اینم آپدیت +provision t7 با امکان ضبط کانالهای هم فرکانس و امکان تایم شیفتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم آپدیت +provision t7 با امکان ضبط کانالهای هم فرکانس و امکان تایم شیفتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by kakawaki58; 09-05-2011 at 15:27.
با سلام به همه دوستان من يك pro-T7plus دارم وقتي كه يك فيلم hd از طريق usb پخش ميكنم خطا ميده ميگه (( سيگنال صوتي پشتيباني نشده خروجي دستگاه را چك كنيد)) البته من دستگاه رو با كابل hdmi به tv وصل كردم اما زماني كه با كابل هاي معمولي صوت و تصوير وصل ميكنم صدا هم داره ولي كيفيت تصوير نداره مشكل از چيه؟![]()
عزيز ميشه بگي چه قابليتهايي اضافه شده ؟
دوستان میخوام از این tv دیجیتال usb مادیران بگیرم و چند تا سوال دارم:
1) نصبش روی لپ تاپ راحته...؟؟؟
2)ما طبقه سوم هستیم و اطراف ساختمون بلند زیاده به نظرتون میگیره...؟؟؟
3)انتن داره..؟؟؟ اگه با انتن خودش نگرفت میتونم انتن معمولی بهش وصل کنم...؟؟؟
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم![]()
من وقتی فایل ts رو تبدیل می کنم فایل تبدیل شده صدا ندارد لطفا من را رهنمایی کنید که با چه نرم افزاری می توانم این مشکل را حل کنم
من خودم یکیشو دارم و جوابت اینا هستن:
1-بله
2-به احتمال 60 درصد بله
3-بله آنتن داره-بله میتونی از آنتن معمولی استفاده کنی ولی توصیه میکنم از آنتن برقی استفاده نکنی
شما با خیال راحت بخرش من راضی هستم اگه هم مشکلی داشتی به خودم خصوصصی بزن
فقط شكلش عوض شده!
ساعت بهش اضافه شده كه درست كار نمي كنه
ويرايش نام هاي فايل هاي ظبط شده از داخل قسمت pvr
ظبط يك كانال وديدن كانال ديگر!
همين!
دوستان در ضمن بروي كليد مشكي هم كار ميكنه!
ok البته ويرايش نامهاي ضبط شده قبلا همه بود اما ضبط يك كانال و ديدن كانال ديگر واقعا لازم بود.
اي كاش يه فكري هم براي فونت و جابجايي زيرنويس مي كردن ؟
زیرنویس Srt پخش نمیکنه؟
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
1 - راحته
2 - میگیره
3 - برای من با آنتن خودش اصلا نمیگیره، یه آنتن 3 تومنی گرفتم، خوب داره کار میکنه
با سلام به همه دوستان من يك pro-T7plus دارم وقتي كه يك فيلم hd از طريق usb پخش ميكنم خطا ميده ميگه (( سيگنال صوتي پشتيباني نشده خروجي دستگاه را چك كنيد)) البته من دستگاه رو با كابل hdmi به tv وصل كردم اما زماني كه با كابل هاي معمولي صوت و تصوير وصل ميكنم صدا هم داره ولي كيفيت تصوير نداره مشكل از چيه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)