درود :
والله منکه هر وقت برای تست ورژنهای جدیدترش نصب کردم اگه زیر 15 مگ توی روز آپدیت داشت خوشحال بودم.چون همیشه بعداز 1 نیمه شب و توی ساعت رایگان روزی یبار آپدیت میکردم.توی ورژن جدید حجم آپدیت کمتر شده اما به کسپرسکی که تقریبا 5 تا ده برابر از حجم آپدیتهای روزانه ش بخاطر بهبود الگوریتم برنامه نویسیش کمتر شده اصلا نمیرسه.کسپر هم روزی 10 تا 20 مگ آپدیت داشت که الان بسیار بسیار کم شده (به جرات میگم 90 درصد کم شده از حجم آپدیت روزانه ش) اما مال بیت برای من محسوس نبوده کم شدن حجم آپدیتاش...و من حتی با همین نسخه آخرش هم مشکل نافرمانی (در استفاده سرخود از اینترنت به هر نحو)و آپدیت سرخود و برگشت سرور آپدیت به سرور دیفالت بدون اجازه و اطلاع به کاربر رو داشتم.
بنظر من شرکتی که این حجم سنگین فایل نصبی و حجم سنگین برنامه نصب شده (سنگینترین برنامه امنیتی خانگی در حال حاضر)روی هارد و حجم سنگین آپدیت رو به کاربر میده بایدم قدرتمند باشه توی دیتابیسش...(فقط دیتابیسش)
درضمن اینجا کسی با شرکت یا محصولی یا شخصی خصومت شخصی نداره (چون خداروشکر هیچکدوم سهامداریا فروشندشون نیستیم)چه برسه به ناظرین محترم و بخصوص مسعود عزیز (captain)که همه ایشونو میشناسن
پیروز باشید...