یه مدت دست من بود،صدای خوبی داره ولی دیگه تو بازار نیست
یه مدت دست من بود،صدای خوبی داره ولی دیگه تو بازار نیست
می خوام یه ذره بیشتر خرج کنم چبز بهترم بگیرم نظرتون درباره این دوتا چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین منبع پخش (پروسسور) میخرند باز آمپ استفاده میکنند
به نظر من شما بر حسب سلیقه و نیاز اول با مشور هدفون مورد نظرت رو بگیر بعد مکث و تعمل دو سه ماهه و استفاده مکرر نتیجه گیری بکن آیا احتیاج به آمپ هست یا نه
که به نظر من اگه انتخاب درستی داشته باشی احتیاج به آمپ نیست.
Last edited by peaceful1; 22-08-2013 at 09:49.
سلام
این نکتهکه فرمودین خیلی درست و مهمه .اکثر ما اگه بخواین از امپ استفاده کنیم فقط برای جبران قدرت و بلندی صدا هست که بنظر من اشتباهه و نکته ای اصلی در ضمینه audiophile افزایش حجم و imagine و soundstage هست.من از حجم صدای هدفونم راضی نیستم
اینکه کدوم کارت صوتی توان درایو هدفون رو داره مهم نیست چون ما معمولا استفادمون از کارت صوتی به عنوان داک در ستاپمون هست و هدف اصلی هم در طراحی و ساخت کارتهای صوتی همین هست (تبدیل دیجیتال به انالوگ) ولی برای به ثمر رسوندن خروجی صدا برای هدفون مورد نظرمون در صورت نیاز (که اکثرا لازمه برای فول سایزها) استفاده از امپ یا داک امپ هست.
در اکثر کارتهای صوتی تولید جدید توان خروجی رو برای هدفون تا 600 اهم رو ذکر میکنن ولی بجرات میگم حتی برای 50 اهم هم کفایت نمیکنه (البته بمنظور ساپورت حجم صدای واقعی برای هدفون).بنابر این همون نکته ای که اشاره کردین (حجم صدا) فقط زمانی قابل دست رس خواهد بود که از امپ مناسب استفاده کنیم.به عنوان مثال هدفون ex1000 که مدتهاست تو همین فوروم فعلا تکلیفش مشخص نشده که امپ میخواد یا نه فقط تجربه ای که داشتم رو بگم که با پلیرهای پرتابل درایو میشه و بلندی و قدرت صدای کامل رو پخش میکنه ولی حجم و soundstage ای که با امپ بسیار پرقدرتی مثل schiit lyr میده رو هیچ وقت با هیچ پلیر و کارت صوتی نمیشه تجربه کرد.
برای انتخاب امپ مناسب هم مشکلاتی هست که برای من هم معضل بزرگی شده.چند وقته بفکر تهیه امپی هستم که گویا بگفته خیلی ها بهترین امپ پرتابل حال حاظر هست (centrance hi-fi m8)ولی متاسفانه چون امکان تست قبل از خرید نیست و قبلا از تجربیات استفاده از امپهای پرتابل و هزینه هایی که کردم دل خوشی ندارم نمیدونم واقعا چطور و از رو چه مشخصه هایی میشه بطور تقریبی مطلع شد که امپ مذکور مثل همه امپهای پرتابل فقط توان افزایش قدرت و بلندی صدا رو داره یا نه بر عکس متغییر ولوم روی امپ بیشتر برای افزایش حجم و soundstage صدای هدفون هست.فعلا که به سر نخی هم نرسیدم ولی دوستان قبل از تهیه امپ سعی کنین در صورت امکان حتما امپ رو با بهترین سورس ممکن و چند هدفون مختلف تست کنین و بیشتر بدنبال افزایش حجم و کیفیت صدا باشین تا بلندی و بیس صدا .
سلام.
من از کلیپش S4 استفاده کرده ام. S5 تفاوت چندانی در صدا با S4 ندارد.
بیس کلیپش S4 قوی و با جزئیات پایین است. به طوری که شاید نتوانید به راحتی صدای گیتار بیس و درامز را در یک آهنگ تشخیص دهید. در ضمن شما X10 را تست کرده اید: بیس S4 از X10 قوی تر است.
مید نسبتا" گرم (اما نه خیلی گرم) است و در ولوم بالا تیز می شود. همچنین مید گاهی در پشت بیس قوی مخفی می شود که نقطه ی ضعف به حساب می آید که به وسیله آمپ می توان آن را Forward کرد و صدا را کمی بهبود
بخشید.
های عملا" تیز است و تعریفی ندارد. البته نباید انتظار های با کیفیت از هدفون 70 دلاری داشته باشید.
Soundsage دیگر نیازی به تعریف ندارد در قسمت بیس هم اشاره شد که تشخیص ساز ها از هم دشوار است.
Isolation خوب است اما در محیط های پر سر و صدا مثل قطار نویز محیط شنیده می شود.
میکروفونیک ناچیز است. البته Klipsch S4i همراه خود گیره لباس دارد که در صورت استفاده از آن میکروفونیک از بین می رود.
از نظر راحتی خوب در گوش فیت می شود اگر یکی از سه tip سیلیکونی همراه هدفون مناسب سایز گوش شما باشد.
کیفیت ساخت متوسط و رو به پایین است. کابل آن مقاومت بالایی ندارد و جنس آن از پلاستیک نامرغوب است. به دلیل همین کیفیت ساخت پایین قیمت آن از هدفون های هم رده اش پایین تر است. البته ظاهرا" مشکل کابل این
هدفون در مدل Klipsch S4-II حل شده است.
همراه این هدفون کیس فلزی برای حمل تعبیه شده است.
البته مدل S5 ضد عرق و باران نیز هست که برای فعالیت مناسب است. دکمه های کنترل ولوم آن بزرگ هستند. مزیت بزرگ بودن دکمه ها این است که در صورتی که دستکش پوشیده باشید می توانید به راحتی با آنها کار کنید اما
عیب بزرگ آن سنگین تر شدن هدفون و خارج شدن آن از گوش هنگام فعالیت می باشد. از نظر صدا برای یک آماتور مثل من S5 تفاوتی با S4 نداشت.
موفق باشید.
سلام.
به طور کلی هدست ها صدای حرفه ای و با کیفیت بالا ارائه نمی دهند. اگر صدای خوب و بیس قوی مد نظر شماست دو مدل مناسب هستند:
Pioneer SE-M390
V-Jays
که به نظر من گزینه دوم بهتر است فقط چون open است کمی صدا به بیرون نشت می کند و برعکس.
خرید یک هدفون خوب و یک میکروفون ارزان قیمت بسیار به صرفه تر و مناسب تر است.
موفق باشید.
Last edited by kavehj4488; 04-09-2013 at 19:37.
بچه ها میشه یه سایت خوب واسه دانلود تراکهای flac معرفی کنید.دیشب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیدا کردم.
میگما : خدا بگم چیکارتون نکنهبا همین mp3 ها خوش بودیما .اونقدر flac flac کردین که منم انداختین تو این مقوله
حالا هی باید حجم شارژ کنم
دیشب یه تراک واسه تست دانلود کردم.باید بگم :وااااوچه حجم صدایی
سورس هم macbook Pro هدفون هم که دیگه همه میدونید:کوچولوی ارزون قیمت من ینی V-Jays
کاوه جون ممنونم واسه توضیحات مبسوط و کاملت.نمیدونم چرا احساس میکنم دیگه هیچ in ear یی نمیتونه راضیم کنه.حداقل بین اون چندتایی که تست کردم هیچ کدوم اون وضوح و حجم صدای هدفون خودم رو نداشتن البته تا حالا صدای ieهای سنهایزر رو نشنیدم!
Last edited by Dr.B.M; 22-08-2013 at 12:51.
برای دانلود آهنگ های FLAC از این سایت ها میتونید استفاده کنید:
این سایت کاملا رایگانه و آلبوم ها همه اورجینال هستند. یعنی بطور مستقیم از فایل اصلی کانورت شدن نه اینکه از روی cd یا dvd یا vinyl ریپ شده باشند. (با سه فرمت WAV FLAC MP3 قابل دانلود هستند)
البته تنها مشکل سایته اینه که فقط زیر شاخه های سبک الکترونیک مثل Downtempo , Techno, Progressive , .... رو داره.
این سایت هم بسیار عالیه و آرشیو بزرگی داره. همه سبکی هم درش پیدا میشه و آلبوم ها همگی ریپ شده اند. فرمت ها هم مختلفه FLAC, APE, WAV ...
این سایت هم مشابه سایت بالایی هست.
مثل قبلیا با آرشیو کمتر.
تو این هم یه چیزایی پیدا میشه. البته بصورت کاملا قانونی!
البته اگه دچار عذاب وجدان شدید میتونید از این سایتا استفاده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آلبوم های این سایت کیفیت فوق العاده ای دارن. بخصوص برای هدفون.
....
و در آخر هم میتونید (با احتیاط) برید سراغ تورنت که هر روز بهتر از دیروزه
و یک نکته. آلبوم هایی که ریپ شده از روی Vinyl هستند رو اصلا دانلود نکنید. با اینکه بیت ریت و حجمشون بالاست ولی کیفیت افتضاحی دارن!!!
Last edited by ursamajor; 22-08-2013 at 22:06.
سلام. من یه هدفن بدون سیم برای لپ تاپ میخوام. استفاده م موزیک گوش دادنه. فاکتور مهم هم برام راحت بودنشه. اما ترجیحا ارزان باشه
اولا بهتره بلوتوثی بگیرم یا وایرلس؟
ثانیا چقدر باید خرج کنم؟ مدلهای پیشنهادیتون چیه؟
سلام من هم عیت دوست بالاییمون می خوام 1 هدفن بیسیم(ترجیحا وایرلس) بگیرم و بودجم هم برای این مورد 60 تومن هست
ایا چیز مناسبی میتونم بخرم
ممنون
دوستان آمپ لامپی در حال تکمیل شدن هست. چندتا عکس گذاشتم، خوشحال میشم ببینید نظرتون رو بگید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)