من ps3 دارم.اگر اهل گیم هستید ps3 پیشنهاد می کنم.در غیر این صورت بلوری پلیر های پایونیر عالی هستند.سامسونگ هم خوبه.
من ps3 دارم.اگر اهل گیم هستید ps3 پیشنهاد می کنم.در غیر این صورت بلوری پلیر های پایونیر عالی هستند.سامسونگ هم خوبه.
پاناسونیک , پایونیر و سونی خوبن
سامسونگ و ال جی مزخرفن
Last edited by unepus; 20-12-2011 at 00:31.
تبریز شهری با جمعیت ۲ میلیونی، مشهور به شهر اولینها در ایران، دروازه ورود به اروپا نیز محسوب میشه، حالا همهٔ اینا هیچی شهریکه صاحب بزرگترین بازار سرپوشیدهٔ جهان هستش هنوز رنگ پلاسمای پاناسونیک st30 و vt30 که داره کم کم از مًد میافته رو ندیده!! تازه نمایندگی محترم با کمال.. (غرور) میگه: من این مدلهای 3D رو نخواهم آورد!! میدونم شما هم الان میخندید چون باورکردنی نیستش حالا نمیدونم عملکرد نمایندگی بانیان (مافیای پاناسونیک ایران) رو چطوری میشه توجیه کرد! اگه واقعا نمایندگی عوض شده چرا دزدکی اینکارو انجام داده که کسی اطلاعی نداره! نه اگه نماینده اصلی هستش.. پس تکلیف ما چیه؟ به این همه لیاقت و نبوغ واسه بالا کشیدن پول مردم بیگناه بانیان کفّ بزنیم! واقعا چطوری اینهمه پول از گلوشون پایین میره، تازه تمیرگاه ها شون سفارش ( تهدید ) میکنند که مبادا تویهای بدون گارانتی رو تعمیر کنند!![]()
تو همین نمایندگی v20 داشت ۵۰" قیمتش ۲۵۰۰۰۰۰ به گفته خودش تصویر st30 و vt30 اگه خوب باشه (حالا اونم من گفتم که این دوتارو خیلی تعریف میکنند) نمیتونه بهتر از v20 باشه!
ما که تاحالا vt30 - st30 حضوراً ملاقات نکردیم با این وضعیّت هم شاید نکنیم حالا حالاها! ولی دوستانیکه هر دوتاشون رو از نزدیک مقایسه کردن میتونن بگند کدوم بهتره، v20 - st30 - vt30 از چه لحاظ؟
Panasonic تو رده بلو ریای ارزون خوبه بعدش oppo تو رده های گرونتر.
مگه oppo تو ایران پیدا میشه ؟ نمایندگی داره ؟
ساعت کارکرد رو از تو کدوم قسمت باید چک کرد؟
اظهارات نمايندگي درخصوص فعال سازي منوي مخفي :..!!!!
1-{ پس از صدور فاكتور } : با نصاب در مورد سووالات شما (من خريدار) و فعال كردن منوي مخفي هماهنگ مي كنيم
2-{زمان تحويل و نصب توسط به اصطلاح نصاب } : جانم ! منوي مخفي ! يعني چي ؟ من در جريان نيستم ، بايد با خود نمايندگي هماهنگ كنيد ، من فقط از نظر سلامت، كالا رو به شما تحويل مي دم ، لطف كنيد اينجا رو امضا كنيد ؛ درضمن با اين دكمه خاموش مي شه ، با اين دكمه روشن .و ..... !
3- { فرداي روز تحويل و تماس با نمايندگي } : سلام ، با آقاي بووووووووق كار داشتم ؛ بفرماييد ؛ درمورد منوي مخفي كه قولش رو به من داده بوديد...... ، اووو بله ، البته من به شما اطمينان مي دم دستگاه آكه ، اصلا هر موردي باشه تا يكسال مال خودم ..!! ولي كد سروس مخفي در اختيار نمايندگي تهرانه بايد از اونجا براتون بگيرم !!، بعداز ظهر يه تماس با من بگيريد.
4- {تماس تلفني بعداز ظهر با آقاي بوق } : من شرمندم !! نمايندگي تهران گفت كه ما نمي تونيم كد رو دراختيار User قرار بديم ، اصلا كاربردي براش نداره و اين كد فقط در اختيار سرويس كاران ( نماينگي تعميرات ) قرار داره. ، درنهايت اگر شما اسرار به باز كردن منو داريد ، پلاسماتون رو زير بغلتون بزنيد و به يه سرويس كار مجاز مراجعه كنيد ببينيد مي تونه مشكلتون رو حل كنه .... !!!!!!!!!!!
واين داستان همچنان ادامه دارد......![]()
ریسکش پای خودتون:
بعضی ریموت کنترلرها ممکنه دکمه های متفاوتی داشته باشن
دکمه منفی VOL رو روی بدنه خود تی وی پائین نگه دارین در حالیکه دکمه منفی را پائین نگه داشته اید سه بار دکمه RECALL (در بعضی ریموتها INFO) و اگر نتیجه نداد سه بار دکمه عدد 0 را بزنید تا پیغام Start Adjustment Menu ظاهر میشه و شما وارد سرویس منو شدید.
با دکمه {1} و {2} میتونید بین منوها حرکت کنید.
برید روی SRV-TOOL
کلید OK رو بزنید.
عکس دکمه OK و کلیدهای جهت نما:
با دکمه های جهت نما برید روی:
PTCT :00.00.00.00.00
تا های لایت یا مارک بشه:
کلید {MUTE} رو 3 ثانیه نگه دارید:
COUNT تایمی رو که دستگاه روشن بوده به ساعت نشون میده.
برای خارج شدن از سرویس منو کابل برق رو بکشید بیرون.
اخطار
دست زدن به دکمه های + و - کلید VOL ممکنه ارزش مقادیر سرویس منو رو عوض میکنه.
این روش بر روی پنلهای VT20 مدل سری M تست شده.
Last edited by *Alucard*; 21-12-2011 at 10:40.
آقا تمام دنیا دارن میگن VT30 چرا دودل هستی . البته درسته که متاسفانه پاناسونیک ورژن های متفاوتی توی اروپا و امریکا ارائه کرده اما همین سری R که توی ایران هست به نظرم توی برندها و مدل های مختلف موجود در ایران حرف اول رو میزنه .
برعکس مدل های قبلی پاناسونیک شیک ظریف و باریکه .
من مدتهای زیاد چشمم دنبال Panasonic 54Z1 بود . حالا که پولش جور شد دیگه خرید Z1 با تمام زیبایی و باریکی و ... کار عاقلانه ای نبود . اما به نظرم VT30 فعلا بهترین محصول پلاسمای پاناسونیکه .
بالاخره پاناسونیک دست از دیزاین یکنواخت مدل های قبلی برداشت !!!
اگر تصویر و امکانات هر سه مدل بالا که فرمودین یکی باشه قطعا دیزاین VT30 خیلی بهتره و این اولین دستگاهیه که خودش از عکس های تبلیغاتیش قشنگتره . چون توی عکس ها جزئیات و ظرافتش مشخص نیست .
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
من امتحان کردم برای VT30 جواب نداد .
Last edited by benyamin2002; 20-12-2011 at 16:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)