بچه یک سوال کلی این مشکلات ایرانسل مثلا مشکلات ام ام اس یا جی پی ر اس و اس ام اس وقتی ایجاد میشه
مربوط به کل شبکه در کشور میشه یا توی یک شهر خاص.
بچه یک سوال کلی این مشکلات ایرانسل مثلا مشکلات ام ام اس یا جی پی ر اس و اس ام اس وقتی ایجاد میشه
مربوط به کل شبکه در کشور میشه یا توی یک شهر خاص.
ممنون از همگي
موفق شدم زنگ بزنم
گفتن اول سيم كارتت ثبت نشده
ولي شده بود به اين نتيجه رسيدن كه سريال كارتو ازم بگيرن
ديدين بله كارت خراب و مشكل دارد.
ميگه ببريد پس بديد يكي ديگه بگيريد
ظاهرا رفت تو پاچمون
يارو قبول نكرد
به هزار زحمت گذاشته كه شايد مرجوع بشه
وای خدا رحم کنه .....! این طوری آدم دیگه با چه اطمینانی بره کارت شارژ بخره ؟! به نظر من اشکال از خود ایرانسله وگرنه کارت که نمیتونه مشکل داشته باشه ! اینا احتمالا شماره ی کارت را یادشون رفته ذخیره کنن ! نباید زیر بار بری مگر اینکه کارتتا مفتی عوض کنن.
Last edited by vahooli; 18-06-2007 at 00:46.
یه کار جالب از ایرانسل: کد *150*شماره ی مور نظر# رو بزنین ( به ترتیب اول * بعد 150 بعد * بعد شماره و # ). کاملا مجانی هست. خیلی باحاله و به درد اعتباری هایی میخوره که اعتبار ندارن. واقعا جالبه!
ظاهرا ام ام اس رو تو کل کشور خودشون قطع کردن تا درستش کن و روش فیلتر بذارن. ولی اس ام اس رو میدونم که تو منطقه ای خاص و به دلیل وجود ترافیک روی آنتن ها به وجود میاد. مثلا خیلی جاها الان با اس ام اس مشکل دارن در حالی که من ندارم.
سلامنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتون از اين چيه؟
مثل *141* هستش؟
چه كاري انجام ميده؟
ممنون
ميشم
باي
وقتی اعتبار ندارین یا اصلا هر وقت خواستین به شماره ی مورد نظرتون با این کد یه اس ام اس میفرسه با این مضمون: لطفا با من تماس بگیرید.
میتونید رو شماره ی خودتون هم امتحان کنید.
كار نو و جديديه ولي خيلي مسخرسنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا مرديم براي 16 تومن خب با يه اس ام اس اين كارو ميكنيم و هر چيم كه بخوايم ميتونيم توش بنويسيم
بعدشم طرف كه اين پيغامو بگيره ميگه به من چه خودت زنگ بزن
براي سيم كارتهاي دولتي هم نميشه اين كارو انجام داد
دليل استفاده اول:مثلا شخصي به هر دليلي گرفتار شده مثلا قلبش گرفته و داره ميميره يا در يك بيابان گم شده(البته اگه اونجا آنتن بده) و يا هزار اتفاق كوفت و زهر مار ديگه و بعد يك سيم كارت اعتباري داشته باشه (چون دائمي بعدا هزينش حساب ميشه) و اعتبارش فقط 15 تومن باشه و به خاطر همون يه تومن نتونه براي كسي اس ام اس بفرسته اينجاس كه اين روش به كارش مياد و ميتونه به هزاران نفر از دوستاش يا فاميلاش خبر بده (به شرطي كه سيم كارتشون ايرانسل باشه)
دليل استفاده دوم: براي افرادي كه ميخوان پول تماس رو يكي ديگه بده (مخصوص اصفهانياي عزيز - شوخي كردم ناراحت نشين)
و اما يك ترفند: افراد ميتونن اين پيام رو به عنوان يه پيام قراردادي بين خودشون قرار بدن مثلا هر وقت اين پيام رو يه بار ارسال كردم برو فلان كارو انجام بده , اگه دوبار ارسال كردم يه كار ديگرو انجام بده و الي آخر
كه ديگه احتياجي نيس براي انجام اون كار اس ام اس فرستاده بشه
البته چون خيلي خسته بودم همش چرتو پرت شد
شبتون بخير
میتونم بپرسم که شما کارت شارژتو از کجا خریدی؟؟ممنون از همگي
موفق شدم زنگ بزنم
گفتن اول سيم كارتت ثبت نشده
ولي شده بود به اين نتيجه رسيدن كه سريال كارتو ازم بگيرن
ديدين بله كارت خراب و مشكل دارد.
ميگه ببريد پس بديد يكي ديگه بگيريد
ظاهرا رفت تو پاچمون
يارو قبول نكرد
به هزار زحمت گذاشته كه شايد مرجوع بشه
منظورم از این دست فروشا بود یا این دکه های روزنامه فروشی یا از نمایندگی خریدیش؟؟
چون داری ماراهم نگران میکنی.....(منم اعتباری دارم و احتمالا تا چندوقت دیگه نیاز به شارژ است)
سلام
یه سوال از اونا که سیم کارت دائمی دارن :
شما می خواین حسابتون رو کنترل کنید، از طریق اینترنت و موبایل چه جوری عمل می کنید آیا هزینه ای پرداخت می کنید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)