تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 347 از 358 اولاول ... 247297337343344345346347348349350351357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

...اگه قرار باشه روزی تمدنی به زمین برسه با دستگاهی پیشرفته تر از چیزی شبیه به بشقاب پرنده باید باشه. مثلا نور سراسری شبیه به لیز ...
    بحث روی «وسیله» نیست.اصل موضوع ٬ توانایی در انجام چنین سفری هست.که از سوی تمدنی پیشرفته تر [از تمدنی که در سطح این سیاره مشاهده میکنید] قابل حصول هست.
    [شما با یک پرواز وارد آفریقای جنوبی میشید و با جیپ یک کلنی گورخر در پارک ملی سرنگتی رو بازدید میکنید.وچنین کاری از سوی اون کلنی غیرقابل دستیابیه].
    Last edited by seamack; 24-02-2017 at 13:01.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

بحث روی «وسیله» نیست.اصل موضوع ٬ توانایی در انجام چنین سفری هست.که از سوی تمدنی پیشرفته تر [از تمدنی که در سطح این سیاره مشاهده میکنید] قابل حصول هست.
    [شما با یک پرواز وارد آفریقای جنوبی میشید و با جیپ یک کلنی گورخر در پارک ملی سرنگتی رو بازدید میکنید.وچنین کاری از سوی اون کلنی غیرقابل دستیابیه].
    دوست عزیز از میانبر استفاده میکنن که بهش کرم چاله فضایی میگن و احتیاجی به این همه سال نوری نیست
    بهتره بگید اگر راهی باشه، اونها شاید بتونن ازش استفاده کنند. دوتا احتمال تو این جمله هست. اگر بشه و شاید بتونن!!

این جمله هیچ کمکی میکنه که معتقد باشیم این اشیا ناشناخته موجودات غیر زمینی هستن؟ نه... حداقل نه تا وقتی که برای اینها توجیه های بهتری وجود داره...

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

3. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

بهتره بگید اگر راهی باشه، اونها شاید بتونن ازش استفاده کنند...اگر بشه و شاید بتونن...

[این دقیقا اون احساس و تصوری هست که اون کلنی از دیدن جیپ ها داره].
    Last edited by seamack; 24-02-2017 at 13:28.

5. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

[این دقیقا اون احساس و تصوری هست که اون کلنی از دیدن جیپ ها داره].
    بله احساس یکسانه ولی فرق مسئله اینجاست که اون کلونی هم ما رو (موجود پیشرفته تر از خودش) میبینه و هم جیپ رو (وسیله حمل و نقل پیشرفته ما) و اگر اونها بتونن از منطق ساده استفاده کنند میتونن این گزاره که موجودات پیشرفته ای وجود دارن که سوار بر ماشین خاصی خیلی سریع جابجا میشن رو درست بدونن.

و اما ما نه هنوز مشاهده کاملا درستی از موجودات فرازمینی داشتیم و نه وسیله ی جابجایی یا روش جابجاییشون رو دیدیم. پس صرفا داریم احساس خودمون رو با کلونی گوره خر مقایسه میکنیم و تعمیم میدیم در مورد واقعیت چیزی نمیتونیم بگیم.

7. 3 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

و این عبارت «واقعیت» رو که آوردید فقط محدوده ما رو میپوشونه.خیلی هم طبیعیه.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

البته بنده شخصا درک مفهوم «موجودات پیشرفته تر» رو از سوی یک چهارپای جنگلی بعید میدونم.

هرچه که میبینیم مربوط میشه به اون مفهوم واقعیت که برای هر کلنی[جانوری و یا بشری] اختصاصی هست.

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بله احساس یکسانه ولی فرق مسئله اینجاست که اون کلونی هم ما رو (موجود پیشرفته تر از خودش) میبینه و هم جیپ رو (وسیله حمل و نقل پیشرفته ما) و اگر اونها بتونن از منطق ساده استفاده کنند میتونن این گزاره که موجودات پیشرفته ای وجود دارن که سوار بر ماشین خاصی خیلی سریع جابجا میشن رو درست بدونن.

و اما ما نه هنوز مشاهده کاملا درستی از موجودات فرازمینی داشتیم و نه وسیله ی جابجایی یا روش جابجاییشون رو دیدیم. پس صرفا داریم احساس خودمون رو با کلونی گوره خر مقایسه میکنیم و تعمیم میدیم در مورد واقعیت چیزی نمیتونیم بگیم.

خوب شاید من و شما و عموم مردم مشاهده درستی نداشتیم ولی خواص (دولت ها) احتماله خیلی زیاد برخورد داشتن و اینا رو مخفی نگه میدارن بخاطر دانشی که بدست میارن
    فکر میکنم شما اعتقادی به موجودات دیگر و پیشرفته تر نداشته باشید

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

خوب شاید من و شما و عموم مردم مشاهده درستی نداشتیم ولی خواص (دولت ها) احتماله خیلی زیاد برخورد داشتن و اینا رو مخفی نگه میدارن بخاطر دانشی که بدست میارن
    فکر میکنم شما اعتقادی به موجودات دیگر و پیشرفته تر نداشته باشید
    این فقط یک شاید دیگه رو به اون شاید و اما و اگرهای قبلی اضافه میکنه. شاید اونا دارن مسئله رو از ما مخفی میکنن!
    اگر کمی هم بیشتر کنکاش کنین میبینید این حیطه پر از این شاید و اگرهاست که یه ویژگی توهم توطئه ها به حساب میاد!

به هر حال اگر دولت ها مخفی کردن که ماها الان از کجا فهمیدیم وجود دارند و به ملاقات ما اومدن؟ اگر ما اطلاعات مخفی رو بدست آوردیم که دیگه مخفی نیست که بعضی ها خیلی اطمینان دارند که این موجودات وجود دارند...

این مسئله (وجود موجودات دیگر و پیشرفته تر) چیزی نیست که من یا کسی بتونه صرفا بهش اعتقاد داشته باشه. مثل ایمان دینی نیست. نیازمند فکت و دلیل علمی هست.

12. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این فقط یک شاید دیگه رو به اون شاید و اما و اگرهای قبلی اضافه میکنه. شاید اونا دارن مسئله رو از ما مخفی میکنن!
    اگر کمی هم بیشتر کنکاش کنین میبینید این حیطه پر از این شاید و اگرهاست که یه ویژگی توهم توطئه ها به حساب میاد!

به هر حال اگر دولت ها مخفی کردن که ماها الان از کجا فهمیدیم وجود دارند و به ملاقات ما اومدن؟ اگر ما اطلاعات مخفی رو بدست آوردیم که دیگه مخفی نیست که بعضی ها خیلی اطمینان دارند که این موجودات وجود دارند...

این مسئله (وجود موجودات دیگر و پیشرفته تر) چیزی نیست که من یا کسی بتونه صرفا بهش اعتقاد داشته باشه. مثل ایمان دینی نیست. نیازمند فکت و دلیل علمی هست.

اینکه گفتید ما از کجا فهمیدیم با وجود مخفی کردن دولتها من گفتم شاید ما مشاهده درستی نداشتیم منظورم برخورد نزدیک بود والا مشاهدات نصفه و نیمه بوده و گزارش شده (مشاهدات آسمانی)
    دلایل علمی و فکت هم فکر میکنم تا حدودی نه که کاملا اثبات شده باشه روی همین زمین از خودشون بجا گذاشتن نمونش اهرام هایی که ساخته شده و تمدن مایا

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

اینکه گفتید ما از کجا فهمیدیم با وجود مخفی کردن دولتها من گفتم شاید ما مشاهده درستی نداشتیم منظورم برخورد نزدیک بود والا مشاهدات نصفه و نیمه بوده و گزارش شده (مشاهدات آسمانی)
    دلایل علمی و فکت هم فکر میکنم تا حدودی نه که کاملا اثبات شده باشه روی همین زمین از خودشون بجا گذاشتن نمونش اهرام هایی که ساخته شده و تمدن مایا
    خب بله مشاهدات نصف و نیمه از اجرام یا اشکال ناشناخته وجود داره (خود من شاهد یکیش بودم) ولی برای اکثرشون دلایل و توجیهات قابل قبولی ارائه شده یا fakeبودن خیلیهاشون اثبات شده و بله میشه قبول کرد مواردی هم بودند که هنوز کاملا توجیه نشدن یا اطلاعات در موردشون دقیق نیست (مثلا شاهد های عینی کم داشتن و نمیشد فهمید طرف توهم زده یا داره دصادقانه گزارش میده). اما از اونطرف این اگر هنوز برای این موارد توجیه علمی یافت نشده دلیل بر این نیست که حتما اینها مربوط به موجودات فرازمینی هست. به همون دلیلی که وقتی ما نمیدونیم علل یک بیماری چیه اونهارو به شیاطین و اجنه نباید نسبت بدیم و فقط بگیم فعلا نمیدونیم. من هنوزم هیچ مورد دقیقی رو ندیدم که مستقیما فرضیه وجود موجودات فرازمینی که به ما سر زده باشن رو تائید کنه. همشون بر پایه حدس و گمان یا نبود توجیه منطقی دیگه ای هست.

اما در مورد اهرام مصر و تمدن مایا و موارد مشابه، مطمئن هستید که کاملا دلایل علمی ارائه شده که اینها کار موجودات فرا زمینی بوده؟

15. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •