تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 347 از 641 اولاول ... 247297337343344345346347348349350351357397447 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نوشته شده توسط shahshahani مشاهده تاپيک
    از main menu---->tools--->control panel--->connection--->internet accounts فلش بالای صفحه رو می زنی و new account--->data رو انتخاب می کنی. بعد یه اسم براش میذاری و تو قسمت address می نویسی: mtnirancell بعد باز فلش بالای همین صفحه ای که توش هستی رو میزنی و در قسمت ip config--->ip address 10.131.26.138 رو وارد میکنی.در قسمت proxy--->proxy server address هم همون عدد رو وارد میکنی و proxy server port رو 8080 وارد میکنی. بقیه قسمت ها رو هم دست نمیزنی
    اگه مشکلی پیش اومد بگو تا بازم راهنماییت کنم.
    موفق باشی.
    تا اونجایی که قرمز شده کافیه.

با عرض سلام دو تا مشكل در رابطه با گوشيم داشتم ممنون ميشم راهنماييم كنيد(p990 I )
    اول اينكه هر كاري ميكنم pc siute گوشيمو پيدا نميكنه.
    دومم اينكه بعضي وقتها كه دارم با گوشي كار ميكنم يهو restart ميشه البته يه بار مستر ريست و فرمت كردم كه به نظر ميومد درست شده ولي بازم كه چند تا بازي و برنامه ريختم اينجوري شد . حالا در كل مي خواستم بدونم مشكل نرم افزاريه يا امكان داره سخت افزاري هم باشه .
    مشکل اولت که فکر میکنم از پورت usb کامپیوترت باشه پورت های دیگه رو امتحان کن.
    در مورد ریست شدن هم بگم p990 این مشکل رو داره نه مستر ریست کن و نه فرمت با آپدیت خیلی از مشکلها برطرف میشه.
    Last edited by cyrus_ln; 26-11-2007 at 10:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    IRAN ===> MAZANDARAN ===> SARI

پيش فرض

دومم اينكه بعضي وقتها كه دارم با گوشي كار ميكنم يهو restart ميشه البته يه بار مستر ريست و فرمت كردم كه به نظر ميومد درست شده ولي بازم كه چند تا بازي و برنامه ريختم اينجوري شد . حالا در كل مي خواستم بدونم مشكل نرم افزاريه يا امكان داره سخت افزاري هم باشه .
    دوست عزیز،شما وقتی برنامه و منویی را باز میکنید آیا اونا رو از task manager کاملا میبندید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام خدمت برو بچ آمن مموری گوشیم ویروسی شده بود فرمت کردم الان که میرم میخوام وارد مموری بشم کامپیوتر گیر میکنه یه بار گوشی رو روشن خاموش کردم ولی جواب نداد مموریم هم 1 گیگ هست مرسی اگه کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه axilbam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کلاله

پيش فرض

دوست عزیز،مگه دوست دارید گوشیتونو به فلش یا آپدیت دوباره برسونید که قصد نصب چنین برنامه ای رو کردید
    بهترین کار دانلود فایلی هست که در امضای دوست خوبم shahshahani هست که با این کار راحت و بدون نصب هیچ برنامه ای راحت فارسی بخونید و تایپ کنید
    آخه من اطلاعات زیادی ندارم این ها رو هم از صفحات اول همین تاپیک گرفته بودم.
    نرم افزار هایی رو که گفتین رو از امضای دوستتون گرفتم رو گوشیه دوستم آزمایش میکنم . امید وارم حل بشه.
    ممنون از راهنماییتون

آخر فروم باز Hidden-H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام
    ببخشید وقتی یه پی 990 می خریم توی جعبش چه چیزهایی وجود داره؟
    منظورم سی دی و هدفون و اینجور چیزاست
    ممنون

داره خودمونی میشه bahmanhtm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اول اينكه من بلد نيستم از اين نقل قولها بيارم خودتون ببخشيد.
    واينكه پورت usb هم اشكال نداره چون وقتي وصل ميكنم يه درايو A كه براي گوشيمه رو درست ميكنه و به همه چيزش دسترسي دارم وتنها مشكلمم همون pc suite به نظرتون اگه يه cd ي ديگه بگيرم درست ميشه ؟چون اگه اين مشكل درست شه ميتونم گوشي رو آپديت كنم تا اونيكي مشكل هم برطرف شه.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام
    ببخشید وقتی یه پی 990 می خریم توی جعبش چه چیزهایی وجود داره؟
    منظورم سی دی و هدفون و اینجور چیزاست
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

اول اينكه من بلد نيستم از اين نقل قولها بيارم خودتون ببخشيد.
    واينكه پورت usb هم اشكال نداره چون وقتي وصل ميكنم يه درايو A كه براي گوشيمه رو درست ميكنه و به همه چيزش دسترسي دارم وتنها مشكلمم همون pc suite به نظرتون اگه يه cd ي ديگه بگيرم درست ميشه ؟چون اگه اين مشكل درست شه ميتونم گوشي رو آپديت كنم تا اونيكي مشكل هم برطرف شه.
    برای نقل قول می تونین متن رو کپی کنین بعد دگه ی رو بزنین و سپس متن رو داخلش پیست کنین.
    و یا اینکه از دکمه ی نقل قول در پایین سمت چپ هر پست استفاده کنین.

داره خودمونی میشه rezamn22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    هر کجا هستم باشم، آسمان مال من است

پيش فرض

من p990i دارم و جایی کار میکنم که دسترسی به اینترنت بیسیم دارم اما نمیتونم ازش استفاده کنم ممکنه برای تنظیمات به من کمک کنید ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام بروبچ من از وقتی این برنامه ی فارسی سازو نصب کردم هم فونتم کوچیک شده هم گوشیم بعضی وقتا errorمیده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •