چجوری حساب کردی عزیز تو بهترین حالت 6600 مگ که 6 گیگ هست میشه دانلود کرد![]()
چجوری حساب کردی عزیز تو بهترین حالت 6600 مگ که 6 گیگ هست میشه دانلود کرد![]()
با سرعت 480 تو بهترین حالت بین 6 تا 7 گیگ دانلود می کرد،با 380 بهترین حالت 3 تا 4 گیگه با این کیفیت![]()
دوست عزیز ، به منم از این چیزا گفتن!من الان از سر خط یه سیم مستقیم واسه مودم کشیدم ولی باز نویز داره!
نه مودم خرابه نه تلفنی روی خطه! 13هزار تومان واسه این سیم هزینه کردم ولی هیچی به هیچی! نویز خط واسه خوده مخابراته و اونا مشکل دارن!
ولی هرچی زنگیدم حل نکردن!
اینم عکس بهترین سیمی که خود مخابرات گفت برو بخر!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود مخابرات از این سیم ها استفاده میکنه
روزبه جان بهترین حالت یعنی بهترین حالت اون موقع که 6-7 گیگ دانلود می کرد شما تو بهترین حالت نبودی چون 8.5 گیگ تهش بود الانم 6 گیگ تهشه ولی خو الان 500 مگ هم نمیشه دانلود کرد چه برسه بخایم سر بهترین حالت چونه بزنیم![]()
بله،اگه این نواز رایان نبود من چیکار می کردم![]()
آقا من دیشب از راسخون 3 گیگ ویندوز هشت دانلود کردم جای بسی تعجب بود برام دوشب قبل 1 گیگ بیشتر نمیگرفتم از بهترین سرورها![]()
من که هرچی گشتم سایتی از این رایان نواز پیدا نکردم که هیچ حتی تو این شهر فسقلی چشمم به جایی که سر درش زده باشه رایان نواز نیفتاده مثل اینکه شرکت خدمات اینترنت زیر زمینی هستش.![]()
لعنتی یک ماه میشه نمیتونم با این سرویس آشغال درست حسابی League of Legends بازی کنم.![]()
این از دانلود دیشب من که سرعت آشغال بود یه بار مودم خاموش روشن کردم سرعت صفر شده بود
شما کی از مخابرات سرویس گرفتین.یعنی از همون بار اولی که از مخابرات اشتراک گرفتیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)