گفته بودی رو متوجه نشدم
    دلیلشو میدونم چرا استفاده شده ولی روشش رو محبت کن مثل مثال قبل واضح گفتی
    (IF(ISERROR(VLOOKUP(N6;I:K;3;FALSE));"";VLOOKUP(N6 ;I:K;3;FALSE =

و همچنین روش جمع کردن 2تا سلول که تکسن هس
    مثلا یکی رضا هس و دیگری علی بشه علی رضا
    خب همون‌طوری که توی فایل هم دیدی (با اون false توی vlookup) وقتی نتونه معادل را پیدا کنه، خطای N/A# میده. حالا برای عدم نمایش از ISERROR استفاده می‌کنم؛ همون‌طور که از اسمش پیداست وقتی محتوای تعیین شده برای ISERROR خطا داشته باشه، به ما true را برمی‌گردونه. پس باهاش یه IF تعریف می‌کنیم که اگه خطا داشت، چیزی نمایش نداده (اون "" که گذاشتیم، همین کار را می‌کنه، می‌تونید مثلا بگید 0 نشون بده یا هر چیز دیگه) و اگر خطا نداشت، مقدار vlookup برگردونده شده را نمایش بده.
    ساختار IF در حالت کلی هم که به این شکل هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مثلا:
    کد:
    معنیش میشه اینکه اگر A1>A2 بود، yes را نشون بده؛ در غیر این صورت (کوچکتر یا مساوی بود) no را نمایش بده.

در مورد سوال دوم هم:
    کد:
    در واقع با & این کار انجام می‌شه، حالا به هر شکلی که خواستید؛ مثلا اینجا بین دو سلول، یک فاصله با " " ایجاد کردیم...

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

سلام ودرود

میخوام توعکس پایین برای هر سطر در ردیف انتخاب شده (آخر سمت چپ )جمع کل هر سطر باشه

ولی به صورت پیش فرض میره تو ستون قبل از ماه ها یعنی راست .......

میشه لطف فرمولشو بگید ....؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام ودرود

میخوام توعکس پایین برای هر سطر در ردیف انتخاب شده (آخر سمت چپ )جمع کل هر سطر باشه

ولی به صورت پیش فرض میره تو ستون قبل از ماه ها یعنی راست .......

میشه لطف فرمولشو بگید ....؟

برای جمع از SUM استفاده کنید؛ مثال‌ها:

جمع A3 و A5 و A7 :
    کد:
    جمع A1 تا A7 در ستون A :
    کد:
    جمع A1 تا D1 در ردیف 1 :
    کد:
    فکر کنم جواب سوال شما مورد آخر باشه.

6. این کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام جواب این سه سوال را می خواستم

• چطور از این چارت استفاده کنم، در سلول ها عدد زده ام اما قبول نمی کند برای رسم

2- چرا کسانی که می خواهند یکسری شماره را برایشان پیامک بفرستند، آنها را در اکسل وارد می کنند؟؟؟

3.چطور ردیف ها را شماره گذاری کنیم مثلاً 1 تا 100 که وقتی یکی را از بینشان پاک می کنیم شماره ها خودکار درست شود و بهم نریزد

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام جواب این سه سوال را می خواستم

• چطور از این چارت استفاده کنم، در سلول ها عدد زده ام اما قبول نمی کند برای رسم

2- چرا کسانی که می خواهند یکسری شماره را برایشان پیامک بفرستند، آنها را در اکسل وارد می کنند؟؟؟

3.چطور ردیف ها را شماره گذاری کنیم مثلاً 1 تا 100 که وقتی یکی را از بینشان پاک می کنیم شماره ها خودکار درست شود و بهم نریزد
    1. گوگل:
    کد:
    کد:
    2. متوجه سوالتون نمی‌شم! پنل اس‌ام‌اس این‌طور برنامه‌نویسی شده که شماره‌ها را از اکسل بگیره؛ احتمالا کاربر این‌طور راحت‌تره تا بخواد در قالب بانک اطلاعاتی اکسس یا sql تحویل بده! یا مثلا پنلی که من استفاده می‌کنم، فرمت ساده تکست را هم می‌گیره.

3. نمی‌دونم! شاید یه راه این باشه که مثلا اگر عدد یک در A1 نوشته شده، در A2 فرمول A1+1= نوشته بشه و کپی بشه تا آخر. وقتی ردیف را پاک کردید، باید فقط همون ردیف تصحیح بشه و بقیه اتوماتیک ادامه پیدا می‌کنه.

9. این کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه van123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

خب همون‌طوری که توی فایل هم دیدی (با اون false توی vlookup) وقتی نتونه معادل را پیدا کنه، خطای N/A# میده. حالا برای عدم نمایش از ISERROR استفاده می‌کنم؛ همون‌طور که از اسمش پیداست وقتی محتوای تعیین شده برای ISERROR خطا داشته باشه، به ما true را برمی‌گردونه. پس باهاش یه IF تعریف می‌کنیم که اگه خطا داشت، چیزی نمایش نداده (اون "" که گذاشتیم، همین کار را می‌کنه، می‌تونید مثلا بگید 0 نشون بده یا هر چیز دیگه) و اگر خطا نداشت، مقدار vlookup برگردونده شده را نمایش بده.
    ساختار IF در حالت کلی هم که به این شکل هست:
    کد:

مثلا:
    کد:
    معنیش میشه اینکه اگر A1>A2 بود، yes را نشون بده؛ در غیر این صورت (کوچکتر یا مساوی بود) no را نمایش بده.

در مورد سوال دوم هم:
    کد:
    در واقع با & این کار انجام می‌شه، حالا به هر شکلی که خواستید؛ مثلا اینجا بین دو سلول، یک فاصله با " " ایجاد کردیم...
    داداش اینم متوجه شدم ولی 1 سوال
    1-تعدادی داده تکراری داریم که اشتراک هاشون و سطرشون عینآ تو دو 3 تا سطر تکرار شده و معلوم نیس ممکنه پشت سر هم نباشند
    واسه این کار باید چه کنیم که فقط یه دونه ردیف از اشتراک 11 نشون بده
    مانند رضا در یه اشتراک 11 در عکس
    [IMG][/IMG]
    Last edited by van123; 06-08-2012 at 14:59.

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

1. گوگل:
    کد:
    کد:
    2. متوجه سوالتون نمی‌شم! پنل اس‌ام‌اس این‌طور برنامه‌نویسی شده که شماره‌ها را از اکسل بگیره؛ احتمالا کاربر این‌طور راحت‌تره تا بخواد در قالب بانک اطلاعاتی اکسس یا sql تحویل بده! یا مثلا پنلی که من استفاده می‌کنم، فرمت ساده تکست را هم می‌گیره.

3. نمی‌دونم! شاید یه راه این باشه که مثلا اگر عدد یک در A1 نوشته شده، در A2 فرمول A1+1= نوشته بشه و کپی بشه تا آخر. وقتی ردیف را پاک کردید، باید فقط همون ردیف تصحیح بشه و بقیه اتوماتیک ادامه پیدا می‌کنه.

ممنون از شما

بیشتر منظور سوالم اینه که شما بخواهید ردیف هایتان را شماره گذاری کنید از چه روشی استفاده می کنید، دستی می نویسید

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

داداش اینم متوجه شدم ولی 1 سوال
    1-تعدادی داده تکراری داریم که اشتراک هاشون و سطرشون عینآ تو دو 3 تا سطر تکرار شده و معلوم نیس ممکنه پشت سر هم نباشند
    واسه این کار باید چه کنیم که فقط یه دونه ردیف از اشتراک 11 نشون بده
    مانند رضا در یه اشتراک 11 در عکس
    [IMG][/IMG]
    انتخاب محدوده داده‌ها (کل جدول)، سپس این مسیر:
    Data -> Data Tools -> Remove Duplicates
    ستون‌هایی که می‌خواهید بر اساس اون‌ها داده‌های تکراری را حذف کنه، انتخاب می‌کنید؛ OK و تمام!

ممنون از شما

بیشتر منظور سوالم اینه که شما بخواهید ردیف هایتان را شماره گذاری کنید از چه روشی استفاده می کنید، دستی می نویسید
    عدد 1 و 2 را در دو سلول پشت سر هم وارد کنید، سپس هر دو سلول را انتخاب کنید. موس را به پایین سمت چپ سلول دوم ببرید، به شکل "+" تبدیل می‌شه. کلیک کنید و بکشید! نه فقط برای اعداد کاربرد داره، بلکه فرمول‌ها را هم می‌تونید به همین روش بسط بدید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •