تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 347 از 722 اولاول ... 247297337343344345346347348349350351357397447 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من اهله جنگو اینا نیستم
    اما

این آهنگ شبیه چهار دیواری بود یعنی ؟!!
    من بابام قبلنا یه شعرایی تو حموم میخوند ، من فکر کنم محسن از رو اون خونده : دی

بابا بیخیال دیگه نمیدونید چی چی بگیدا : دی
    به نظره من شبیش نبود فقط ریتمش تند بود همین !
    جالب اینجاست که همین لینک رو در بیشتر سایت ها لینک میدن که چاووشی کپی کرده از روی این آهنگ...میتونم با اطمینان بگم کسایی که این لینکارو میدن تاحالا یک بارم چاردیواری رو با این آهنگی که میگن مقایسه نکردن وگرنه وجدانشون نمیذاشت که همچین چیزی پست بدن

2. 2 کاربر از vahid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yas_6969's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

من طرفدارشم
    ولی ریتمش معلوم بود از رو اونه با کمی تغییر
    یکم منطقی باشید

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

هر روزه عمرم از ، دیروز بد تره
    عمری که هر نفس بی غم نمیگذره ، دلگیرو خسته ام
    بی روحو ساکتم ، نبضم نمیزنه ، پلکم نمیپره
    میدونم امشبم از خواب میپرم ، از گریه تا سحر
    خوابم نمیبره ، این زنده موندنه ؟ هه بازنده موندنــه
    بی دوست زندگی ی مرگ از تو بهترهــــــ

اون روبروم داره پرواز میکنه ، میبینمش هنوز
    از پشت پنجره
    هی دست تکون میدم هی داد میزنم : (
    اون سنگ دل ولی هم کوره هم کره هـــــ هـــه

حتی اگه من از این عشق بگزرم قبل شکستم از حقش نمیگذره
    دوران گیجیو ، سرگیجگیت گذشت
    محکم بشین دلم ، این دوره آخره

اون روبروم داره پرواز میکنه ، میبینمش هنوز
    از پشت پنجره
    هی دست تکون میدم هی داد میزنم
    اون سنگ دل ولی هم کوره هم کره هـــــ هـــه

-

کاش محسن دیگه هیچ وقت آهنگی نخونه :(

5. 5 کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sadegh2x's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

متن زیر توسط بهادر در وبلاگ چاوشیون نوشته شده :

اون روبه روم داری پرواز می کنی!
    آلبوم ژاکت محسن چاووشی به بازار امد..

فضا را برای هیچ گونه اظهار نظری اماده نمی بینم چون از نظر شخصی این آلبوم من رو راضی کرد....هرچند اول که کارو شنیدم کمی جا خوردم به خاطر تزریق فضایی متفاوت به کار اما در دمادم گوش دادن حسی به من می گفت به چاوشی اعتماد کن.

وقتی با دوست خبرنگارش رسول ترابی تماس گرفتم تا تبریک خود را به گوشش برسانم از فضای متفاوت البوم برایم گفت واشاره به این نکته که یادت باشد چاوشی همیشه گفته از تکرار متنفر است و در اخر هم به من مژده داد که در این شماره ماهنامه موسیقی قرن 21 به قلمش مصاحبه ای با محسن عزیز ترتیب داده که موضوعش پیرامون ما هواداراست و به زودی چاپ می شود.

به فضای آلبوم جدید انس گرفته ام و تک تک کارها برایم حرف دارد....امیدوارم این روال گوش نکردن آلبوم و نظر دادن هم در سایت ها و وبلاگ ها پایان یابد چون جایگاه محسن چاوشی با این هرزه گویی ها در پیش من و دوستانم اندکی متزلزل نخواهد شد.دوران قبل و بعد ژاکت بدون شک دوران جالبی است و خواهد بود...سیر صعودی محسن چاوشی همچنان ادامه پیدا خواهد کرد و بازهم شنونده شاهکاری دیگر از وی در آینده خواهیم بود.امید دارم هرجا که نفس می کشد بهترین فضای زندگی را در کنار همسرش تجربه کند.

مدت هاست قلمم حرفی برای گفتن ندارد همیشه پشتیبانش خواهم بود و هیچ گاه قلبا تنهایش نمی گذارم و این دوران را به دست هوادارانی می سپارم که بدون شک حرف های بسیار دارند و باید سکوت کنیم تا انان که خالصانه هوادارند نیز مجال دیده شدن یابند.

حق همیشه پشت و پناه محسن چاوشی عزیز و تمامی شما هواداران و دوستانم که لحظه لحظه با شما بودن برایم خاطرات شیرین است.

پ.ن: نظرات شخصی بودند.

7. 8 کاربر از sadegh2x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سایت موسیقی ما :

حواشی انتشار آلبوم جدید محسن چاوشی؛
    بیش از 3000 نظر در 3 روز!

موسیقی ما - بعد از گذشت حدود یک سال و نیم از انتشار آلبوم «یه شاخه نیلوفر» اولین آلبوم مجاز محسن چاوشی، آلبوم «ژاکت» دومین اثر مجار این خواننده پرطرفدار موسیقی پاپ - راک ایران منتشر شد.

انتشار این آلبوم نیز همانند آلبوم قبلی بازخوردها و نظرات مثبت و منفی فراوانی در پی داشت. تا جایی که در طی سه روز گذشته از انتشار این آلبوم بیش از 3000 کامنت از سوی کاربران سایت «موسیقی ما» زیر مطالب مربوط به این آلبوم ثبت شده است که در نوع خود بی نظیر است.

قطعا سه روز زمان مناسبی برای نتیجه گیری نهایی درباره نقاط ضعف و قوت این آلبوم نیست اما تعداد زیاد بازخورد‌های پیرامون انتشار «ژاکت» نشان از جایگاه ویژه این خواننده در میان اهالی موسیقی ایران دارد.

آلبوم «ژاکت» با وجود برخی نظرات منفی توانست با پیشی گرفتن از آلبوم «88» بنیامین بهادری در حال حاضر در صدر محبوب‌ترین آلبوم های سال «موسیقی ما» قرار گیرد. باید دید این آلبوم بعد از بیشتر شنیده شدن و با اضافه شدن تعداد رای دهندگان و سایر کاربران سایت همچنان می‌تواند این عنوان را برای خود حفظ کند. و البته انتشار آلبوم های در راه فرزاد فرزین، محسن یگانه، بهنانم علمشاهی، علی اصحابی و ... چقدر در این انتخاب‌ها تاثیر خواهد داشت.

9. 3 کاربر از sadegh2x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من امروز همه ی آهنگهای محسن رو یک بار گوش دادم ( البته آهنگهایی که در آلبوم ها بودند نه تک آهنگ ها ) ...

الان هم ژاکت رو گوش دادم ... فقط میخوام به محسن تبریک بگم .. محسن تغییر شگرفی کرده ، رشد کرده ، حالا می فهمم چرا من و خیلیا این همه جا خوردیم و غافلگیر شدیم ... ما به سبک های قدیمی محسن عادت کرده بودم ... باز هم میگم اگر محسن متاسفم و .. تکرار می کرد شاید به به و چه چه میکردیم ولیا حتمالا از محسن شکایت می کردیم میگفتیم چرا سبکت آهنگات لحنت همش تکرار میشه !
    خوشحالم محسن روشنفکره و همیشه در حال تغییر و پیشرفته !

11. 4 کاربر از sadegh2x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ماتاتا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مسئله اصلي اين است
    نويسنده : علي بحريني

جامعه موسيقي ايران ، اگر قرار باشد به محسن چاوشي احترام نگذارد، پس بايد چه كساني را محترم بداند؟ شايد پاسخ‌دادن به اين سوال، يك جريان «فرا فني» را در مورد آلبوم «ژاكت» به وجود بياورد و نيازي نباشد براي به نقد كشيدن «ژاكت» تمام قطعه‌های آن را گوش داد.

بايد قبل از دست به نقد‌شدن، اين سوال را از خودمان بپرسيم: در اين 12 ساله، موسيقي ايران چه بستري را براي بالابردن خواننده‌هاي پاپ به وجود آورده و چند نفر، امروز داراي جايگاه هستند كه حالا از بين بردن جايگاه خواننده‌اي مثل چاوشي مقرون به صرفه باشد؟

خط كشيدن روي اسم چاوشي آيا به سود موسيقي پاپ ما تمام خواهد شد يا خي؟ بد نيست به اين سوالات كوتاه هم جواب هاي بلندي بدهيم: شادمهر عقيلي چه شد؟ محمد اصفهاني به كجا رسيد؟ عليرضا عصار با خودش چه كرد؟ فريدون چرا بيشتر ازيك آلبوم جلو نرفت؟ خشايار اعتمادي چرا قدر خودش را ندانست؟ آيا موقعيت امروز رضا صادقي با آنچه در اوايل دهه ي 80 مالكش شد اصلا قابل مقايسه هست؟ بنيامين چرا از مرحله پرت شد؟ اگر به تمامي اين سوالات جواب بدهيم شايد خودمان را موظف بداينم به چاوشي و كارهايش احترام بگذاريم و درصدد محكم شدن جايگاه او بر بياييم.

موسيقي پاپ ايران، بعد از 12 سال پرماجرا امروز فقط 2 خواننده را به بالا فرستاده و آنها را همچنان در نوك قله نگه داشته است: محسن چاوشي و احسان خواجه اميري. متاسفانه حتي اين تعريف شامل حال نفر سومي هم نمي‌شود.

موسيقي سنتي به استاد شجريان ، همايون شجريان و شهرام ناظري اش مي‌نازد. مينياتور، با استاد فرشچيان مقابل تمام هنرها قد كشيده است. سينما با خسرو شكيبايي، عزت الله انتظامي، داريوش مهرجويي، اصغر فرهادي و... خودش را بالاترين هنر سرزمين ما مي‌پندارد. تائتر روي حميد سمندريان و بهرام بيضايي به عنوان سرمايه‌هاي بزرگ حساب مي‌كند و حالا بايد مهمترين سوال را به اين ترتيب پرسيد: «انداختن» و به سقوط كشاندن قله نشين‌ها، به سود موسيقي پاپ ماست يا به زيان آن؟ اگر امروز چاوشي را خط بزنيم و فردا به احسان خواجه‌اميري بتازيم با كدام «آرتيست»
    مي‌خواهيم بزرگي موسيقي پاپ ايران را به رخ هنرمندان رشته‌هاي ديگر بكشيم؟

منبع: موسیقی ما
    ---------------------------------------

نمی دونم قبلا کسی گذاشته یا نه، اگر تکراریه ببخشید....

13. 3 کاربر از ماتاتا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

الان هم ژاکت رو گوش دادم ... فقط میخوام به محسن تبریک بگم .. محسن تغییر شگرفی کرده ، رشد کرده ، حالا می فهمم چرا من و خیلیا این همه جا خوردیم و غافلگیر شدیم ... ما به سبک های قدیمی محسن عادت کرده بودم ... باز هم میگم اگر محسن متاسفم و .. تکرار می کرد شاید به به و چه چه میکردیم ولیا حتمالا از محسن شکایت می کردیم میگفتیم چرا سبکت آهنگات لحنت همش تکرار میشه !
    خوشحالم محسن روشنفکره و همیشه در حال تغییر و پیشرفته !
    کاملا کاملا کاملا موافقم و این دقیقا نظر من بود

خط كشيدن روي اسم چاوشي آيا به سود موسيقي پاپ ما تمام خواهد شد يا خي؟ بد نيست به اين سوالات كوتاه هم جواب هاي بلندي بدهيم: شادمهر عقيلي چه شد؟ محمد اصفهاني به كجا رسيد؟ عليرضا عصار با خودش چه كرد؟ فريدون چرا بيشتر ازيك آلبوم جلو نرفت؟ خشايار اعتمادي چرا قدر خودش را ندانست؟ آيا موقعيت امروز رضا صادقي با آنچه در اوايل دهه ي 80 مالكش شد اصلا قابل مقايسه هست؟ بنيامين چرا از مرحله پرت شد؟
    من که با این حرفاش مخالفم، شادمهر مگه چی شد ؟
    فریدون که دو تا آلبوم داره نه یکی !!
    رضا صادقی محبوبیتش الان از 80 خیلی بیشتره !!
    بنیامین کجا پرت شد وقتی قراره سه چهار تا کنسرت جدید بده ؟!!

موسيقي پاپ ايران، بعد از 12 سال پرماجرا امروز فقط 2 خواننده را به بالا فرستاده و آنها را همچنان در نوك قله نگه داشته است: محسن چاوشي و احسان خواجه اميري. متاسفانه حتي اين تعريف شامل حال نفر سومي هم نمي‌شود.
    ما این همه خوننده خوب داریم همه شونم نک قله ن ...

البته بگم ... من با حرف اصلی ایشون موافقم.
    منظورش اینه که وقتی طرفدارای این خوننده ها با آلبوم جدیدشون واکنش منفی نشون دادن همین باعث شده از محبوبیت شون کم بشه که اونا میتونستن با واکنش مثبت نشون دادن محبوبیت رو بیشتر کنن و در نتیجه میتونستیم محبوبیت این خوننده ها رو حفظ کنیم.
    من که اینجوری برداشت کردم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عجب...

فقط تنها توصیم اینکه

اگه 200 بار گوش کردی
    دوباره گوش کن خوشت میاد

اگه نخوایم گوش کنیم چی؟ یعنی چی یه چیز جدید یاد گرفتین که هر چی بیشتر گوش کنی بدلت میشینه!!

مگه خود کشی ممنوع و متاسفم و ... اینجوری بودن که حالا به خوایم اینا رو بزور فرو کنیم تو خودمون! آهنگ ای قدیمیشو وقتی گوش میدادی برای اولین بار عاشق صدا و آهنگش میشدیم واسه همینه که محسن چاوشی چد چاووشی اگه مثلا این آلبوم اول محسن بود به عنوان یه خواننده جدید حاضر بودی 200 بار گوش کنی تا عاشقش بشی؟؟ عمراً عزیز من.

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

با اینکه کوه دردم
    با اینکه غم زیاده
    همینکه با تو باشم
    از سرمم زیاده

چه بیت عاشقانه ی باحالی

17. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •