وضعیت خط من چظوره ؟
با توجه به SNR 32 و attenuation 33 خط کیفیتش خوبه و نتت رو رو 10 مگ بستن
نتت چیه؟
Last edited by bektozen; 26-01-2015 at 03:58.
128 unlimit پارس آنلاین
اما سرعت دانلودم حداکثر 256 کیلو بایت هست ! چرا ؟
چونکه نامحدود داری و خود شرکت محدودیت سرعت میذاره .... همین نتو اگه محدود داشتی دانلودت میرفت رو 600-700KB/s .....
سلام بر دوستان.آقا من چند روز پیش که امتحان کردم و تست گرفتم snr خطم روی 17 بود.الان بستم روی 12 مگ اومده روی 6 اس ان آرم...بعدش نت کلا قطع شد فقط هم مشکل از نویز بود و شرکت میگف نویز داری.تلفن رو که از سیمش جدا کردم کاملا درست شد.ضمنا جهت توضیحات اضافه تلفن به یه پریز وصله و مودم به یه پریز دیگه و تلفن هم بی سیم نیست.خواستم ببینم اگه کلا از تلفن استفاده نشه و فقط در جهت adsl ازش استفاده بشه مشکل حل میشه؟؟؟؟؟
ممنون میشم مفصلا جواب بدید.البته سیم کشی و ... هم نگاه کردم از دم خونه هم نویز همینه...فاصله تا مرکز مخابرات هم حول و حوش 1 کیلو متره...
تلفنت نویز میندازه وصلش نکن ی تلفن خوب بگیر
سلام ممنون میشم هم فکری کنید کیفیت خطم کم شده خیلی
حالا چیزی واسم سواله اینه snr و max rate آپلود هیچ تغییری و مثل قبله ولی واس down کم شده max rate دانلود ک قبلا 20000 ّبود شده بین 7000 تا 8000
خودم ب پورت مشکوکم چون اگ نویز روی افتاده بود روی خط باید up هم تحت تاثیر قرار میگرفت ک اینطور نشده
خب با این. Max rate دانلود مقدار snr روی چند ؟
ترجیحا ی عکس از دسکتاپ مودمت بذار تا وضعیت رو ببینیم
مودمم asus هست و مقدار snr رو نشون میده (من از پشتیبانی پرسیدم) snr از6 کمتر نمیشه و بیشترم نمیشه
خطم رو 9 مگ بسته شده واین 9 مگ رو نمیکشه ی بار 6 مگشو میکشه ی بار 7مگشو (اینم بگم قطعی خاصی ندارم)
حالا ب نظرت اگ خط نویز داره پس چراروی مقدار up هیج تاثیری نداشته ؟؟؟ up مثل گذشته هست و Snr اش همون مقدار مونده max rateشم همین طور
Last edited by blueid; 29-01-2015 at 20:02.
مودمت اگه asus n10 با مودم من یکیه و مقدار snr رو نشون میده و مشکلی نداره برای دیدن snr مسیر زیر رو برو
بعد از وارد شدن به صفحه اصلی مودم(192.168.1.1)
از منوسمت چپ روی system log کلیک کن و بعد در صفحه جدید روی سربرگ اخر یعنی ADSL LOG بزن
صفحه سفیدی که در پایین باز شده شش خط اخرش مقدار snr , line atten و max rate رو نشون میده
ی عکس بگیر بذار تا ببینم میتونم کمکت کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)