تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 346 از 402 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام. جدیدا مرورگر باز میکنم یه صفحه باز میشه ads by info بعد رو مرورگر میزنم یه صفحه باز میشه همین صفحه هم میره تو یه صفحه دیگه. نمیدونم چیکا رکنم. برنامه malwaer نصب کردم. آنتی ویروس baidu antivirus نصب دارم و برنامه spy helper با این حال این پدر منو در آورده. چیکار باید بکنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
    نمونه ای که پیش میاد:

برنامه مال ویر اینارو پیدا میکنه

با سلام
    در همین تاپیک و در دیگر تاپیک ها در همین مورد بحث های شده
    PUP به معنی Potentially Unwanted Programs هست که به معنی برنامه های ناخواسته یا تبلیغاتی گفته میشه
    این نوع برنامه ها باعث ایجاد تبلیغات در مرورگر ها یا در کنار ویندوز باعث آزار و اذیت کاربر میشند و محتوای مستهجن نشون میدن
    این تاپیک های زیر را مطالعه بفرمایید و از تجربیات دوستان استفاده بفرمایید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام
    آنتی ویروس پولی با رایگان چه فرقی دارد
    هم زمان میشه دو یاچند آنتی ویروس نصب کرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    آنتی ویروس پولی با رایگان چه فرقی دارد
    هم زمان میشه دو یاچند آنتی ویروس نصب کرد.
    با سلام
    آنتی ویروس رایگان، امکانات و ویژگی هایی که در آنتی ویروس پولی هست را در اختیار شما قرار نمیده.
    مثل آویرا فری، اوست فری و بقیه
    آنتی ویروس پولی علاوه بر امکانات کامل برنامه، شامل پشتیبانی رایگان، رسیدگی به سیستم آلوده، جبران خسارت وارد شده به سیستم در صورت عملکرد نادرست برنامه و ... رو شامل میشه

بله میشه ولی خب طبیعتا سرعت سیستم کاهش پیدا میکنه و اختلال فایروال ها و اسکن زمانبندی شده ی برنامه ها باعث افزایش میزان استفاده از منابع سیستم و کندی شدید میشه

5. 4 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahmud1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

بیتدیفندر هم عالی هستش ولی آپدیت های حجیم روزانه داره. (قرار هست یکی از دوستان با سند این صحبت بنده را تایید نکنند!)

درود :
    والله منکه هر وقت برای تست ورژنهای جدیدترش نصب کردم اگه زیر 15 مگ توی روز آپدیت داشت خوشحال بودم.چون همیشه بعداز 1 نیمه شب و توی ساعت رایگان روزی یبار آپدیت میکردم.توی ورژن جدید حجم آپدیت کمتر شده اما به کسپرسکی که تقریبا 5 تا ده برابر از حجم آپدیتهای روزانه ش بخاطر بهبود الگوریتم برنامه نویسیش کمتر شده اصلا نمیرسه.کسپر هم روزی 10 تا 20 مگ آپدیت داشت که الان بسیار بسیار کم شده (به جرات میگم 90 درصد کم شده از حجم آپدیت روزانه ش) اما مال بیت برای من محسوس نبوده کم شدن حجم آپدیتاش...و من حتی با همین نسخه آخرش هم مشکل نافرمانی (در استفاده سرخود از اینترنت به هر نحو)و آپدیت سرخود و برگشت سرور آپدیت به سرور دیفالت بدون اجازه و اطلاع به کاربر رو داشتم.
    بنظر من شرکتی که این حجم سنگین فایل نصبی و حجم سنگین برنامه نصب شده (سنگینترین برنامه امنیتی خانگی در حال حاضر)روی هارد و حجم سنگین آپدیت رو به کاربر میده بایدم قدرتمند باشه توی دیتابیسش...(فقط دیتابیسش)

درضمن اینجا کسی با شرکت یا محصولی یا شخصی خصومت شخصی نداره (چون خداروشکر هیچکدوم سهامداریا فروشندشون نیستیم)چه برسه به ناظرین محترم و بخصوص مسعود عزیز (captain)که همه ایشونو میشناسن
    پیروز باشید...

امیدوارم همه افراد به نظر و پیشنهاد و راهنمایی های بقیه احترام بزارند و اگر اختلاف نظری در هر موردی بود، با احترام و خوشی برخورد کنند. هم ما و هم بقیه.

سلام دوستان عزیز و مدیران گل

بخدا یادم رفت براتون حجم آپدیت یک 24 ساعت رو بزارم

چشم تو اولین فرصت این کارو میکنم

از دستم ناراحت نشن دوستان ها!!!!!!!!!

من این هارو منباب اطلاعات گفتم البته با تجربه که خودم دارم

حالا هر کسی یک سلیقه ای داره

از دستم ناراحت نباشید عزیزان

7. این کاربر از mahmud1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام
    آنتی ویروس اورجینال باید از سایت رسمی خرید کرد

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آنتي ويروس خوب كه سرعت سيستم كم نكنه و جلوي سايت هاي تبليغاتي فايل هاي مخرب بگيره و با وصل شدن فلش و هارد اسكن كنه بعد اجازه باز شدن بده چه آنتي ويروسي خوبه؟؟؟ در حال حاضر Baidu دارم كه اين كارو ميكنه ولي نميدونم چقدر قوي هستش.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با عرض سلام
    ممنون میشم یه ترکیب از انتی ویروس و انتی مالور و ... بفرمایید که مناسب برای سیستم با مشخصات daul core5200 و رم 4 گیگ باشه و باعث هنگ کردن و یا کند شدن سرعت نشه

با سپاس از لطف عزیزان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با عرض سلام
    ممنون میشم یه ترکیب از انتی ویروس و انتی مالور و ... بفرمایید که مناسب برای سیستم با مشخصات daul core5200 و رم 4 گیگ باشه و باعث هنگ کردن و یا کند شدن سرعت نشه

با سپاس از لطف عزیزان

داره خودمونی میشه mahmud1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

بیتدیفندر هم عالی هستش ولی آپدیت های حجیم روزانه داره. (قرار هست یکی از دوستان با سند این صحبت بنده را تایید نکنند!)

درود :
    والله منکه هر وقت برای تست ورژنهای جدیدترش نصب کردم اگه زیر 15 مگ توی روز آپدیت داشت خوشحال بودم.چون همیشه بعداز 1 نیمه شب و توی ساعت رایگان روزی یبار آپدیت میکردم.توی ورژن جدید حجم آپدیت کمتر شده اما به کسپرسکی که تقریبا 5 تا ده برابر از حجم آپدیتهای روزانه ش بخاطر بهبود الگوریتم برنامه نویسیش کمتر شده اصلا نمیرسه.کسپر هم روزی 10 تا 20 مگ آپدیت داشت که الان بسیار بسیار کم شده (به جرات میگم 90 درصد کم شده از حجم آپدیت روزانه ش) اما مال بیت برای من محسوس نبوده کم شدن حجم آپدیتاش...و من حتی با همین نسخه آخرش هم مشکل نافرمانی (در استفاده سرخود از اینترنت به هر نحو)و آپدیت سرخود و برگشت سرور آپدیت به سرور دیفالت بدون اجازه و اطلاع به کاربر رو داشتم.
    بنظر من شرکتی که این حجم سنگین فایل نصبی و حجم سنگین برنامه نصب شده (سنگینترین برنامه امنیتی خانگی در حال حاضر)روی هارد و حجم سنگین آپدیت رو به کاربر میده بایدم قدرتمند باشه توی دیتابیسش...(فقط دیتابیسش)

درضمن اینجا کسی با شرکت یا محصولی یا شخصی خصومت شخصی نداره (چون خداروشکر هیچکدوم سهامداریا فروشندشون نیستیم)چه برسه به ناظرین محترم و بخصوص مسعود عزیز (captain)که همه ایشونو میشناسن
    پیروز باشید...

سلام عزیزان

گفتم عکس میزارم از آپدیت بیت اینم عکس که هیچ حرفی توش نمیمونه و همه چیز کاملا واضحه

فلش اول از بالا: آخرین آپدیت بیت که حدودا 51 ساعت قبل هست یعنی بیشتر از دو شبانه روز!!!

فلش دوم از بالا: با توجه به تاریخ سیستم (آخرین فلش از بالا) آخرین آپدیت موجود بیت هست که مشاهده میفرمایید که حتی بعد از گذشت بیش از دوشبانه روز آپدیتش کمتر از 3.5 مگابایت هست

فلش سوم از بالا: هم که تاریخ جاری سیستم میباشد

دوستان و مدیران عزیز مشاهده میفرمایید که کاملا روشنه که آپدیت بیت اون چیزی بود که میگفتم

منتظر نظراتتون هستم

خداقوت

13. 2 کاربر از mahmud1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام عزیزان

گفتم عکس میزارم از آپدیت بیت اینم عکس که هیچ حرفی توش نمیمونه و همه چیز کاملا واضحه
    فلش اول از بالا: آخرین آپدیت بیت که حدودا 51 ساعت قبل هست یعنی بیشتر از دو شبانه روز!!!

فلش دوم از بالا: با توجه به تاریخ سیستم (آخرین فلش از بالا) آخرین آپدیت موجود بیت هست که مشاهده میفرمایید که حتی بعد از گذشت بیش از دوشبانه روز آپدیتش کمتر از 3.5 مگابایت هست

فلش سوم از بالا: هم که تاریخ جاری سیستم میباشد

دوستان و مدیران عزیز مشاهده میفرمایید که کاملا روشنه که آپدیت بیت اون چیزی بود که میگفتم

منتظر نظراتتون هستم

خداقوت
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوست عزیز
    ممنونم ولی اگر اشتباه نکنم 34000 کیلوبایت میشه 34 مگابایت !!!
    با دقت نگاه کنید دوست عزیز

15. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •