تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 346 از 452 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356396446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مودم آنلاک تمام فرکانس ها رو ساپورت میکنه برای مثال مودم های b612 مبین و ایرانسل رو آنلاک می کنند و بعد آنلاک تمام سیم کارت ها رو با تمامی فرکانس ها را ساپورت می کنه.
    اینطوری نیست که هر مودم آنلاکی تمام فرکانس های موبایلی رو ساپورت کنه. بستگی داره که شرکت سازنده بنا به طراحی سخت افزار مودم، چه باندهای مخابراتی رو برای مودم در نظر گرفته. مودم b612 به لحاظ سخت افزاری باندهای tdd و fdd اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت سیمکارت در ایران رو کاملا پشتیبانی میکنه. حالا چه لاک باشه و چه آنلاک. ولی مودم های لاک، فقط به اپراتور شرکت ارائه دهنده وصل میشن. مگر اینکه اون شرکت رومینگ برای اپراتورهای دیگه رو فعال کرده باشه. یعنی حتی مودم های لاک مبین نت همچنان فرکانس سایر اپراتورهارو پشتیبانی میکنه ولی به علت قفل نرم افزاری، به سیمکارت اون اپراتورها سرویس نمیده
    مشخصات کامل اون مودمی که شما نوشتید رو میتونید از سایت شرکت سازندش ببینید و باندهای پشتیبانی شده در مودم.
    باندهای tdd مبین نت و ایرانسل 42 و 43 هست( یعنی محدوده فرکانس 3500 مگاهرتز) که در اون مودم پشتیبانی نمیشه.
    Last edited by mostafadc; 02-12-2019 at 13:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آنتن هایی که سفید رنگ و تخت و پشت مودم نصب میشه و مخصوص مودم b612 در حالت FDD (رومینگ همراه اوله) هست تاثیر چندانی در بهتر شدن آنتن دهی مودم نداره من خودم تست کردم. قدرت سیگنال مودم رابطه مستقیمی با اعداد RSRQ و RSRP و SINR در تنظیمات مودم داره و لا غیر.بعضی اوقات چراغ های مودم همگی روشن هست 5 عدد اما اعداد RSRQ و RSRP و SINR شرایط مطلوبی نداره باید مودم رو جابجا کنید تا به اعداد مطلوب که در پست های بالا توضیح دادم برسید. اگر سوالی داشتید در خدمتم.
    آنتن هایی که تو بازار هست، قدرت های مختلفی دارن که با واحد dB (دسی بل) مشخص شدن و هرچه قدرت بیشتری داشته باشن، پارامترهای سیگنال در مودم، قوی تر خواهد شد. آنتن ها در دو نوع کلی indoor و outdoor ارائه میشن که معمولا قدرت outdoor ها خیلی بیشتر هست ولی در خارج از ساختمان نصب میشن.
    البته باید حتما آنتن هایی نصب بشه که محدوده فرکانس مورد نظر رو پشتیبانی کنه.
    و اینکه اگر در جایی سیگنال 4g وجود نداشته باشه، وجود آنتن تاثیری نداره
    ولی اگر سیگنال وجود داشته اما ضعیف باشه، وجود آنتن قوی، موثر خواهد بود.
    Last edited by mostafadc; 02-12-2019 at 13:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

بله سرعت آپلود 5 مگا بایت منظورم هست.خودتون به پشتیبانی زنگ نزنید به شرکتی که در شهرتون مودم رو نصب کردن زنگ بزنید و بگید آنتن دهی اینترنت ثابت مودم در محل ما بد شده نصاب اگه بیاد و بتونید راضیش کنید به پشتیبانی زنگ بزنه 100 درصد براتون فعال می کنند. کار دیگه ای هم که میتونید انجام بدید این هست که مودم رو جایی ببرید که اینترنت ثابت مبین نت آنتن ندهد و به شرکتی که براتون مودم رو نصب کردند زنگ بزنید و بگید آدرسم تغییر کرده و مودم آنتن نمیده در این صورت هم 100 درصد حالت رومینگ رو براتون فعال می کنند بدون دردسر. باز هم سوالی بود در خدمتم.
    درسته که باز هم مگابایت نوشتید ولی منظورتون همون مگابیت بود
    آنتن همراه اول من فوله ولی آپلودش همونقدر داغونه ینی زیر 2مگابیت. پس اگه رومینگ هم کنم احتمالش هست همین سرعت باشه؟
    قیمت سرویس ها همون مثل قبل میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام
    دوستان بنده مودم و سرویس مبین نت رو بعد از قطعی یک هفته ای اینترنت خریداری کردم. اوایل خیلی خوب بود و من از اونجایی که برای گیم میخواستمش پینگ بسیار مناسب و پایداری به سرور های اروپایی داشت (چیزی بین 88 تا 95 ms) تا اینکه اینترنت همراه وصل شد! از اون موقع تا همین الان مشکل دارم خیلی پینگ و Latency ناپایدار شده با ساپورت هم دیروز صحبت کردم گفتن تا امشب (یعنی دیشب) مشکل شبکه حل میشه ولی امشب من دوباره مشکل دارم و بشدت ناپایدار هست وضعیت اینترنت بنده! وقتی کارشناس نصب اومد و نصب کردم مودم رو بشدت آنتن دهی و سیگنال عالی بود (روی مودم 5 آنتن روشن و SINR هم تقریبا 30 بود!) ولی الان با اینکه آنتن خوبه ولی SINR بشدت نوسان داره و چیزی بین 12 تا 20 هست! بنده قم هستم میخواستم بدونم دوستان تو شهر های دیگه هم این مشکل رو دارن؟ قبل از قطعی اینترنت هم همین طوری بود؟؟

ویرایش: یه چیزی یادم رفت بگم، روز ها پایداری نسبتا خوبی داره ولی شبا از ساعت 8 تا 1 شب این مشکل پیش میاد که تو پیک مصرف هست! و اینکه مودم روی حالت FD هست ولی رو TD با اینکه آنتن دهی بسیار ضعیفی داره ولی این مشکل وجود نداره!!

داره خودمونی میشه poriya_hashie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    khuzestan

پيش فرض

دوستان کاشکی راهی برای آنلاک مودم مبین نت پیدا میکردید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

درسته که باز هم مگابایت نوشتید ولی منظورتون همون مگابیت بود
    آنتن همراه اول من فوله ولی آپلودش همونقدر داغونه ینی زیر 2مگابیت. پس اگه رومینگ هم کنم احتمالش هست همین سرعت باشه؟
    قیمت سرویس ها همون مثل قبل میشه؟
    با سلام بله منظورم مگا بیت بر ثانیه هست. سرعت آپلودتون رو با سرورهای داخل تست می کنید یا خارج. اگه با سرور های داخل تست می کنید و سرعت همون 2 مگا بیت بر ثانیه هست و آنتن مودمتون فول هست اعداد RSRQ و RSRP و SINR رو در تنضیمات مودمتون چک کنید ببینید چند هست و اطلاع دهید ببینیم مشکل کجاست.سرعت دانلود بنده در حالت رومینگ همیشه بین 35 تا 40 مگا بیت بر ثانیه هست و سرعت آپلود بین 4 تا 5 مگابیت بر ثانیه همیشه هم از حالت رومینگ استفاده می کنم. بزرگترین مزیت رومینگ همراه اول اینه که هر کجا تحت پوشش شبکه اینترنت ثابت مبین نت نبودید حالت FDD رو فعال میکنید همراه اول هم که در اکثر نقاط ایران آنتن میده. قیمت طرح ها و تعرفه های حالت TDD با حالت FDDهیچ تفاوتی با هم نداره و فقط به تازه گی در حالت رومینگ طرح هدیه شبانه حذف شده.
    Last edited by dadadasa; 03-12-2019 at 11:27.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستان کاشکی راهی برای آنلاک مودم مبین نت پیدا میکردید
    مودم b612 مبین نت رو میشه آنلاک کرد به شرطی که ورژن نرم افزاری مودم 195 به پایین باشه هزینه اون هم تا جایی که بنده اطلاع داشتم 80 هزار تومان بود البته بدون اینکه در مودم رو باز کنند. ورژن 196 به بالا هنوز قابل آنلاک نیست اگه قابل آنلاک هست اطلاع دهید.
    Last edited by dadadasa; 03-12-2019 at 11:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام

تو منطقه ای که هستم اینترنت همراه اول سرعت دانلود 4تا 7 مگابایت و در مواقع که شبکه خلوته 12 مگابایت هست.

پینگ همراه اول هم 140.150 هست

میخوام مبین نت بگیرم بعد از FDD اون استفاده کنم که رومینگ میشه رو همراه اول

سوال:
    1- ایا پینگ کم تر میشه یا فرقی نداره؟
    2-به نظرتون بخرم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام

تو منطقه ای که هستم اینترنت همراه اول سرعت دانلود 4تا 7 مگابایت و در مواقع که شبکه خلوته 12 مگابایت هست.

سوال:
    2-به نظرتون بخرم؟
    منظورتون از سرعت دانلود 4 تا 7 که می گید گاهی اوقات تا 12 هم میره دانلود فیلم و نرم افزار و... هست یا که تست سرعت مثلا با نرم افزار speed test
    Last edited by dadadasa; 03-12-2019 at 14:47.

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام

سوال:
    2-به نظرتون بخرم؟
    درود
    1-پینگ به سرویس دهنده مربوط میشه ، ممکنه با مبین نت پینگ کمتر یا بیشتری نسبت به همراه اول تجربه کنید ، حتی سرعت هم متفاوته و این 40 مگابیتی که دوستان گفتند در بهترین حالت هست ممکنه سرعت دانلود شما با توجه به اشتراکی بودن پهنای باند تا 500 کیلوبایت هم پایین بیاد که در حالت رومینگ به دلیل کمتر بودن ظرفیت شبکه نوسان سرعت بیشتره .

2-مبین نت کاربران زیادی داره و خیلی جاها کیفیتش افت کرده ،بدون تست در منطقه شما اصلا نمیشه در مورد خریدش نظر داد .
    Last edited by ahwazp30; 03-12-2019 at 14:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •