با درجه ستوان سه. گردان قرارگاه دوشب در میان پست دوچهار. فقط شما نیستی
با درجه ستوان سه. گردان قرارگاه دوشب در میان پست دوچهار. فقط شما نیستی
سلام دوست عزیز
من لیسانس نفت هستم، منم بدون هیچ گونه پذیرش و یا سابقه بسیج افتادم سپاه شهدای کرمانشاه، پارتی هم اصلا ندارم برا خودمم جالب بود چون شنیده بودم برای سپاه حتما باید پذیرش بگیری، البته ترجیح میدادم ارتش نیروی زمینی می افتادم اما خدا رو شکر که نیروی انتظامی نیافتادم
تو برگه سفیدم زده سازمان بکار گیرنده نیروی زمینی سپاه، حالا نمیدونم این همون یگانه بعد آموزشیمه یا نه اما پلیس +10 گفت یگانت می افته تهران نیروی زمینی سپاه، راست و دروغشو نمیدونم، اگه کسی اطلاعی داره خوشحال میشم بشنوم
ممنون
والا کلا سپاه بدون پذیرش فقط یه مدل میگرفت اونم کسایی که مازاد میخوردن البته کار نیرو های مسلح نسبیه هیچی قانون نیست ممکنه مورد شما هم پیش بیاد
خوب مشخصا یگان شما هم نیرو زمینی سپاه میافته ولی خوب نیرو زمینی سپاه تقریبا تو همه شهر های کشور هست
ولی در کل سپاه را بیا ترن اگه شرایط داشته باشی و البته پارتی شهر خودتی
دوستان راستی یه مساله 7 اسفند انتخابانه ما هم باید رای بدیم تو اون شرایط اخه قصد بردن شناسنامه ندارم
ممنون از پاسختون
پارتی که خیر ولی امیدوارم همین تهران بیافتم![]()
مدرک زبان انگلیسی مثل تافل یا ایلتس بدردمون می خوره توی سربازی؟
سلام
این دوره به دلایل شرایطی که داره ممکنه همون روز اول برید و بهتون بگن که برید مثلا 8 یا 9 اسفند بیاید ! تو دوره ما این شرایط نبود ولی بهمون گفتن برید 7 بیاید ! لباس و اینجور چیزارو دادن و گفتن 7 بیاید !
بسته به زرنگیت داره ! تو اموزشی که نه ولی تو یگان به درد میخوره ! شرایط یگان رو باید بدونی ! ارتش سپاه انتظامی و ... میتونی بری عقیدتی ، فرماندهی یا .... بسته به اینه که یگانت کجا باشه و زرنگیت برای صید موقعیت چطور باشه !
خدا قوت.....
بعله ... نوبتي هم كه باشه ديگه نوبت ماست.
تا چند وقت ديگه عازم هستم. چند صفحه از اين تاپيك رو خوندم و به يه سري جمع بندي از وسايلي كه بايد ببرم رسيدم. و حقيقتا دستشون درد نكنه ، بسيار راهنمايي هاي خوبي بود.
دوستاني كه به تازگي رفتن خدمت ، وسايل چقدر بردن ؟ شرايط هنوز مثل قبل هست ؟ يعني با توجه به پست اول بايد وسيله ببرم يا نه ؟ كمتر بايد ببرم؟
تشكر![]()
من پستام همش شبه و نصف شب . واقعا ادم تو تاریکی پای دکل حوصله و اعصابش خراب میشه.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)