تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 346 از 1320 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356396446846 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه A-L PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام ، یک سوال داشتم ، من الان طرف های ما 3g تازه امده ، اما مشکلی که هست ، خیلی زود به زود 3g قطع میشه میره روی E ، به نظرتون مشکل از چیه ، ممکنه به خاطر فاصله از دکل باشه ؟

- - - Updated - - -

سلام ، یک سوال داشتم ، من الان طرف های ما 3g تازه امده ، اما مشکلی که هست ، خیلی زود به زود 3g قطع میشه میره روی E ، به نظرتون مشکل از چیه ، ممکنه به خاطر فاصله از دکل باشه ؟

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام من بسته (سی روزه
    22 گیگ
    9000 تومان)
    رو فعال کردم ولی اصلا با gprs فرقی نداره حتی بدتر هم هستش این چه وضعشه ای خاک بر سر این اپراتورهای کشورمون واقعا الان حس خودکشی بهم دست داده . ای خدا برس به داد ما ...............

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام من بسته (سی روزه
    22 گیگ
    9000 تومان)
    رو فعال کردم ولی اصلا با gprs فرقی نداره حتی بدتر هم هستش این چه وضعشه ای خاک بر سر این اپراتورهای کشورمون واقعا الان حس خودکشی بهم دست داده . ای خدا برس به داد ما ...............
    شما گوشیت چیه.بالای آنتن آرم +H میاد یا آرم E میاد.خود همراه اول نوشته اطمینان از پوشش 3G.شما متوجه نشدی.بله اگه نسل 2 باشه سرعتش در حد 0 هست.باید ببینید تو منطقه شما پوشش نسل 3 هست بعد میخریدید

4. این کاربر از mohebronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

- - - Updated - - -

یا دکل از شما دوره منطقه شما تحت پوشش نیست یا پوشش خارجی داره داخلی نداره.باید ببینید آنتن کم و زیاد میشه یا نه

6. 2 کاربر از mohebronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه A-L PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یا دکل از شما دوره منطقه شما تحت پوشش نیست یا پوشش خارجی داره داخلی نداره.باید ببینید آنتن کم و زیاد میشه یا نه
    انتن که تا دلت بخواهد کم و زیاد میشه ، از این اتاق به اتاق میری انتن کم و زیاد میشه.
    ولی 3g رو پشتیبانی میکنه ، البته خیلی ناپایداره (قطع وصل میشه و همش میره روی E)، سرعت دانلودم حدود 300 کیلوبایت هست.

- - - Updated - - -

انتن که تا دلت بخواهد کم و زیاد میشه ، از این اتاق به اتاق میری انتن کم و زیاد میشه.
    ولی 3g رو پشتیبانی میکنه ، البته خیلی ناپایداره (قطع وصل میشه و همش میره روی E)، سرعت دانلودم حدود 300 کیلوبایت هست.

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

شما گوشیت چیه.بالای آنتن آرم +H میاد یا آرم E میاد.خود همراه اول نوشته اطمینان از پوشش 3G.شما متوجه نشدی.بله اگه نسل 2 باشه سرعتش در حد 0 هست.باید ببینید تو منطقه شما پوشش نسل 3 هست بعد میخریدید
    من گوشیم ویواز هستش و از 3G پشتیبانی میکنه و آرم H میفته بالای گوشی و اینجا دکل 3G و پوشش هم برا شهرستان و منطقه ما هستش . آنتن هم در حد عالی .
    اینم نمونه تست سرعت دانلود رو کامپیوتر با 3g همراه اول و بسته 60 مگ روزانه 900 تومن . برا 22 گیگ شبانه هم همینطوری هستش :

Last edited by saber73; 13-10-2015 at 19:27.

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

پشتیبانی نداره این نوترینو من تماس بگیرم . رسیدگی میشه یا نه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

- - - Updated - - -

از دکل دور آنتن میگیره حتما منطقه شما دکلش تجهیز نشده به نسل 3.دقیقا چند ماه پیش مشکل شمارو داشتم دکل محل تجهیز شد درست شد الان فول آنتن هست

11. این کاربر از mohebronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

من گوشیم ویواز هستش و از 3G پشتیبانی میکنه و آرم H میفته بالای گوشی و اینجا دکل 3G و پوشش هم برا شهرستان و منطقه ما هستش . آنتن هم در حد عالی .
    اینم نمونه تست سرعت دانلود رو کامپیوتر با 3g همراه اول و بسته 60 مگ روزانه 900 تومن . برا 22 گیگ شبانه هم همینطوری هستش :

خب ویواز سرعت نسل 3 تا 256 کیلوبیت بر ثانیه ساپورت میکنه چون قدیمی هست گوشی

13. این کاربر از mohebronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

پشتیبانی نداره این نوترینو من تماس بگیرم . رسیدگی میشه یا نه ؟
    شما با یه گوشی دیگه تست بگیر %100 سرعت خوب میشه.ویواز سری اول گوشی های نسل 3 با H هست

15. این کاربر از mohebronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •