منظورت 2 کیلوبایت یا 2 مگ؟؟؟؟؟ ماکه چیزی احساس نمیکنیم دوست جون
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منظورت 2 کیلوبایت یا 2 مگ؟؟؟؟؟ ماکه چیزی احساس نمیکنیم دوست جون
بیتوجهی شرکتها به مقررات و محدودیت دانلود برای خطوط اینترنتی
برخی شرکتها بدون توجه به قوانین و مقررات، محدودیت دانلود و حجمی را برای خطوط اینترنتی میگذارند که این موضوع بسیار مهم و به ضرر کاربران است.
جمشید یوسفی - مدرس دانشگاه و مدیر یک شرکت اینترنتی - با بیان این مطلب، درباره کمفروشی در بحث اینترنت پرسرعت اظهار کرد: متاسفانه برخی شرکتهای اینترنتی تعرفههایی را که رگولاتوری اعلام کرده، رعایت نمیکنند، بهعنوان مثال رگولاتوری تعرفه مشخصی را برای سرعت 128 کیلوبیتی برای دانلود نامحدود گذاشته اما برخی شرکتها به این موضوع عمل نمیکنند.
یوسفی ابراز کرد: از طرفی برخی شرکتهای اینترنتی واحدهای اندازهگیری اینترنتی را گرد میکنند، به عنوان مثال اگر یک گیگابایت برابر با حدودا یک میلیون و 450 هزار کیلوبایت باشد و این میزان را به یک میلیون گرد کنند و یک میلیون کیلوبایت محسوب شود، این موضوع به ضرر کاربران و مصرفکنندگان است.
این مدیر شرکت اینترنتی افزود: معضل اصلی این است که قیمتهایی که رگولاتوری اعلام کرده برای استفاده نامحدود با سرعت عنوان شده است و اگر شرکتها آن را محدود کنند، کار قانونی نیست.
وی ابراز کرد: از طرفی معمولا سرعتی که تعدادی از شرکتهای اینترنتی برای دانلود ارائه میدهند، چهار تا 10 برابر سرعت مورد درخواست مشترک است؛ بهعنوان مثال کاربر با این سرعت، سه گیگابایت حجمی را که میتواند دانلود کند، زودتر به اتمام میرساند و این به نفع شرکت خواهد بود.
او توضیح داد: اغلب شرکتهایی که محدودیت دانلود میگذارند، سرعت را برای مشترک آزاد میکنند تا زودتر میزان دانلود مشخص شده به اتمام برسد و میزان مصرفیشان تمام شود که این کار بهنوعی درآمدزایی را برای شرکتها به همراه دارد.
بیتوجهی شرکتها به مقررات و محدودیت دانلود برای خطوط اینترنتی
برخی شرکتها بدون توجه به قوانین و مقررات، محدودیت دانلود و حجمی را برای خطوط اینترنتی میگذارند که این موضوع بسیار مهم و به ضرر کاربران است.
جمشید یوسفی - مدرس دانشگاه و مدیر یک شرکت اینترنتی - با بیان این مطلب، درباره کمفروشی در بحث اینترنت پرسرعت اظهار کرد: متاسفانه برخی شرکتهای اینترنتی تعرفههایی را که رگولاتوری اعلام کرده، رعایت نمیکنند، بهعنوان مثال رگولاتوری تعرفه مشخصی را برای سرعت 128 کیلوبیتی برای دانلود نامحدود گذاشته اما برخی شرکتها به این موضوع عمل نمیکنند.
یوسفی ابراز کرد: از طرفی برخی شرکتهای اینترنتی واحدهای اندازهگیری اینترنتی را گرد میکنند، به عنوان مثال اگر یک گیگابایت برابر با حدودا یک میلیون و 450 هزار کیلوبایت باشد و این میزان را به یک میلیون گرد کنند و یک میلیون کیلوبایت محسوب شود، این موضوع به ضرر کاربران و مصرفکنندگان است.
این مدیر شرکت اینترنتی افزود: معضل اصلی این است که قیمتهایی که رگولاتوری اعلام کرده برای استفاده نامحدود با سرعت عنوان شده است و اگر شرکتها آن را محدود کنند، کار قانونی نیست.
وی ابراز کرد: از طرفی معمولا سرعتی که تعدادی از شرکتهای اینترنتی برای دانلود ارائه میدهند، چهار تا 10 برابر سرعت مورد درخواست مشترک است؛ بهعنوان مثال کاربر با این سرعت، سه گیگابایت حجمی را که میتواند دانلود کند، زودتر به اتمام میرساند و این به نفع شرکت خواهد بود.
او توضیح داد: اغلب شرکتهایی که محدودیت دانلود میگذارند، سرعت را برای مشترک آزاد میکنند تا زودتر میزان دانلود مشخص شده به اتمام برسد و میزان مصرفیشان تمام شود که این کار بهنوعی درآمدزایی را برای شرکتها به همراه دارد.
بچه های شاتل مدام داره ترافیک منو میخوره وقتی با چیز پی ان کار میکنه دوبله نه سوبله کم میکنه!!!!!!!!!!!!!!!
شاتل که به ... رفت!
لطفاً یه ISP معرفی کنید که شبها بشه با سرعت 60 -70 کیلوبایت حداقل یک گیگ رایگان دانلود کنیم. کدوم ISP رو پیشنهاد می کنید؟
خبر فوری
شبکه آموزش از سازمان تنظیم مقررات رادیویی آقای اصغریان داره صحبت میکنه الان
پایان اطلاع رسانی : ساعت 7:00 pm برنامه تموم شد 30/7/90
Last edited by jackson2010; 22-10-2011 at 19:19.
به محض دیدن این صفحه رفتم دیدم برنامه رو...
خودش هم میگفت حداکثر یک به 10 ... کمتر هم میتونن Share کنند
دوستان عزیز اگر شیر ما 1 به 10 باشه که شاتل به گفته خودشون همین حالا هم زنگ بزنید میگن 1 به 8 هستش شیر حالا فرض میکنیم همون 1 به 10 باشه منی که سرویس اکو 2048 دارم و تو طول روز 250 کیلو بایت دارم باید شبانه کمترین سرعته من 25 باشه در حالی که الان 16 روز هستش من شبانه با 3 کیلو بایت دانلود دارم
بعد میگن اگه اینجور هستش شبانه زنگ بزنید من زنگ زدم شبانه هم شبانه گفتن که حرفه شما درسته ولی سرعتتون همینی که هست یعنی 3 کیلو بایت باید هم تا پایان دورتون که برای من 6 ماه هستش باید صبر کنید تمام بشه دوره بعد درست میشه
حتما اینو تویه متن شکایت نامه بنویسید
خوب آسیاتک ما هم وصل شد... یا امشب یا فرداشب براتون تست از شبانه میذارم.
پینگ خیلی خیلی خوبه!
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=162ms TTL=241
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=175ms TTL=241
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=163ms TTL=241
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=162ms TTL=241
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 162ms, Maximum = 175ms, Average = 165ms
دوستان با سلام و شب بخیر خدمت همه شما عزیزان
امروز شکایت نامه باز ویرایش شد و احتمال زیاد این آخرین ویرایش هستش(برا دیدن شکایت نامه مراجعه کنید به امضا بنده) البته با توافق دوستان
اگر کسی نظری، پیشنهادی و یا انتقادی داره از متن شکایت نامه حتما بهم بگه تا اگر به حق بود اعمال بشه
و برای روز دوشنبه 02/8/1390 این شکایت نامه ارسال میشه
هم اکنون 48 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 48 مهمان)