راستی یکی کمک کنه . تو بازی تیم حریف با یه پاس تو عمق مهاجمشون به توپ میرسه و مدافع های من مثل احمق ها موقع پاس تو عمق به عقب نمیرن !!!!!!!!!!!!
راستی یکی کمک کنه . تو بازی تیم حریف با یه پاس تو عمق مهاجمشون به توپ میرسه و مدافع های من مثل احمق ها موقع پاس تو عمق به عقب نمیرن !!!!!!!!!!!!
سلام
من بعد گندی که pes2014 زد فیفا14 نصب کردم و خیلی خوشم اومد دو ماهی هست که فیفا 14 رو زیاد بازی میکنم الان تو کریر تو درجه لجندری صدر جدولم با بارسا ولی چند تا مشکل دارم با فیفا14 که اینجا میذارم ممنون میشم کمک و راهنمایی کنید
1- مهم ترین و اعصاب خرد کن ترین مشکل تو فیفا14 عدم استقبال از توپ هست یعنی من مثلا با اینیستا پاس میدم به مسی ، مسی عین چوب خشک وایمیسته تا توپ برسه بهش خودش دو قدم نمیاد نمیاد استقبال توپ سر همین وایستادن که توپ خودش بیاد تو پاش دفاع حریف حالا میخواد از رئال بتیس هم باشه عین جت میاد توپ میقاپه میره![]()
کلا باید بازیکن کلی دورتراز دفاع باشه یا اینقدر پاس محکم بدی تو پاش که اونم توپ میخوره به پاش برمیگرده این مشکل شما هم دارید یا فقط من دارم ؟ سر همین موضوع خیلی توپ هام لو میره منم چون دوست دارم از طریق عمق موقعیت ایجاد کنم و حتی اگر موقعیت سانتر از گوشه هم باشه باز پاس به عقب میدم و از طریق عمق موقعیت ایجاد کنیم زیاد نمیشه پاسکاری کرد چون بازیکنام وایمیستن تا توپ قشنگ بیاد تو پاشون و اخر هم لو میره البته من هیچ پچی نریختم تو اپدیت جدید درست نشده ؟
2-سانتر زمینی تو فیفا14 وجود نداره ؟ تو راهنما زده بود که دو بار پشت سر هم سانتر بزنی سانتر زمینی میکنه ولی من هر چی میزنم دوباره همون هوایی سانتر میکنه که بدرد بارسا نمیخوره
3-
هر مورد دقیقا اشاره به چی داره ؟ البته کلیت میدونم چون تو pes هم این چیزا هست ولی میخوام دقیق بدونم هر مورد مربوط به چی هست و شما با کدوم تنظیمات دسته بازی میکنید ؟
4- وقتی سرعت + rs یا همون انالوگ سمت راست رو به جلو رو همزمان بگیری توپ میندازه جلو بازیکن میدوئه دنبال توپ ولی خوب این حرکت انجام نمیشه 50-50 هست یعنی یه بار میبینی دو سه بار میزنی انجام نمیده حرکت رو بعد یه بار دیگه میزنی توپ کلی میندازه جلو ولی خود بازیکن مثلا نیمار که توپ انداخته جلو وایمیسته بازیکن حریف که کلی هم از توپ عقب تره با سرعت میاد توپ میگیره بعد که بازیکن حریف توپ گرفت تازه نیمار یادش میفته بدوئه دنبال توپقلق داره یا کلا همینطوره ؟
5- من با همین دفاع تاکتیکال بازی میکنم قلقش هم یاد گرفتم ولی بعضی موقع ها دفاع هام گیج میزنن یعنی توپ و بازیکن از دو قدمیش رد میشه ولی توپ نمیگیره
فعلا همینا بیشتر سواله واسه تا سوالات بعدی پیشاپیش ممنون از کمک هاتون![]()
Last edited by Greedy; 21-01-2014 at 20:25.
قربونت داداش . حرفه ای از خودتونه
در مورد سوال 1 و 4 و 5 باید بگم فیفاست دیگه . فقط و فقط باید تجربه ات توی فیفا بیشتر بشه و بهش عادت کنی و این مشکلاتی که بعضی وقتها تو بازی پیش میاد رو بزاری به حساب طبیعی بودن بازی . دیگه باید cpu هم یه جورایی بتونه موقعیت ایجاد کنه دیگه
در مورد سوال 2 - واسه سانتر زمینی باید 3 بار پشت سر هم سانتر رو بزنی نه دو بار . با 2 بار زدن یه جوری میفرسته که مثلا با شیرجه بشه گل زد . یعنی یه هوا بالاتر از زمین . من خودم خیلی استفاده نمیکنم و بیشتر با نیمار و مسی میام تو 18 و پاس محکم میدم . چون زیاد فرصت نمیشه 3 بار سریع بزنی و ریسکه .
سوال 3 -
اول از همه اکثر این تنظیمات سه حالت دارن .
1-assisted =خود کامپیوتر کمی توی اون کنترل بهت کمک میکنه
2-Semi = کمی بهت کمک میکنه
3- manual = تمام کنترل به عهده خودته
مثلا اگه pass رو بزاری رو manual دقیقا پاس رو به جهتی که دسته رو گرفتی میده .
auto swithcing که میتونی بزاری روی manual که باید خودت بازیکن رو سوییچ کنی . یا با LB یا با RS . روی Air balls خودش واست موقع توپهای هوایی سوییچ میکنه . البته اگه دیدی سوییچ نکرد هم مشکلی نیست و باید بزاری همون حساب قبلی . روی auto هم که خودش واسه بازیکن ها رو عوض میکنه .
auto switching move assistance : این گزینه زمانی به کار میاد که گزینه بالا رو بزاری رو auto . اگه روی off باشه به محض سوییچ روی بازیکن به جهت دسته حرکت میکنه . اگه روی low یا high باشه بعد از سوییچ کمی در جهت قبلیش حرکت میکنه تا تو بتونی تصمیم بگیری . پیشنهاد میشه روی low بزاری در هر حالت .
passing power assistance : این تنظیم زمانی بدرد میخوره که گزینه پایینیش روی assisted یا semi باشه . اگه اینو on کنی اونوقت توی قدرت پاس هم بهت کمک میکنه . پیشنهاد میشه واسه دقیقتر شدن پاس off اش کنی .
pass assistance : اگه روی assisted باشه به جهت پاست کمک میکنه و روی semi کمی کمک میکنه و روی manual کمکی نمیکنه .
بقیه گزینه ها هم مثل همین هستن
through ball : کمک به پاس تو عمق ها
cross : کمک به سانترها
shot هم که کمک به شوته دیگه
lob pass : پاسهای هوایی
save : مربوط به زمانیه که در نقش دروازه بان بازی میکنی و تو بازی معمولی کارایی نداره
پیشنهاد میدم همه این گزینه ها رو به استثنای cross روی assisted بزاری و cross رو روی semi . دیگه اگه حرفه ای هستی میتونی روی منوال بازی کنی
Analog sprint : این گزینه اگه on باشه اونوقت شما هر چی پدال دسته رو بیشتر فشار بدی با سرعت بیشتری میدووی . اگه بتونی باهاش جور بشی خیلی گزینه بدرد بخوریه و باعث میشه بتونی دریبل های سرعتی بزنی و سرعتت خودت رو همیشه کنترل کنی . ولی استاد شدنش سخته یه کم اگه عادت کرده باشی . بهتره اول روی off باشه تا همیشه با حداکثر سرعت استارت بزنی .
defending : این هم که خودت دیدی دیگه . نوع دفاع رو میزاری روی tactical یا legacy . legacy میشه مثل pes .
دیگه همین![]()
دمت به معنای واقعی گرم![]()
پس کلا همینطوره گفتم شاید مشکل از من هست ... پس باید بیشتر تمرین کنمتو امتحانای ترم یونی که تا ساعت 3 نصفه شب به جای درس خوندن داشتیم فیفا14 میزدیم این دو سه هفته تعطیلی بین ترم باید همت بیشتری بکنم
فقط یه سوال دیگه :
من تازه برای اولین بار میخوام پچ های فیفا رو دانلود کنم صفحات قبلی هم یادمه یه بار طریقه و ترتیب دانلود پچ ها رو گفته بودی ولی الان پیداش نکردم
باید برم اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Version 1.5.1 - Update
Version 1.5.0 - Update
Version 1.3.0 - Update
Version 1.2.6 - Update
Version 1.2.5 - Update
Version 1.2.0 - Update
Version 1.0.1 - ALL IN ONE
همه اینا رو دانلود کنم دیگه ؟
=====
پس اپدیت های اینجا چیه :
اینجا هم باید دانلود کنیم ؟
چقدر دردسر داره
![]()
Last edited by Greedy; 22-01-2014 at 00:43.
شاید اینو بدونید ولی برای دوستانی که نمی دونن
یه بخش تمرین مجزا هست
میرید تو سربرگ play
بخش more
اونجا یه گزینه داره (بازیکن رو یه زانو نشسته و زیر دستش توپهچه راهنمایی دقیقی) arena
بخش تمرین یک به یک هست. همینجا (دسته ی ps2 ) کلید select رو بزنید (کنار کلید start ) یه کادر سمت چپ باز میشه و از اونجا می تونید حالت های مختلف تمرین رو انتخاب کنید .
به نظر من این بخش قبلا خیلی بهتر و جامع تر بود (راستی این بخش خارج از چهارچوب تمرینی هست که امتیاز میده و ...)
Last edited by TimeWarp; 22-01-2014 at 00:54.
واقعا میشه همه ی این تکنیک ها و حرکات نمایشی رو تو بازی انجام داد ؟!! به شخصه شوک روشن باشه اصلا راحت نیستم.
دیدنش خالی از لطف نیست هر چند بعضی هاش فانتزی هست و به درد بازی نمی خوره یا در جریان بازی کارآمد نیست. حفظ حرکات هم خیلی سخته .
محتوای مخفی: لینک
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (افتخار بده اسمتو بگو) که کامل توضیح داد
واسه سانتر زمینی یه بار همینجوری Lt رو گرفتم زمینی سانتر کرد اما یکی دو بار بیشتر امتحان نکردم
یه امتحانی کن
اتفاقا من همش با شوک بازی میکنم
خیلیاش رو من تو زمین اجرا میکنم کلا من زیاد با دریبل ور میرم تا دو سه ماه پیش هم که pes بازی میکردم کل دریبل های pes بلد بودم با رفیقام که بازی میکردم اینقدر دریبل و اینا به کار میبردم بهم میگفتن که دروازه خالی هم دریبل بزنالان هم بیشتر دریبل های فیفا رو تمرین کردم یاد گرفتم یاد بگیری اجراش کنی خیلی تو بازی به کار میاد مثلا من با نیمار از گوشه که با سرعت میرم دفاع حریف میچسبه به من من دریبل rs بالا بعد سریع rs به سمت راست میزنم این دریبل فوق العاده هست خیلی گلام با این دریبل میزنم
دوستان لااقل بگین چرا تو پچ جدید لباس و لوگو بعضی تیمای ملی رسمی نیستش؟تو پچ1.2 که همشون رسمی بودن...یعنی لوگوی فدراسیونشون بود نه پرچم کشورشون
من تمام این اپدیت های بالا رو دانلود کردم حالا باید یکی یکی هر کدوم تو فلدر FIFA 14 اکسترکت کنم ؟ بعد دونه دو برای هر کدوم ModdingWayInstaller بزنم در اخر هم فلدر loc رو پاک کنم loc-licensed اسمش بکنم loc ?
یا
یا وقتی همه رو اکسترکت کردم و اخر سر Version 1.5.1 رو ریختم در اخر ModdingWayInstaller یه بار اجرا کنم و فقط هم یه بار فلدر loc رو پاک کنم loc-licensed اسمش بکنم loc
چون هفت تا اپدیت هست هر بار هی بخوام ModdingWayInstaller رو اجرا کنم واسه هر کدوم و فلدر loc رو تغییر بدم اعصاب خرد کن هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)