تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 346 از 752 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356396446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون از راهنمایی
    نه سری F اشه !
    راستی از این هدفونهایی که میرن توی گوش مناسب تر نیست ؟ نشتی صدا هم نداره ! چرا از این مدلها پیشنهاد نمیدین ؟
    خواهش میکنم
    مبارکتون باشه
    به این انواع میگن inear یا به فارسی "تو گوشی".
    بله میشه از این نوع هم استفاده کرد و اتفاقآ تنوع مدلهای موجود نسبت به Full Size در این نوع بیشتر هست ولی متاسفانه مدلهای موجود چندان از انواع با کیفیت این انواع نیستند.
    به هر حال مشخصات خوبی دارند ولی مناسب کاربد شما نیستند چون یکی از مشکل ساز ترین انواع هدفون هستند که دلایلش مفصل هست و مهمتر از همه این هست که این انواع تقریبآ برای استفاده بیش از یک ساعت مناسب نیستند و زود احساس خستگی و یا ناراحتی از قسمت گوش می کنید. البته هستند هدفونهای بسیار خوش ساختی که چند ساعت هم به راحتی قابل استفاده هستند اما قیمت اونها با بودجه شما خیلی اختلاف داره و حتی هستند نمونه هایی که شبانه روزی قابل استفاده هستند ولی اونا دیگه چند تا صفر با بودجه شما اختلاف دارند.

اما می تونید یکی از مدلهای سونی رو انتخاب کنید مثلآ EX500 , EX300 و یا کریتیو EP830 هر چند هیچ کدام اینها تمام صدای پیانو را به راحتی پخش نمیکنه چون مدلهای سونی بیس نسبتآ ضعیفی دارمد و برای نتهای بم قدرت لازم رو ندارند و کریتیو هم مید خوبی نداره و دقیقآ همون نتهای تمرینی یک پیانیست زیر سایه این مید ضعیف ناپدید خواهد شد(البته با اغراق) و حیف هست شما برید 2 تومن هزینه کنید ولی صدای خوبی که FP7 میده رو با یک هدفون ارزون قیمت حروم کنید و از تمرین لذت نبرید.
    به نظرم شما کمی بیشتر توی اون یکی جیب بگرد شاید یه چیزای به درد بخوری برای فروشنده بود ، که بشه هدفون مناسب تری خرید.

پاینده باشید.

2. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza1968's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان من یه هدفون برای آیپاد تاچ میخوام بخرم اگه ممکنه راهنمائیم کنید.
    البته مدل inear باشه.بیشتر هم پاپ گوش میدم.قیمتش هم زیاد گرون نباشه.100 الا 130 تومن.
    لطفا مدلهائی بگین که تو تهران بشه پیدا کرد.
    از بین این مارکها مدلی دارن که با بودجه ما بشه خرید؟
    AKG .Grado .Sennheiser.Audio

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

البته مدل inear باشه.بیشتر هم پاپ گوش میدم.قیمتش هم زیاد گرون نباشه.100 الا 130 تومن.
    Bose 140 toman
    AKG 340 120toman
    سنهایزر هم هست 20 تومن تا هر چقدر راضی بشی پول بدی.
    تdr.dre
    هم مدل داره عکس بچه ۱۴ ساله روش هست تا طرح فیلم و مرد ۶۰-۷۰ساله حالا چه ربطی به کیفیت داره خدا میدونه.

5. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مسافرت غیر منتظره پیش اومده و می خواستم از دبی هدفون بگیرم با توجه به محدودیت نمایندگی های اونجا دو هدفون جدید از Shure به مدلهای Se215 و SHR940 را بعد از تماس با خود نمایندگی و قیمت گرفتن اوکی کردم می خواستم یک هدفون دیگه هم از سنهایزر بگیرم تا حسابی دست پر باشم شما چه پیشنهادی دارید؟

پاینده باشید.

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

قیمت این se215 رو چند گرفتین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

خواهش میکنم
    مبارکتون باشه
    به این انواع میگن inear یا به فارسی "تو گوشی".
    بله میشه از این نوع هم استفاده کرد و اتفاقآ تنوع مدلهای موجود نسبت به Full Size در این نوع بیشتر هست ولی متاسفانه مدلهای موجود چندان از انواع با کیفیت این انواع نیستند.
    به هر حال مشخصات خوبی دارند ولی مناسب کاربد شما نیستند چون یکی از مشکل ساز ترین انواع هدفون هستند که دلایلش مفصل هست و مهمتر از همه این هست که این انواع تقریبآ برای استفاده بیش از یک ساعت مناسب نیستند و زود احساس خستگی و یا ناراحتی از قسمت گوش می کنید. البته هستند هدفونهای بسیار خوش ساختی که چند ساعت هم به راحتی قابل استفاده هستند اما قیمت اونها با بودجه شما خیلی اختلاف داره و حتی هستند نمونه هایی که شبانه روزی قابل استفاده هستند ولی اونا دیگه چند تا صفر با بودجه شما اختلاف دارند.

اما می تونید یکی از مدلهای سونی رو انتخاب کنید مثلآ EX500 , EX300 و یا کریتیو EP830 هر چند هیچ کدام اینها تمام صدای پیانو را به راحتی پخش نمیکنه چون مدلهای سونی بیس نسبتآ ضعیفی دارمد و برای نتهای بم قدرت لازم رو ندارند و کریتیو هم مید خوبی نداره و دقیقآ همون نتهای تمرینی یک پیانیست زیر سایه این مید ضعیف ناپدید خواهد شد(البته با اغراق) و حیف هست شما برید 2 تومن هزینه کنید ولی صدای خوبی که FP7 میده رو با یک هدفون ارزون قیمت حروم کنید و از تمرین لذت نبرید.
    به نظرم شما کمی بیشتر توی اون یکی جیب بگرد شاید یه چیزای به درد بخوری برای فروشنده بود ، که بشه هدفون مناسب تری خرید.

پاینده باشید.
    سلام

من با این نظزت موافق نیستم، Ex500 & Ex300 رو صداشونو شنیدنم،این 2تا هم مثله هدفونای دیگه ی سونی باس خوبی دارن..
    Ex700 هم که بحثش جداست!

---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------

به نظرم سونی ex500 بگیر،عامه پسندتره.
    ممکنه از صدای سنهایزر خوشت نیاد،ولی سونی رو گرفتی یه عمر داریش..هم هدفونای محکمین هم مید خوبی دارن باسشم که حرف نداره.
    البته بازم به سبکی که گوش میکنی ربط هم داره...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خواهشا یه هدفون توگوشی درست حسابی و همه جوره (برای همه نوع موسیقی به کار بیاد) از 100 تا 200 معرفی کنید فقط می خوام خوب و با کیفیت باشه ممنون
    الان خودم ep830 دارم اصلا میارزه یه هدفون دیگه بگیرم یا نه؟!

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

خواهشا یه هدفون توگوشی درست حسابی و همه جوره (برای همه نوع موسیقی به کار بیاد) از 100 تا 200 معرفی کنید فقط می خوام خوب و با کیفیت باشه ممنون
    الان خودم ep830 دارم اصلا میارزه یه هدفون دیگه بگیرم یا نه؟!
    Phonak Audeo PFE 112
    یه مدل جدیدتر داره که هنوز تولیذپد نشده Phonak Audéo PFE 232

چیزهای دیگه ایی هم هست مثل:
    Fischer Audio DBA-02
    se215
    Ultimate Ears TripleFi 10
    سنهایزر هم که ماشالا هر روز یه مدل میده هست تو این محدوده خیلی زیاد هست....
    Last edited by peaceful1; 17-07-2011 at 13:23.

11. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اگر ممکنه مدلی معرفی کنید که داخل ایران وجود داشته باشد اینو هم بگم میخوام با هزینه متعادل هدفون خوبی بخرم برای چند سال

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز

از بین هدفون های on-ear (روگوشی) که در ایران موجود هست کدام مدل و کدام برند بالاترین شفافیت صدا رو داره؟؟

برای آیفون و mp3 player میخام.

فقط فول سایز و خیلی بزرگ نباشه...

با سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •