تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3467 از 4105 اولاول ... 246729673367341734573463346434653466346734683469347034713477351735673967 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,661 به 34,670 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هفته ای یه شب پست برجک میدیم اونم چه پستی !! قشنگ آب بندی میشه ادم.
    لیسانس ، نیروی زمینی سپاه. سرباز حوزه نمایندگی

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk

با درجه ستوان سه. گردان قرارگاه دوشب در میان پست دوچهار. فقط شما نیستی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نه راهی نیست تا اخر اموزشی که امریت بیاد اساسا کسی سپاه نمیافته لیسانس بدون پذیرش همون کار فامیلت بوده مطمئنم باش میافتی همونجا
    سلام دوست عزیز
    من لیسانس نفت هستم، منم بدون هیچ گونه پذیرش و یا سابقه بسیج افتادم سپاه شهدای کرمانشاه، پارتی هم اصلا ندارم برا خودمم جالب بود چون شنیده بودم برای سپاه حتما باید پذیرش بگیری، البته ترجیح میدادم ارتش نیروی زمینی می افتادم اما خدا رو شکر که نیروی انتظامی نیافتادم
    تو برگه سفیدم زده سازمان بکار گیرنده نیروی زمینی سپاه، حالا نمیدونم این همون یگانه بعد آموزشیمه یا نه اما پلیس +10 گفت یگانت می افته تهران نیروی زمینی سپاه، راست و دروغشو نمیدونم، اگه کسی اطلاعی داره خوشحال میشم بشنوم
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من لیسانس نفت هستم، منم بدون هیچ گونه پذیرش و یا سابقه بسیج افتادم سپاه شهدای کرمانشاه، پارتی هم اصلا ندارم برا خودمم جالب بود چون شنیده بودم برای سپاه حتما باید پذیرش بگیری، البته ترجیح میدادم ارتش نیروی زمینی می افتادم اما خدا رو شکر که نیروی انتظامی نیافتادم
    تو برگه سفیدم زده سازمان بکار گیرنده نیروی زمینی سپاه، حالا نمیدونم این همون یگانه بعد آموزشیمه یا نه اما پلیس +10 گفت یگانت می افته تهران نیروی زمینی سپاه، راست و دروغشو نمیدونم، اگه کسی اطلاعی داره خوشحال میشم بشنوم
    ممنون
    والا کلا سپاه بدون پذیرش فقط یه مدل میگرفت اونم کسایی که مازاد میخوردن البته کار نیرو های مسلح نسبیه هیچی قانون نیست ممکنه مورد شما هم پیش بیاد
    خوب مشخصا یگان شما هم نیرو زمینی سپاه میافته ولی خوب نیرو زمینی سپاه تقریبا تو همه شهر های کشور هست
    ولی در کل سپاه را بیا ترن اگه شرایط داشته باشی و البته پارتی شهر خودتی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان راستی یه مساله 7 اسفند انتخابانه ما هم باید رای بدیم تو اون شرایط اخه قصد بردن شناسنامه ندارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

والا کلا سپاه بدون پذیرش فقط یه مدل میگرفت اونم کسایی که مازاد میخوردن البته کار نیرو های مسلح نسبیه هیچی قانون نیست ممکنه مورد شما هم پیش بیاد
    خوب مشخصا یگان شما هم نیرو زمینی سپاه میافته ولی خوب نیرو زمینی سپاه تقریبا تو همه شهر های کشور هست
    ولی در کل سپاه را بیا ترن اگه شرایط داشته باشی و البته پارتی شهر خودتی
    ممنون از پاسختون
    پارتی که خیر ولی امیدوارم همین تهران بیافتم

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

مدرک زبان انگلیسی مثل تافل یا ایلتس بدردمون می خوره توی سربازی؟

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

دوستان راستی یه مساله 7 اسفند انتخابانه ما هم باید رای بدیم تو اون شرایط اخه قصد بردن شناسنامه ندارم
    سلام
    این دوره به دلایل شرایطی که داره ممکنه همون روز اول برید و بهتون بگن که برید مثلا 8 یا 9 اسفند بیاید ! تو دوره ما این شرایط نبود ولی بهمون گفتن برید 7 بیاید ! لباس و اینجور چیزارو دادن و گفتن 7 بیاید !
    مدرک زبان انگلیسی مثل تافل یا ایلتس بدردمون می خوره توی سربازی؟
    بسته به زرنگیت داره ! تو اموزشی که نه ولی تو یگان به درد میخوره ! شرایط یگان رو باید بدونی ! ارتش سپاه انتظامی و ... میتونی بری عقیدتی ، فرماندهی یا .... بسته به اینه که یگانت کجا باشه و زرنگیت برای صید موقعیت چطور باشه !

8. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خدا قوت.....

داره خودمونی میشه iljimae1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بعله ... نوبتي هم كه باشه ديگه نوبت ماست.

تا چند وقت ديگه عازم هستم. چند صفحه از اين تاپيك رو خوندم و به يه سري جمع بندي از وسايلي كه بايد ببرم رسيدم. و حقيقتا دستشون درد نكنه ، بسيار راهنمايي هاي خوبي بود.

دوستاني كه به تازگي رفتن خدمت ، وسايل چقدر بردن ؟ شرايط هنوز مثل قبل هست ؟ يعني با توجه به پست اول بايد وسيله ببرم يا نه ؟ كمتر بايد ببرم؟

تشكر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من پستام همش شبه و نصف شب . واقعا ادم تو تاریکی پای دکل حوصله و اعصابش خراب میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •