تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 346 از 858 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356396446846 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

تفاوت بین پینگ اینترنت همراه و ثابت چقدره ؟ میشه برای گیم به پینگش اعتماد کرد ؟
    وقتی مودم b315s-22 رو جابجا میکنم پینگ میاد زیر 100 (همراه اول) اما ثابت نمیمونه!!!! حتما خواستین مودم تهیه کنید مدلی رو بگیرید که حداقل انتن خروجی هم بهش وصل میشه
    احتمالا مودمم رو بفروشم بیام سمت نت ثابت ایرانسل و مبین نت
    پينگش خوبه ولي مثا بقيه ممكنه نوسان داشته باشه وسط بازي كلافه تون ميكنه

2. این کاربر از saeexx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

کجای ایرانسل آی پی استاتیک میده ؟ اصلا آی پی استاتیک چه ربطی به باز و بسته بودن NAT داره داداش ؟

اینترنت تانوما هم که دارن میدن .. آی پی اش در حالت عادی داینامیک هست ! استاتیک میگیرن برا دوربین مدار بسته نه برا بازی با NAT باز

ولی با قسمت آخر حرف تون موافقم ، همه جا خوب و بد داره
    اينترنت فيبر رو مخابرات ميده تي دي رو ايرانسل !!!
    ٢شركت متفاوت!!
    يعني سياست هاي كاري مختلف!!
    من تا حالا از پورت استفاده نكردم دارم صحبت بقيعه دوستان انعكاس ميدم
    شما كه اينقدر سنگ مخابرات به سينه ميزنين چرا اصلا اومدين سمت ايرانسل
    از همون مخابرات سرويس بگيرين

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

پينگش خوبه ولي مثا بقيه ممكنه نوسان داشته باشه وسط بازي كلافه تون ميكنه

من خودم یک dt350 دارم دو تا zw101 ، همه جا هم امتحانشون کردم .. این هایی که گفتم از رو تجربه شخصی بود . dt350 را رو پشت بوم و با سیم سیار و پریز برق اونجا امتحان کردم .. تست سرعت را هم با موبایل و وایرلس dt گرفتم ..

تو سایت ایرانسل تو قسمت انتخاب مودم و خرید یه مدت زده بود ، z6000 آنتن خارجی میخوره ، احتمالا همون sma ، بعد شد اون مودم سفید تعویض وایمکس.. بعدم شد این مودم سیاه جدیده .... ! حالا راست و دروغ اش را نمیدانم ولی

بازم تاکید میکنم تنها اگر یکی از این مودم های ایرانسل آنتن خارجی بخوره به درد میخوره .. شاید حتی از فضای باز هم بهتر جواب بده .. این رو هم باز از رو تجربه میگم چون من یه آنتن خارجی دارم وصل کردم به 4g معمولی همه چیش عالیه من جمله پینگ ! فقط سرعت آپلود دانلودش کمه که اونم احتمالا از طرف ایرانسل محدود کردن از وقتی Td اومده

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

من خودم یک dt350 دارم دو تا zw101 ، همه جا هم امتحانشون کردم .. این هایی که گفتم از رو تجربه شخصی بود . dt350 را رو پشت بوم و با سیم سیار و پریز برق اونجا امتحان کردم .. تست سرعت را هم با موبایل و وایرلس dt گرفتم ..

تو سایت ایرانسل تو قسمت انتخاب مودم و خرید یه مدت زده بود ، z6000 آنتن خارجی میخوره ، احتمالا همون sma ، بعد شد اون مودم سفید تعویض وایمکس.. بعدم شد این مودم سیاه جدیده .... ! حالا راست و دروغ اش را نمیدانم ولی

بازم تاکید میکنم تنها اگر یکی از این مودم های ایرانسل آنتن خارجی بخوره به درد میخوره .. شاید حتی از فضای باز هم بهتر جواب بده .. این رو هم باز از رو تجربه میگم چون من یه آنتن خارجی دارم وصل کردم به 4g معمولی همه چیش عالیه من جمله پینگ ! فقط سرعت آپلود دانلودش کمه که اونم احتمالا از طرف ایرانسل محدود کردن از وقتی Td اومده

برداشتي كه از حرفتون داشتم اينه كه مودم انتن خارجي نخوره به درد نميخوره؟
    شايد يه سري ادم ها اين پارامترهايي كه واسه شما مهمه هست نباشه و يه كاربر عادي باشه اونوقت چي سمت مودم ايرانسل نياد؟
    من خودم مشكل خاصي با پينگ ندارم دوتا بازي ميكنم شايد توي ١ يا ٢ ساعت چند ثانيه بد بشه
    مودم من هم بي كيفيت ترين مدل هست با يك خط انتن!

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تفاوت بین پینگ اینترنت همراه و ثابت چقدره ؟ میشه برای گیم به پینگش اعتماد کرد ؟
    وقتی مودم b315s-22 رو جابجا میکنم پینگ میاد زیر 100 (همراه اول) اما ثابت نمیمونه!!!! حتما خواستین مودم تهیه کنید مدلی رو بگیرید که حداقل انتن خروجی هم بهش وصل میشه
    احتمالا مودمم رو بفروشم بیام سمت نت ثابت ایرانسل و مبین نت
    پینگ TDبرای من ۱۳۰ تا ۱۴۰
    بنظرم برای بازی خوب نیست بیشتر بدرد سرعتش میخوره برای دانلود دیتا ها از استیم یا اپدیتها بازیها والبته استریم دیدین محتوا

7. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

یک تک نکته دیگه هم من خیلی وقت بود میخواستم اشاره کنم این ه ، تو سایت ایرانسل نقشه پوشش اینترنت ثابت که سبز پرنگ و کم رنگ داره یه جوراییه کشکی ه و دغل بازی . یعنی به جای اینکه مثل رایتل بیان جای دکل ها رو بزنن بعد مشخص کنند کجا پوشش فضای داخلی هست کجا خارجی ... مثل سایت opensignal کردن ! یعنی کامپیوتریزه شده و یه طور اتوماتیک هر جا مردم وصل شدن به سرویس همونجا رنگ سبز خورده مثلا خونه ما که 2 دسی بل بیشتر نمیده رو پشت بوم .. یه مربع سبز پررنگ زده !

یک ترفند ناجوانمردانه دیگر از ایرانسل ..

9. این کاربر از حیزون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

.. این رو هم باز از رو تجربه میگم چون من یه آنتن خارجی دارم وصل کردم به 4g معمولی همه چیش عالیه من جمله پینگ ! فقط سرعت آپلود دانلودش کمه که اونم احتمالا از طرف ایرانسل محدود کردن از وقتی Td اومده
    واسه مودم که از اپراتور های ایرانسل پرسیدم گفتن که سرعت های TD LTE محدود نشده ، یعنی حرفشون صحت نداره ؟؟؟

من خودم الان سیم کارت 4g دارم بسته های عادی نت رو موبایل دارم با idm موقع دانلود متوسط 300 کیلو سرعتمه گاهی به 900 کیلو یا 1 مگ هم می رسه البته بستگی داره از سایت ایرانی دانلود شه یا خارجی !!
    و اینم بگم بعضی وقتا سرعت idm موبایلم منو یاد adsl میندازه که سرعت دانلودم 50 کیلو بود !!

روی نقشه هم نشون میده که تحت پوشش 4g هست الانم که قصد خرید مودم دارم توی نقشه زده تحت پوشش LTE هست اما کد *20# میگیرم میگه تحت پوشش LTE نیستی

در آغاز فعالیت c@rn@ge's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    گاتهام سيتي

پيش فرض

دوستان من می‌خوام این سرویس رو بگیرم، چند روزه موندم که بین این دو تا مودمشون کدوم رو بگیرم. gp یا tk. اصلا هم جایی نیست که بدونم واقعا کدوم بهتره. همین‌طوری چند روزه وقتم سرِ این گرفته شده که کدوم یکی رو بگیرم. با یکی از دوستانی که جدیدا tk رو هم گرفته بود صحبت کردم راضی بود، ولی باز نمی‌دونم چیکار کنم. شما توصیه‌ای ندارید؟

پ.ن: بعد از ۷ سال لاگین کردم توی فروم!

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من می‌خوام این سرویس رو بگیرم، چند روزه موندم که بین این دو تا مودمشون کدوم رو بگیرم. gp یا tk. اصلا هم جایی نیست که بدونم واقعا کدوم بهتره. همین‌طوری چند روزه وقتم سرِ این گرفته شده که کدوم یکی رو بگیرم. با یکی از دوستانی که جدیدا tk رو هم گرفته بود صحبت کردم راضی بود، ولی باز نمی‌دونم چیکار کنم. شما توصیه‌ای ندارید؟

پ.ن: بعد از ۷ سال لاگین کردم توی فروم!
    همون tk بخرین کلکش کنده شه

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    کدام مودم های TD LTE ایرانسل انتن هوایی میخوره ؟ و بهترینشون است

14. این کاربر از Tornado2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •