تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 347 از 356 اولاول ... 247297337343344345346347348349350351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 3557

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد مادربورد

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

خرید چیپهای P35 اینتل به خاطر قدیمی بودن و نداشتن هماهنگی با گرافیکهای جدید ، کار درستی نیست. وقتی بودجه ی شما 130 هست ، بهترین کار ، اضافه کردن بودجه به مقدار 20 تومن و خرید P5Q هست.
    من کاملا با شما موافقم . البته این مدلها رو به خاطر اینکه ایشون گفتند 130 تومن معرفی کردم . البته چیپ P35 و P45 فرق زیادی با هم ندارند و برای همه نمی ارزه که 150 تومن پول مادربورد بدن .

2. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

سلام
    من این CPU رو برای سیستمی که می خوام بخرم انتخاب کردم: AM2-ATHLON 64Bit X2 Dual Core 6000 ، لطفا مادربوردی معرفی کنین که با این CPU سازگاری و کارایی داشته باشه، قیمتش هم مناسب باشه.
    اگر از مارک Gigabyte باشه بهتره.
    همونطور كه دوستمون گفتن ASUS M3A حدود 100 و از گيگا MA770 حدود 120
    هر 2 چيپشون يكي هست
    به جاي اون CPU ميتوني يه 3 هسته اي بگيري

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

من کاملا با شما موافقم . البته این مدلها رو به خاطر اینکه ایشون گفتند 130 تومن معرفی کردم . البته چیپ P35 و P45 فرق زیادی با هم ندارند و برای همه نمی ارزه که 150 تومن پول مادربورد بدن .
    اين 2 چيپ با هم خيلي فرق مي كنن به خصوص چيپ استفاده شده در پل جنوبي مادربورد
    امكانات P45 بيشتره و ارزش 20 تومان اضافه رو داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان.امیدوارم که حالتون خوب باشه.
    میخواستم لطف کنید و بگید بهترین مادربوردی که با 130000 تومان میتونم بخرم چیه؟اصلا برندش برام مهم نیست و اینکه چیپش اینتل یا amd باشه چون پردازنده رو میخوام بر اساس مادر بورد انتخاب کنم البته میخوام که گرافیک آنبورد هم داشته باشه.
    آخه راستش من فعلا واسه مادربورد و گرافیک بیشتر از اینقدر نمیتونم هزینه کنم.اینو به یکی از دوستانم که گفتم گفت الان یه مادربورد با گرافیک آنبورد بخرم و بعدا که پول دستم اومد یه کارت بذارم روش.
    حالا به نظر شما این کار کار خوبیه؟یا بهتره با این قیمت یه مادربورد 70000 تومانی و یه گرافیک 60000 تومانی بخرم؟در نهایت میشه لطف کنید و برای مقایسه خودم بگید بهترین مادربوردی که با 70000 تومان میشه خرید چیه؟
    ازتون خواهش میکنم کامل توضیح بدید.
    ممنون از راهنماییتون.

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان.امیدوارم که حالتون خوب باشه.
    میخواستم لطف کنید و بگید بهترین مادربوردی که با 130000 تومان میتونم بخرم چیه؟اصلا برندش برام مهم نیست و اینکه چیپش اینتل یا amd باشه چون پردازنده رو میخوام بر اساس مادر بورد انتخاب کنم البته میخوام که گرافیک آنبورد هم داشته باشه.
    آخه راستش من فعلا واسه مادربورد و گرافیک بیشتر از اینقدر نمیتونم هزینه کنم.اینو به یکی از دوستانم که گفتم گفت الان یه مادربورد با گرافیک آنبورد بخرم و بعدا که پول دستم اومد یه کارت بذارم روش.
    حالا به نظر شما این کار کار خوبیه؟یا بهتره با این قیمت یه مادربورد 70000 تومانی و یه گرافیک 60000 تومانی بخرم؟در نهایت میشه لطف کنید و برای مقایسه خودم بگید بهترین مادربوردی که با 70000 تومان میشه خرید چیه؟
    ازتون خواهش میکنم کامل توضیح بدید.
    ممنون از راهنماییتون.
    شما بهتره یه مادربرد GIGABYTE - EP31-DS3L ، با قیمت 80 تومن ، و یه 8600gt با حافظه DDR3 با قیمت 80 تومن بخری. رو هم میشه 160 و ارزش داره 30 تومن بذاری رو پولت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه moby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

فکر نکنم بتونی P5Q-E رو پیدا کنی. شما یه P5Q PRO بخر.
    سلام دوستان
    اقا مسعود ممنون از راهنماییت ولی اگه نتونم که تا حالا نتونستم این P5Q-E رو بگیرم دنبال P5Q DELUXE میرم اگه بتونم در بازار پیداش کنم؟شما قیمتی چیزی از این برد دارین؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    اقا مسعود ممنون از راهنماییت ولی اگه نتونم که تا حالا نتونستم این P5Q-E رو بگیرم دنبال P5Q DELUXE میرم اگه بتونم در بازار پیداش کنم؟شما قیمتی چیزی از این برد دارین؟
    سلام.
    قیمت این برد 230 تومنه . فکر کنم تو بازار باشه. اگه نبود P5Q PRO بخرید. اگه کراسفایر لازم دارید از چیپهای X38 بخرید مثل P5E یا MAXIMUS FORMULA.
    Last edited by Professor Massoud; 27-08-2008 at 21:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_41852's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به نظر شما كدوم مين بهتره از لحاظ كارايي
    Asus P5KPL يا Giga GA-P31-DS3L
    البته من يكمي به گيگا بدبين هستم و ايسوز رو قبول دارم ولي تصميم دارم اين دفعه اگه اين مدل رو تاييد كنيد گيگا بگيرم.
    يه چيز ديگه آيا اين چيپ هاي P31 خوب هستن ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به نظر شما كدوم مين بهتره از لحاظ كارايي
    Asus P5KPL يا Giga GA-P31-DS3L
    البته من يكمي به گيگا بدبين هستم و ايسوز رو قبول دارم ولي تصميم دارم اين دفعه اگه اين مدل رو تاييد كنيد گيگا بگيرم.
    يه چيز ديگه آيا اين چيپ هاي P31 خوب هستن ؟
    من نظرم گیگا هست و شما خیالت راحت باشه. P31 چیپی هست که برای مادربردهای زیر 100 تومن عالیه . از این بهتر زیاده ولی بالاتر از 100 تومنه . شما همون گیگا رو بخر.

11. 2 کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_41852's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

يه سوال ديگه هم داشتم مين خودم P5B هستش ولي نميدونم چرا دير وارد ويندوز ميشه حداقل 2 دقيقه طول ميكشه و من احتمال ميدم كه مشكل از مين هستش و بعضي وقت ها هم يه صفحه آبي مياد كه ميگه بايد ري استارت كنم به نظر شما مشكل از چي ميتونه باشه.
    مشخسات سيستم :
    Main : P5B
    CPU : Intel Pentium 3.2GHz 2M
    Ram : Super Talent 1G Dual 667
    Graphic : Point of view 7300GS 2556MB

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •