آره خشي خشي!دوست عزيز سي دي شما خرابه . خيلي خش داره . به همين دليل نميتونه يك فايل رو نصب كنه .
اگه هم سي دي خش نداره ، كپي گرفته شده از يك سيدي خش دار بوده .
معلومه ديگه مدرن همينه!
از چه شركتي بگيرم؟
آره خشي خشي!دوست عزيز سي دي شما خرابه . خيلي خش داره . به همين دليل نميتونه يك فايل رو نصب كنه .
اگه هم سي دي خش نداره ، كپي گرفته شده از يك سيدي خش دار بوده .
معلومه ديگه مدرن همينه!
از چه شركتي بگيرم؟
نه بابا . من با 5500 با تنظيمات Medium بازي كردم ! كجاي گرافيكش بالاست ؟تا اونجایی که من می دونم 8800gtx هم Dirt رو تا آخر نمی کشه ؟ وای به حال سری 7!!!!
با تنظيمات High ؟من با 7600جی تی روون اجرا کردم!!!
ببينم يعني نسخه 4 به راحتي روي سيستم نصب مي شه؟
سلام دوستان...من توی بازی Generals شکل دارم...وسطای بازی که میشه بازی تیکه تیکه اجرا میشه و یکهو هنگ میکنه و از یازی میاد بیرون...گرافیک من 5500 Nvidia هست و رمم هم 512 هست...
در وسط کانتر هم بعد 15 ذقیقه بازی تیکه تیکه اجرا میشه...
توی PES 5 هم بعد از یه نیم ساعت صدا دیرتر از تصویر میاد...
ایا به DirectX ربط داره؟
ناراحت نشی دوست من ولی کارت گرافیک شما تو بین کارتهای 256 مگابایتی کمترین ارزش رو داره .
به نظر من اگه حداقل یه geforce 6200 میخریدی خیلی بهتر بود.
کارتی که تو کانتر استریک کم بیاره دیگه هیچی دیگه........![]()
حالا یه بار درایور گرافیک رو آپدیت بکن ببین فرقی میکنه یا نه.
ولی احتمال نود درصد مشکل از ضعف کارت گرافیک شماست.
دوست عزیز لطفا شرکت مدرن رو بد نام نکن .آره خشي خشي!
معلومه ديگه مدرن همينه!
از چه شركتي بگيرم؟
شما باید موقع خرید دقت میکردی !
بلی . به راحتی نصب میشه .ببينم يعني نسخه 4 به راحتي روي سيستم نصب مي شه؟
امکانش هست . چند صفحه ی پیش من لینک جدیدترین ورژن این برنامه رو گذاشتم .سلام دوستان...من توی بازی Generals شکل دارم...وسطای بازی که میشه بازی تیکه تیکه اجرا میشه و یکهو هنگ میکنه و از یازی میاد بیرون...گرافیک من 5500 Nvidia هست و رمم هم 512 هست...
در وسط کانتر هم بعد 15 ذقیقه بازی تیکه تیکه اجرا میشه...
توی PES 5 هم بعد از یه نیم ساعت صدا دیرتر از تصویر میاد...
ایا به DirectX ربط داره؟
سلام
دوستان من بازی chost recon the advanced را نصب کردم.هنگام نصب در خواست کرد که نرم افزار ageia phiysx را باید نصب بشه من هم نصب کردم اما وقتی که میرم تو نرم افزار کارت گرافیک من را نمیشناسه.حالا چیکار کنم تا مشکلم حل بشه؟
در ضمن کارت گرافیک من هم:
gigabyte geforce 6200 256mb
Last edited by mohamad.hejazi; 03-07-2007 at 13:39.
من با بازي D.I.R.T-Colin Mc. Rae مشكل دارم. حتي وقتي تنظيمات گرافيك رو medium هست بازي به آهستگي اجرا مي شه.حتي دموي بازي هنگ ميشه. كسي مي دونه مشكل از كجاست
سيستم من
cpu: AM2 +3800
Ram 1Gig
Graphic Card: nVidia 7600GT
- جواب: فکر کنم اشکال از ورژن DirectX باشه .
چندین صفحه ی پیش من لینک جدید ترین ورژن این برنامه رو گذاشتم .
دانلود کن ببین درست میشه .
- جواب: هارد ویندوزت خیلی پر شده
دقیق ترین راه عوض کردن ویندوزه
من direcXرو خود بازي رو نصب كردم. فكر كنم 9.0c باشه
هارد ويندوزم هم 10 گيگ خالي داره
شما یه بار ویندوزت رو عوض کن ببین درست میشه .من direcXرو خود بازي رو نصب كردم. فكر كنم 9.0c باشه
هارد ويندوزم هم 10 گيگ خالي داره
در ضمن اگه ویندوز فعلی SP2 هستش ، این بار ویندوز معمولی ( یعنی Professional ) رو نصب کن .
شما باید درایور کارت گرافیکت رو عوض کنی .سلام
دوستان من بازی chost recon the advanced را نصب کردم.هنگام نصب در خواست کرد که نرم افزار ageia phiysx را باید نصب بشه من هم نصب کردم اما وقتی که میرم تو نرم افزار کارت گرافیک من را نمیشناسه.حالا چیکار کنم تا مشکلم حل بشه؟
در ضمن کارت گرافیک من هم:
gigabyte geforce 6200 256mb
با سلام
خدمت رفقا عرض کنم که بنده یه سیستم ضعیف دارم با رم 256 و کارت گرافیک آن برد VIA S3G با حداکثر 64 مگابایت حافظه اشتراکی.
مکس پین 2 رو سیستمم کامل اجرا می شه اما مکس پین 3 تا مرحله 3 بیشتر جلو نمی ره.
یه بابایی هست که وقتی می میره احتمالا انیمیشنی باید پخش بشه که همون جا گیر می کنه و کلا بازی بدون هیچ اخطاری بسته می شه.
تمام تنظیمات رو هم رو low می ذارم فایده نداره.
دوستان کسی راهی سراغ نداره؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)