روز اعزام همون میدان سپاه بعد با اتوبوس خودشون میبرنتون جواد نیا
منم افتادم 01 تهران اقا 01 نبود کسی؟
روز اعزام همون میدان سپاه بعد با اتوبوس خودشون میبرنتون جواد نیا
منم افتادم 01 تهران اقا 01 نبود کسی؟
خوشبختم منم 01 افتادم میگن بهترین مرکز اموزشی نیرو زمینیه بچه کجایی من بروجرد
همچنین منم اهل خوزستان/اهواز
انشالا دوره خوبی باشه برای همه دوستانی که دوره اموزشی میرن
عزیزانی که افتادن شهید دستغیب جهرم یه اطلاعی بدن مرسی.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
نیروی دریایی انزلی چطوره؟؟؟
کلا نیروی دریایی چطور جاییه؟؟؟
سوال دوم اینکه
یگان خدمتیم یعنی بعد آموزشی کجا میشه اصولا!!!؟؟
نیروی دریایی معمولا کجاهاست؟؟؟
بندرعباس و انزلی؟؟؟
همین؟؟؟
Sent from my D6502 using Tapatalk
Last edited by albertxx; 06-02-2016 at 11:53.
بندر جاسک هم هست که دوستم خدمت میکرد خیلی از هر لحاظ تو جاسک بهش سخت گذشته بود ولی با این حال 65 روز کار 20 روز مرخصی بود، 3 ماه هم به خاطر بدی آب و هوا بندر جاسک کسری میخوره.
سلام دوستان
من از اصفهان با مدرک فوق لیسانس بدون اینکه از جایی پذیرش بگیرم یا بسیج و تکمیلی داشته باشم، آموزشی افتادم سپاه کرمانشاه. مگه سپاه همین جوری بدون پذیرش میگیره؟!
بعدش اینکه 1-سپاه کرمانشاه چجور جاییه؟ 2- توی سپاه و این پادگان هم دوره طلایی هست یا برای مرخصی عید امیدوار نباشم؟! چون شنیدم ارنش قطعا مرخصی میده ولی سپاه؟!
3 - بعد از آموزشی چقدر احتمال داره بیفتم شهر خودم با توجه به اینکه تک پسرم و فوق لیسانس؟! برم دنبال کسی توی سپاه اصفهان جواب میده یا چون پذیرش تکمیل شده بعیده بگیرن و ممکنه هرجایی بیفتم؟!
سلام دوستان، من تاریخ اعزامم با تعجیل 12/01 تایید شده و از نظام وظیفه پرسیدم گفتن ک کد مازاد خوردم خواستم سوال بپرسم اولویت و فاکتورهایی که در روز اعزام افراد مازاد رو تقسیم می کنن چیه؟ ایا مدرک موثره مثلا کاردان و دکتری فرقی نداره؟ و راهی هست ک با مدرک دکتری جای بدی نیفتم یا حتما باید پارتی داشته باشم؟ ممنون.
پادگان خوبی افتادی هم فرماندهان گروهان وهم گردان. عالین فقط یکم غذاش جالب نیست کمتر از اقا به شما نمیگن. حالا تشریف بیاری. متوجه میشی اعزامی یک دوازده هستی ؟ امدی پادگان کمکی خواستی درخدمتم من گردان قرارکاه هستم
Last edited by Globe; 06-02-2016 at 16:54.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)