سلام جوادی جانخسته نباشی داداش
بسیار خوب. با همین تغییرات جزئی که در بندها شکایت نامه اعمال کردی و همفکری دوستان و اون ویرایشهای قبلی بندهدیگه ایراد خاصی در متن وجود ندارد. البته از نظر من
امیدوارم که با این شکایتنامه به حق خودموم برسیم. انشاالله
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام جوادی جانخسته نباشی داداش
بسیار خوب. با همین تغییرات جزئی که در بندها شکایت نامه اعمال کردی و همفکری دوستان و اون ویرایشهای قبلی بندهدیگه ایراد خاصی در متن وجود ندارد. البته از نظر من
امیدوارم که با این شکایتنامه به حق خودموم برسیم. انشاالله
انتهای خط چهارم، بهتره "بی منطقی" به "غیر منطقی" و یا "بی منطق" تغییر کند.
من الان ساعت 2 نصفه شب با سرعت 256 كيلو بايت بر ثانيه دارم از سايتشون دانلود ميكنم جريان نرم افزار چرت و پرت هست
آقا اين شكايت رو چرا سريع راه نميندازيد ؟؟؟تازه وقتي هم شكايت عملي بشه كم كم يه 1 ماه طول ميكشه تا پيگيري بشه
سلام من چند روز پیش خانواده ام بدون اطلاع من رفتن سرویس اکو 512 رو گرفتن و پول رو هم پرداخت کردن و هنوز هم وصل نشده آیا راهی هست که انصراف بدم و پولمو پس بدن ؟؟؟میخوام از پارس انلاین سرویس بگیرم
یا اگه نشد میشه به جا اون سرویس 2 مگ بگیرم؟؟
تا قبل از اینکه سرویست شروع بشه میتونی فسخ کنی شروع که بشه دیگه نه
کسی راجع به این سرویسهای اختصاصی اطلاعی داره؟؟ میخوام بدونم مثلا قیمت سرویسهای 512 اون چنده؟؟؟؟ مشخصه که شاتل با این کارهاش میخواد کاربران رو سوق بده
تعرفه سرویس اختصاصی شاتل را اطلاع ندارم اما میدونم که شرکت فن آوا سرویس اختصاصی 512 را ماهی تقریباً
359000 تومان باید پرداخت کنی،مطمئناً شاتل هم همین حدود باید باشه![]()
من رفتم یکسال شارژ کردم 2مگ الان شبا سرعتم 5 کیلوبایته اقا هر شکایتی کردین لطفا اولیش در مورد سرعت باشه
چـــــشم دوست عزیز
میگما قضیه چیه ؟> من 128 دارم روزانه با سرعت 300 و شبانه با سرعت 100 دانلود می کنم . چشون شده اینا؟
هم اکنون 94 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 94 مهمان)