تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 346 از 686 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356396446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

تو محل ما دکل رایتل هست.کلا چند وقت پیش آنتن میپرید یا اصلا رو اچ پلاس و اچ و تریجی سند رو ریسایو نداشت.اینقدر دیگه زنگ زدم اپراتور بعد از چندین ماه پیگیری شد درست شد
    منطقه ما هم پوشش ضعیفی داره ، به پشتیبانی اطلاع دارم،چند روز بعد زنگ زدن و گفتن تغییرات انجام دادن،اما باز هم پوشش ضعیفه ،شما چه مدت پیگیر بودی درست شد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

منطقه ما هم پوشش ضعیفی داره ، به پشتیبانی اطلاع دارم،چند روز بعد زنگ زدن و گفتن تغییرات انجام دادن،اما باز هم پوشش ضعیفه ،شما چه مدت پیگیر بودی درست شد؟
    پشت سر هم زنگ میزدم تو یک هفته دوبار زنگ زدم گفتن پیگیری میشه بعد 1 ماه ه ونیم درست شد دیدم یه آنتن مایکروویو اضافه کردن روی سایت

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان از کجا میشه متوجه شد که در محدوده ی پوشش رایتل قرار داریم یا داریم از رومینگ اپراتور های دیگه استفاده میکنیم ؟ منزل ما روی نقشه در پوشش داخلی قرار داره ولی گوشیم اسم اپراتور رو IR-TCI نشون میده .

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

وقتی داره ir-tci میزنه یعنی داره از همراه اول استفاده میکنه و در حالت رومینگ
    برای اطمینان گوشیتو در حالت 3g only یا wcdma only بگذار تا بره روی رایتل اگر انتن نداد معلومه در جایی که هستی رایتل پوشش نداره

Sent from my iPhone 6

5. این کاربر از bigbang001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

وقتی داره ir-tci میزنه یعنی داره از همراه اول استفاده میکنه و در حالت رومینگ
    برای اطمینان گوشیتو در حالت 3g only یا wcdma only بگذار تا بره روی رایتل اگر انتن نداد معلومه در جایی که هستی رایتل پوشش نداره

Sent from my iPhone 6
    خوب مساله اینه که بسته های مثل دکا گفته فقط در پوشش شبکه قابل استفادس و نه رومینگ . ولی من همینجا استفاده میکنم برای مکالمه درون شبکه و از اعتبارمم کم نمیشه در حالی که اسم اپراتور همراه اول نشون داده میشه

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

احتمالا در حالت رومینگ چون داری از اپراتور دیگری استفاده میکنی باید اول اون اپراتور به رایتل مکالمه و هزینه را اعلام و رایتل در سیستمش اعمال کنه.
    برای همین الان شما تغییری در اعتبارت نمیبینی ولی چند ساعت بعد اعمال خواهد شد.

Sent from my iPhone 6

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

خوب مساله اینه که بسته های مثل دکا گفته فقط در پوشش شبکه قابل استفادس و نه رومینگ . ولی من همینجا استفاده میکنم برای مکالمه درون شبکه و از اعتبارمم کم نمیشه در حالی که اسم اپراتور همراه اول نشون داده میشه
    ظاهرا در حالت رومینگ فقط یکبار اعتباری رایگان به میزان ۵۰۰ تومان به شما داده می شود.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

احتمالا در حالت رومینگ چون داری از اپراتور دیگری استفاده میکنی باید اول اون اپراتور به رایتل مکالمه و هزینه را اعلام و رایتل در سیستمش اعمال کنه.
    برای همین الان شما تغییری در اعتبارت نمیبینی ولی چند ساعت بعد اعمال خواهد شد.

Sent from my iPhone 6
    بله . توی گوشی دیگم که گذاشتم کامل مینویسه رومینگ بین همراه اول و رایتل .
    حالا تکلیف چیه ؟ درصورتی که روی نقشه ی پوشش محدوده ی منو زده پوشش درونی یعنی بهترین پوشش . حتی امروز چند قسمت اصلی شهر هم رفتم فقط رومینگ همراه اول فعال بود و خبری از رایتل نمیشد .

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

بله . توی گوشی دیگم که گذاشتم کامل مینویسه رومینگ بین همراه اول و رایتل .
    حالا تکلیف چیه ؟ درصورتی که روی نقشه ی پوشش محدوده ی منو زده پوشش درونی یعنی بهترین پوشش . حتی امروز چند قسمت اصلی شهر هم رفتم فقط رومینگ همراه اول فعال بود و خبری از رایتل نمیشد .
    شبکه رایتل فقط تریجی هست و اینکه در شهر هم شما رومینگ بودی احتمالا برمیگرده به تنظیمات گوشیتون ،برای حضور در شبکه رایتل باید گوشیتون در حالت تریجی یا wcdma باشد .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

12. این کاربر از naim697 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •