بابا این پارس ادم بشو نیست
من خودم فقط مشکلم زمان یک هفته ای هست طول میکشه تا خطم تخلیه و از صبانت بگیرم والا همین امروز می رفتم یک شرکت دیگه
بابا این پارس ادم بشو نیست
من خودم فقط مشکلم زمان یک هفته ای هست طول میکشه تا خطم تخلیه و از صبانت بگیرم والا همین امروز می رفتم یک شرکت دیگه
سلام این کدای dns گوگلو کجا باید وارد کرد؟
تو مودم قسمت تنظیمات
این کدا به چه دردی میخوره؟
خدا کنه انقدر عجله دارید بیاین صبانت نا امید نشید
ضد حال بخورید
ولی در نظر داشته باشید که ممکنه از صبانت هم شانس نیارید
سرویس 512 صبانت مشهد مرکز انقلاب
سرعت 376 کیلوبیت برابر 45 کیلوبایت هر ساعت 150 مگ دانلود در کل 750 مگ دانلود
![]()
Last edited by sleeplessness; 25-07-2014 at 23:07.
سلام من 5 سال با صبانت بودم سرعت 2 مگابایت و بدلایل افت سرعت 3 ماه هست وایمکس 512 گرفتم و بخاطر قطع و وصلی و سرعت شبیه دیال آپ قصد خرید adsl با سرعت 1 مگابایت به بالا را دارم شرکتی سراغ دارید که بدون مجوز بهم سرعت بالا بدهد و چون نویسندگی برای سایت ها انجام میدهم نیاز به سرعت بالا دارم و فارغ التحصیل شده ام و نامه دانشجویی هم ندارم .............![]()
سلام من 5 سال با صبانت بودم سرعت 2 مگابایت و بدلایل افت سرعت 3 ماه هست وایمکس 512 گرفتم و بخاطر قطع و وصلی و سرعت شبیه دیال آپ قصد خرید adsl با سرعت 1 مگابایت به بالا را دارم شرکتی سراغ دارید که بدون مجوز بهم سرعت بالا بدهد و چون نویسندگی برای سایت ها انجام میدهم نیاز به سرعت بالا دارم و فارغ التحصیل شده ام و نامه دانشجویی هم ندارم ............. نیاز به سرعت دانلود ندارم و تنها نیاز به سرعت بالا برای لود شدن سریع سایت ها دارم . کسی آشنا داره توی نمایندگی ها ...
انتخاب درست DNS باعث افزایش سرعت در بازکردن PAGE ها میشه. رو دانلود تاثیری نداره.
عزیز فکر کنم سرعت 2 مگ پاسخگوی نیاز شما باشه که در همه ای اس پیها نییازی به مجوز نداره
الیته بشرطی که سرعت دومگو بهت بده یعنی سرعت دانلد250کیلو حدودا
نمیگم کجا برو ولی در انتخاب ای اس پی دقت کن
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)