من کاملا با شما موافقم . البته این مدلها رو به خاطر اینکه ایشون گفتند 130 تومن معرفی کردم . البته چیپ P35 و P45 فرق زیادی با هم ندارند و برای همه نمی ارزه که 150 تومن پول مادربورد بدن .
من کاملا با شما موافقم . البته این مدلها رو به خاطر اینکه ایشون گفتند 130 تومن معرفی کردم . البته چیپ P35 و P45 فرق زیادی با هم ندارند و برای همه نمی ارزه که 150 تومن پول مادربورد بدن .
همونطور كه دوستمون گفتن ASUS M3A حدود 100 و از گيگا MA770 حدود 120
هر 2 چيپشون يكي هست
به جاي اون CPU ميتوني يه 3 هسته اي بگيري
اين 2 چيپ با هم خيلي فرق مي كنن به خصوص چيپ استفاده شده در پل جنوبي مادربورد
امكانات P45 بيشتره و ارزش 20 تومان اضافه رو داره
سلام دوستان.امیدوارم که حالتون خوب باشه.
میخواستم لطف کنید و بگید بهترین مادربوردی که با 130000 تومان میتونم بخرم چیه؟اصلا برندش برام مهم نیست و اینکه چیپش اینتل یا amd باشه چون پردازنده رو میخوام بر اساس مادر بورد انتخاب کنم البته میخوام که گرافیک آنبورد هم داشته باشه.
آخه راستش من فعلا واسه مادربورد و گرافیک بیشتر از اینقدر نمیتونم هزینه کنم.اینو به یکی از دوستانم که گفتم گفت الان یه مادربورد با گرافیک آنبورد بخرم و بعدا که پول دستم اومد یه کارت بذارم روش.
حالا به نظر شما این کار کار خوبیه؟یا بهتره با این قیمت یه مادربورد 70000 تومانی و یه گرافیک 60000 تومانی بخرم؟در نهایت میشه لطف کنید و برای مقایسه خودم بگید بهترین مادربوردی که با 70000 تومان میشه خرید چیه؟
ازتون خواهش میکنم کامل توضیح بدید.
ممنون از راهنماییتون.
شما بهتره یه مادربرد GIGABYTE - EP31-DS3L ، با قیمت 80 تومن ، و یه 8600gt با حافظه DDR3 با قیمت 80 تومن بخری. رو هم میشه 160 و ارزش داره 30 تومن بذاری رو پولت.
سلام دوستان
اقا مسعود ممنون از راهنماییت ولی اگه نتونم که تا حالا نتونستم این P5Q-E رو بگیرم دنبال P5Q DELUXE میرم اگه بتونم در بازار پیداش کنم؟شما قیمتی چیزی از این برد دارین؟![]()
سلام.
قیمت این برد 230 تومنه . فکر کنم تو بازار باشه. اگه نبود P5Q PRO بخرید. اگه کراسفایر لازم دارید از چیپهای X38 بخرید مثل P5E یا MAXIMUS FORMULA.
Last edited by Professor Massoud; 27-08-2008 at 21:17.
به نظر شما كدوم مين بهتره از لحاظ كارايي
Asus P5KPL يا Giga GA-P31-DS3L
البته من يكمي به گيگا بدبين هستم و ايسوز رو قبول دارم ولي تصميم دارم اين دفعه اگه اين مدل رو تاييد كنيد گيگا بگيرم.
يه چيز ديگه آيا اين چيپ هاي P31 خوب هستن ؟
من نظرم گیگا هست و شما خیالت راحت باشه. P31 چیپی هست که برای مادربردهای زیر 100 تومن عالیه . از این بهتر زیاده ولی بالاتر از 100 تومنه . شما همون گیگا رو بخر.
يه سوال ديگه هم داشتم مين خودم P5B هستش ولي نميدونم چرا دير وارد ويندوز ميشه حداقل 2 دقيقه طول ميكشه و من احتمال ميدم كه مشكل از مين هستش و بعضي وقت ها هم يه صفحه آبي مياد كه ميگه بايد ري استارت كنم به نظر شما مشكل از چي ميتونه باشه.
مشخسات سيستم :
Main : P5B
CPU : Intel Pentium 3.2GHz 2M
Ram : Super Talent 1G Dual 667
Graphic : Point of view 7300GS 2556MB
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)