تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 346 از 405 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان

من قصد خرید یک پکیج رو دارم و بودجه ای هم که براش کنار گزاشتم 2 تومان هست؛ خانه زیر 120 متر و 7 تا شوفاز زیر 1 متری با بازده گرمایی نچندان خوب و یک حمام و دو سرویس بهداشتی.
    تحقیقاتی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که باید یه پکیچ 24K بگیرم و از طرفی با این پول نمی تونم سراق پکیج های خارجی ( ایتالیایی و آلمانی و... ) برم
    برای همین مجبور به انتخاب پکیج ایرانی هستم
    در مورد پکیچ های احتراق بسته RSi چیز جالبی پیدا نکردم - صدای زیاد فن به حدی که همسایه ها آزار ببیند، واقعا فاجعه است !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فکر هم نمی کنم احتیاجی باشد احتراق بسته بگیرم، چون یه دود کش مجزای 15 سانتی برای پکیج نصب شده ...

سوال اینجاست بین مدل های پکیج بوتان کدام خرابی کمتری دارد ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا از آن مهم تر اصلا پکیج بهتری با این هزینه پیدا میشود که هم در استان قزوین خدمات پس از فروش داشته باشد و هم کیفیت دستگاه مناسب باشد ؟

ممنون از اینکه تجربه های خود را به اشتراک میگذارید.
    سلام دوست عزیز
    شما در صورتی میتوانید پکیج بودن فن نصب کنید که ساختمان شما شرایط دودکش بدون فن را داشته باشه و یکی از شرایط دودکش 15 هست و دیگری درب و پنجره غیر دوجداره و بدون درز بند باید باشه و ارتفاع دودکش حداقل 3 متر باید باشه و متراژ ساختمانتون باید بیش از 60 متر باشه و..... اگر این شرایط را دارید میشه بدون فن نصب کنید که خوب صدای پکیج کم میشه و خرابی فن هم دیگر ندارید

2. 2 کاربر از hesam.eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بوتان اپتیما نه دیگه وقتی قرمز میشه دیگه ثابته باید بچرخونیش وسط دوبارا بچرخونی رو حالت آب و سوفاژ تا روشن بشه.
    نه برندی مد نظر ندارم
    چ میدونم از بین
    ایران رادیاتور یا بوتان یا ....
    تقریبا فضای خونه ۱۳۰ متره
    سلام
    ایراد شما میتونه از دودکش ساختمان و یا سیستم فن پکیج باشه
    و میشه فشار آب باشه یا خرابی سنسور فشار
    و یا خرابی سنسور دما
    یا حسگر شعله
    بهتره به خدمات پکیجتون بگید بیاد براتون درست کنه چون باید اونجا شرایط کار دیده بشه و عیب دقیق مشخص شود

4. این کاربر از hesam.eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hose in's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

درود
    پکیج خونه من ایران رادیاتوره دو مبدله " حدودا 6 سالی میشه استفاده کردیم
    اخیرا رادیاتورها رو کاملا شستشو دادیم مبدلها هم اسید شویی شدن " آب گرم مصرفی خیلی خوبه فشار آب هم طبیعیه با وجودی که درجه رو روی آخرین حد تنظیم کردم رادیاتورها خوب گرم نمیشن هواگیری هم انجام شده ضمنا هیچ اروری هم نمیده

با کمی دقت متوجه شدم زمانیکه پکیج استارت میزنه چراغهای پنل یکی یکی روشن میشن و تا 80 درجه ( چراغ آخر ) پیش میره بعد پکیج اتومات میکنه و خاموش میشه چراغها تو تایم حدودا 3 دقیقه یکی یکی خاموش میشن تا اینکه به 30 درجه تنزل پیدا میکنه
    بعد مجدد پکیج روشن میشه و همینطور ادامه داره....

