ببخشید من یه چیزی رو نفهمیدم ۱ اسفند که تاریخ اعزامم هست باید برم یه شهر دیگه لباس و اینا رو بگیرم بعد بیام شهر خودم؟! یا تو همون شهر خودم لباس و اینا رو میدن؟ من با اتوبوس مشکل دارم :(
ببخشید من یه چیزی رو نفهمیدم ۱ اسفند که تاریخ اعزامم هست باید برم یه شهر دیگه لباس و اینا رو بگیرم بعد بیام شهر خودم؟! یا تو همون شهر خودم لباس و اینا رو میدن؟ من با اتوبوس مشکل دارم :(
Last edited by vahid javani; 09-02-2016 at 20:52.
توی برگ اعزامتون نوشته که شما باید ساعت 7 صبح اول اسفند بیاید جلوی فلان خیابون ، یا جلوی نظام وظیفه ی شهرتون . وقتی رفتید اونجا افراد رو جدا میکنن و سری سری سوار اتوبوس میکنن و میبرن پادگان های اموزشی . حالا هر جا که باشه . مثلا فرض میکنیم افتاده باشید کرمانشاه ، با اتوبوس شما رو میبرن کرمانشاه توی پادگان . کرمانشاه بهتون یکسری جیره میدن، مثل لباس و کوله و ... . بعد بهتون میگن که مثلا برید 5 یا مثلا 7 ، 8 ... اسفند بیاید . یه برگ مرخصی هم به تاریخ برگشت بهتون میدن .دیگه برگشت با خودتونه ! میتونید تو شهر کرمانشاه بمونید این چند روز رو یا برگردید شهر خودتون . اون چند روز رو تو پادگان نمیتونید بمونید.
البته اینکه بگن برید چند روز دیگه بیاید بستگی به یگان و ارگانی که میفتید داره . هر کدوم برا خودشون یه مدل برنامه دارن! یکی شاید گفت برید یه هفته دیگه بیاید ، یکی شاید نگه اصلا ، از همون روز اموزش رو شروع کنه ! (البته با توجه به سایز نبودن لباس ها و پوتین ها اصولش اینه که بگن برید چند روز دیگه بیاید.)
همچنان منتظرم
دوستان کسی جوابامو بلده
Sent from my iPhone using Tapatalk
به ازای هر یک سال بسیج فعال، 30 روز کسر میشه
تو امریه تاثیر نداره و همون 24 ماهه
3 ماه ... در کل امریه 24 ماهه هست و خدمت 21 ماه
تکمیلی تو ارتش و نیرو انتظامی از کل خدمتت کم میکنه ولی تو آموزشی تاثیر نداره و تو سپاه از آموزشی کم میکنه
سربازیه جانم، باید خودتو باهاش سازگار کنی !
یکی از بدترین روزای من تو آموزشی روزی بود که قبل از عید (27 یا 26 اسفند ، روز چهارشنبه سوری هم بود ! سال 92 ) مارو تو سمنان ول کردن و گفتن برید خونتون ! البته یه نکته مفید داشت ! برامون تا تهران اتوبوس گرفتن ! اما بعدش تو تهران نه اتوبوس گیر میومد نه سواری نه هیچی ! از ساعت 12 تا 6 بعد از ظهر تو ترمینال خواهش و تمنای این و اون رو کردیم که اخرسر یه اتوبوس قبول کرد مارو کف خواب کنه ! خلاصه 6-7 ساعت کف نشستیم و ساعت دو یا سه نصفه شب رسیدیم تبریز ! از اونجا هم تا 4-5 صبح تو ترمینال ! تو هوای سرد (محوطه ی داخلش تعطیل بود ! مسجدم بسته بود ) یخ زدیم تا اینکه یه دربستی پیدا شد ساعت حدود 5 مارو برد ارومیه ! یعنی تا دو سه روز فقط خواب بودم !!! (یکی از ویژگی های بد سربازی هم اینه که معلوم نیست کی مرخصی میدن بهت ! مخصوصا تو اموزشی ! برا همین نمیتونی به راحتی بلیط بگیری یا لااقل رزرو کنی ! )
این یک نمونه کوچیک بود ! تو خدمت این مسائل زیاد پیش میاد ، اگه شانس بیارید و نزدیک شهر خودتون بیفتید یا اصلا شهر خودتون بیفتید خیلی خوبه ، اما اگه جای دور بیفتید باید خودتون رو اماده ی هر مشکلی بکنید !
اگه مشکلت با اتوبوس زیاده با خودت قرص ببر .
نیروی دریایی چطوریاست؟؟؟
اینا هم میگن برید 7 برگردید؟؟؟
احتمالش هست اصلا مرخصی روز اول رو ندن؟؟
با توجه به مرخصی حدودا 10 روزه عید
دیگه هیچی از آموزشی نمیمونه که [emoji3]
یه هفته اول نریم
10 روزم عید!!!!
کمتر از یکسال چطور؟؟؟
Sent from my D6502 using Tapatalk
بسیج نهایتا 6 ماه کم میکنه . که 4 ماه خدمت عادی دو ماه هم تکمیلی . البته اصولا تجربه نشون داده که ارتش کمتر برا بسیج کسری میده تا ارگان های دیگه .
همونطور که دوستمون گفت اگه سپاه بیفتی اموزشی نداری . ولی اگه ارتش افتادی تو اموزشی نگو دوره تکمیلی دارم ! اگه بگی از همون روز اول میزارنت سر پست !
خدمت امریه 24 ماه هست . اما ، من دوستانی داتشم که در مناطق بد آب و هوا و مرزی امریشون رو گذروندن . دو تا پیرانشهر ، یکی سردشت . هر سه قرارگاه خاتم الانبیا سپاه . بدون حتی یک ماه کسری بسیج ، همشون 18 ماه فقط خدمت کردن ! ولی دوستی هم داشتم که در مترو تهران مشغول بود و 24 ماه کامل خدمت کرد . پس بسته به محل خدمتی ، امریه هم میتونه کم بشه . (نمیدونم کسری بسیج تو امریه تاثیر داره یا نه )
از نیروی دریایی اطلاع ندارم . اینا ماله پدافند ارتش بودن .
امکانش زیاده ، مخصوصا چون انتخابات هم هست .
امکانش خیلی کمه مرخصی ندن، چون باید لباس ها رو سایز کنید، باند بدوزید براش ، اتیکت بزنید و ...
همینه که به 12.1 و 12.19 میگن برج طلایی . برا خود ما اینجوری بود : 1 رفتیم گفتن برید 7 بیاید ، 7 هم که رفتیم 8 رسیدیدم اونجا ! 27 همون ماه هم ولمون کردن گفتن برید برا عید ! یعین میشه 19 روز خدمت . از اون طرف هم 16 فروردین حضورمون بود، تا 30 فروردین که امریه دادن گفتن برید خونه ( 5 روزم پایان دوره دادن ! ) یعنی میشه 14 روز خدمت . در کل اموزشی ما شد33 روز
انشاالله این سعادت نسیب شماها هم بشه![]()
اگر نیرومقاومت بیافتی همون روز ترخیص میشی اگر نیروزمینی سپاه بیافتی چهارده روز با تکمیلی نگهت میدارن
سلام دوستان.
من چند روز پیش درخواست تعجیل زدم ک امروز جوابش اومده و قبول کردن.
بعدشم رفتم برا یکی از دوستام تعجیل بزنم ک پلیس +10 گفتش تعجیلی اسفند میوفتن نیروهای مسلح.
ینی چی اونوقت ؟ مگ ارتش و سپاه نیروهای مسلح نیستن؟کسی اطلاعی راجع به کسایی ک تجیل زدن داره کجا میوفتیم؟
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)