آیا این طبیعیه؟ یا اینکه چراغها باید رو یه درجه ای ثابت بمونن؟
    خودم حدس میزنم اگه درجه روی 60 یا 70 یا 80 ثابت بمونه رادیاتورها کامل گرم میشن ولی چون پکیج هی مرتب اتومات میکنه و خاموش و روشن میشه رادیاتورها نیمه گرم می مونن
    لطفا دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن مشکل از چیه

سپاس

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

درود
    هنگامی که دو فیش مشکی رو از قطعه آبی رنگ جدا میکنم ( با کادر و فلش زرد مشخص کردم ) شعله کم میشه ودرجه پکیج روی 70 یا 80 ثابت می مونه دمای رادیاتور هم خوب میشه
    ضمنا الان درجه پکیج رو از 80 به 70 کاهش دادم فیشها رو هم متصل کردم شعله ثابت شد و دیگه اتومات نکرد

الان باید چیکار کنم؟

دور موتور که با فلش قرمز مشخص کردم اگه روی 3 باشه پکیج زوزه میکشه و اگه روی 2 تنظیم شه زوزه خیلی کم میشه و روی 1 به هیچ عنوان صدا نداره
    لطفا در این مورد هم راهنمایی کنید
    سپاس

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    با توجه به اینکه شما سیم ببوبین شیر گاز را قطع میکنید و درست میشه احتمالا مشگل فشار گاز دارید و احتمالا فشار گاز زیاد هست باید خدمات پکیجتون را بگید بیاد براتون تنظیم فشار گاز کنه
    یه احتمال دیگه که اول دادم گرفتگی لوله های زیر پکیج هست اونم چک کنید
    صدای زوزه از موارد زیر میباشد :
    اول ببینید فشار پایین نباشد و تقریبا 1.5 تا 2 باشه بهتره و سپس هوا نداشته باشد اگر تو پمپ صدا میاد وگرنه
    بدلیل اینکه پکیجتون قدیمی هست و مبدل شستشو دادید احتمالا مقداری رسوب مونده که به همین دلیل دور پمپ که زیاد میشه باعث میشه جریان آب با سرعت به رسوبها برخورد کنه و اجاد صدا کنه البته با اسید شویی مجدد هم ممکنه بهتر نشه و حتی احتمال سوراخ شدن مبدل هست و اگر بخواید خوب بشه راهش تعویض مبدل هست پس بزارید همین دور 1 اگر ساختمانتون بزرگ نیست جواب میده

8. این کاربر از hesam.eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    با توجه به اینکه شما سیم ببوبین شیر گاز را قطع میکنید و درست میشه احتمالا مشگل فشار گاز دارید و احتمالا فشار گاز زیاد هست باید خدمات پکیجتون را بگید بیاد براتون تنظیم فشار گاز کنه
    صدای زوزه از موارد زیر میباشد :
    اول ببینید فشار پایین نباشد و تقریبا 1.5 تا 2 باشه بهتره و سپس هوا نداشته باشد اگر تو پمپ صدا میاد وگرنه
    بدلیل اینکه پکیجتون قدیمی هست و مبدل شستشو دادید احتمالا مقداری رسوب مونده که به همین دلیل دور پمپ که زیاد میشه باعث میشه جریان آب با سرعت به رسوبها برخورد کنه و اجاد صدا کنه البته با اسید شویی مجدد هم ممکنه بهتر نشه و حتی احتمال سوراخ شدن مبدل هست و اگر بخواید خوب بشه راهش تعویض مبدل هست پس بزارید همین دور 1 اگر ساختمانتون بزرگ نیست جواب میده
    درود

اگه منظور شما همون لوله های مسی هستن که به مبدلها متصله و در تصویر به رنگ مس یا قهوه ای رنگ دیده میشه اونا کاملا باز هستن و گرفتگیی ندارن، شیلنگهای زیر پکیج هم حدود دو هفته پیش چک کرده بودم کاملا سالم و باز هستن
    در رابطه با صدای زوزه هم موتور به هیچ عنوان صدا نمیده جهت اطمینان یه بار بازش کردم و کامل تمیزش کردم .
    البته تغریبا تمیز بود فقط موقع باز کردن کمی ماسه از داخلش بیرون ریخت ،صدای زوزه ویا چیزی شبیه به وووووووو از داخل مبدل به گوش میرسه

دوست گرامی :
    با قطع کردن سیمهای بوبین الان پکیج خیلی نرمال کار میکنه
    حرارت رگلاتورها خیلی زیاد نیست ولی تغریبا رضایت بخشه ( چراغهای پکیج 80 درجه رو نشون میده ولی رگلاتورها خیلی گرم نیستن گرمای معمولی دارن ولی رضایت بخشه) آب مصرفی هم خیلی خوبه
    از اونجایی که فعلا شرایط مالی اجازه تعمیر رو بهم نمیده بفرمایید اگه بزارم پکیج به همین منوال کار کنه یعنی سیم بوبین قطع باشه آیا مشکلی داره؟

چه مزایا و معایبی داره؟
    توضیح اینکه:
    الان پکیج با شعله کم روشنه حتی اتومات هم میکنه، خاموش و روشن میشه... اصلا هیچ موقع به این خوبی نبوده!!!
    ////////////////////////////////

تنظیم گاز رگلاتور به چه صورته؟ در صورتی که باتصویر اراعه کنم آیا خودم میتونم تنظیمش کنم؟

سپاس
    Last edited by hose in; 27-12-2016 at 03:22.

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    شما با این شرایط در حال حاضر دارید با شعله کوتاه کار میکنید و اگر اون سیم را وصل کنید مواقع مورد نیاز مشعل با شعله بلند کار میکنه و فشار گاز زیاد باعث میشه که روی شعله بلند شعله زیاد بلند باشد و زود حرارت مبدل بره بالا برا همین زود قطع میشه
    ولی این عیب نمیتونه فقط از تنظیم فشار گاز باشه میتونه دلایل دیگری هم داشته باشه که تا خدماتی نیاد سر پکیج مشخص نمیشه
    درضمن تنظیم شعله سخت هست و ممکنه خودتون دست بزنید از اینکه هست بدتر بشه
    حتما هر چه زودتر خدمات بگید بیاد درست کنه پکیج خطرناک هست و ممکنه با دستکاری شما یه قسمت درست عمل نکنه و خطر نشت دود به منزل و یا انفجار و..... پیش بیاد
    منظورم از گرفتگی لوله همون لوله های زیر پکیج بود که ممکن است پیچیده شده یا تا خورده باشد
    صدای مبدل از رسوب هست و کاریش نمیشه کرد تا تعویض بشه

11. این کاربر از hesam.eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان يك پكيج زميني مي خواهم براي يك واحد ٣٠٠ متري در طبقه سوم، قيمت مهم نيست
    چي بگيرم مناسب باشه؟ نظرتان راجع به برند هاي بوتان و ايران رادياتور چيه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

دوستان يك پكيج زميني مي خواهم براي يك واحد ٣٠٠ متري در طبقه سوم، قيمت مهم نيست
    چي بگيرم مناسب باشه؟ نظرتان راجع به برند هاي بوتان و ايران رادياتور چيه؟
    سلام دوست عزیز
    پکیج ایران رادیاتور می تونید بگیرید
    تا اونجا که من میدونم بوتان پکیج زمینی نداره
    جهت اطلاعات بیشتر( تعداد رادیاتور و دوری حمام و جند تا بودن حمام) با این شماره تماس بگیرید
    09123279117

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض راهنمایی خرید

سلام دوستان گل

من خونم کف خواب هست و یه پکیج میخوام بخرم که بی صدا باشه و کم مصرف
    به نظر شما چه مارکی بخرم .خارجی باشه بهتره
    تا سه میلیون میخوام هزینه کنم تا چندین سال عمر بده

خیلی ممنونم ازتون اگه راهنماییم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •