تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 346 از 461 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356396446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه ارمیتا2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اسمون

پيش فرض

سهمیه ها بر اساس امکاناتی که هر بخش داره ارائه شده.منطقه یک امکانات تحصیل بیشتری دارد ومنطقه دو بعدازان قرار داردومنطقه سه اخرو کمترین امکانات

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سهمیه ها بر اساس امکاناتی که هر بخش داره ارائه شده.منطقه یک امکانات تحصیل بیشتری دارد ومنطقه دو بعدازان قرار داردومنطقه سه اخرو کمترین امکانات
    نه بابا خوب شد گفتی ما نمیدونستیم !

3. 2 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان من تازه فهمیدم که ادبیات رو نمیتونم بالای 40 بزنم . راهی دارین تو چند روزه معجزه بشه و به 60 برسم ؟

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

بعضی از دانش آموزهای رشته های دیگه نمی دونن اینترنت چیه تا عضو p30worldباشن
    loooooooooooooool
    خیلی شرکت کنندگان ریاضی کم هستن که
    تو شهر های دیگه تجربی ها بیشتر از همه فکر کنم باشن ولی اینجا
    تو مدرسه ما فقط 14 نفر تجربی پیش هست تازه از پارسال به مراتب بیشتره که 8 نفر بود
    معلم میرفت تو کلاس انگار کلاس خصوصی
    ولی ریاضی 26 نفر
    که اکثرنشون به دست این مشاور های نادون و بی سواد که آموزش و پرورش ثبت نام میکنه اومدن ریاضی
    دانش آموز نه تجربه داره و نه قدرت تصمیم گیری توی سال اول و بعضی ها تا سال پیش به دلیل کم نیاوردن و چشم به هم چشمی و من اگه بیام تغییر رشته بدم میگن فلان چیزی و ......... از این حرف ها آینده خودشونو خراب می کنن و یه رشته غیر انتفاعی شهر های اطراف قبول میشن و تمام
    قبولی تو رشته های مهندسی کجاش خراب شدن آیندست.لطفا سرت به کار خودت باشه وتوهین نکن .مگه خوب یا بد بودن رشته به تعداد شرکت کنندگانشه. رشته های تاپ تجربی که با اون ظرفیتهای کمش قبولی توشون خیلی سخته ام ریاضی می تونی رشته های خوب رو تو دانشگاه های زیادی قبول بشی. الان تمام بچه های تجربی شهر شما با آینده نگری وانتخاب درست وارد این رشته شدن .
    منم تا حدودی pmmcdvd موافقم اینکه میگه دانشگاه های غیر انتفاعی اطراف قبول میشن منظورش این نیست که مهندسی بده اگه اون طرف میرفت به رشته ای که علاقه داره مسلما موفق تر میشد اون زمان به ما میگفتن (زمان شاه )بهترین رشته ریاضیه بعد تجربی بعد انسانی،فنی حرفه ای هم که دیگه متفرقه حساب میکردن(در صورتی که اونایی که فنی خوندن موفق تر شدن!)
    یکی از فامیلامون تو کانادا ارشدشو خونده بود میگفت تو دانشگاهمون هر چی هندی و ایرانیو جهان سومی بود همه مهندسی میخوندن ولی هر چی بلوند بود انسانی میخوندن (مثلا جامعه شناسی که تو ایران هیچکی فکرشم نمیکنه)البته بیشتر به علاقه مربوط هست ولی تو ایران حتی اگه طرف علاقه هم نداشته باشه میره ریاضی میخونه(به کسی برنخوره من خودم ریاضی میخونم)

نه بابا خوب شد گفتی ما نمیدونستیم !
    خیلیا هستن که نمیدونن
    Last edited by moh72; 18-06-2012 at 22:39.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

loooooooooooooool

منم تا حدودی pmmcdvd موافقم اینکه میگه دانشگاه های غیر انتفاعی اطراف قبول میشن منظورش این نیست که مهندسی بده اگه اون طرف میرفت به رشته ای که علاقه داره مسلما موفق تر میشد اون زمان به ما میگفتن (زمان شاه )بهترین رشته ریاضیه بعد تجربی بعد انسانی،فنی حرفه ای هم که دیگه متفرقه حساب میکردن(در صورتی که اونایی که فنی خوندن موفق تر شدن!)
    یکی از فامیلامون تو کانادا ارشدشو خونده بود میگفت تو دانشگاهمون هر چی هندی و ایرانیو جهان سومی بود همه مهندسی میخوندن ولی هر چی بلوند بود انسانی میخوندن (مثلا جامعه شناسی که تو ایران هیچکی فکرشم نمیکنه)البته بیشتر به علاقه مربوط هست ولی تو ایران حتی اگه طرف علاقه هم نداشته باشه میره ریاضی میخونه(به کسی برنخوره من خودم ریاضی میخونم)

خیلیا هستن که نمیدونن
    به هر حال خیلی پست بی ربطی بود که یهو بیاد از منطقه ها حرف بزنه !

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

7. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

قبولی تو رشته های مهندسی کجاش خراب شدن آیندست.لطفا سرت به کار خودت باشه وتوهین نکن .مگه خوب یا بد بودن رشته به تعداد شرکت کنندگانشه. رشته های تاپ تجربی که با اون ظرفیتهای کمش قبولی توشون خیلی سخته ام ریاضی می تونی رشته های خوب رو تو دانشگاه های زیادی قبول بشی. الان تمام بچه های تجربی شهر شما با آینده نگری وانتخاب درست وارد این رشته شدن .
    بنده اصلا صحبتم این نیست که ریاضی بده و این چیزا و شما فورا جبهه نگیر و جو سازی نکن
    بنده این رو می خوام بگم که اگر دو تا مشاور درست توی آموزش و پرورش داشتیم و راهنمای دانش آموزان مطابق با چیزی که خود دانش آموز می خواد راهنماییش کنه مقدار بیشتری موفق توی هر رشته موجود بود که بحث میره روی زیرساخت و در این تاپیک نمیگنجه در کل خود منم از همین نسل هستم و واسه دهه 50 نیستم

در آغاز فعالیت mostafa.atish's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سايت گزينه 2 بخش تخمين رتبشو براي همه فعال كرده....كارنامه قبول شده ها رو هم همين طور...

10. 5 کاربر از mostafa.atish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان امروز کنکور 89 رو بررسی کردم .این ادبیات و عربی و ریاضیش خیلی از سال های قبل سخت تر بود . من 12 تست اول ریاضی رو همیشه درست میزنم بقیه رو چند تا شو میزنم ولی سال 89 خیلی زد تو روحیه م . طوری که اصلا نتونستم برم فیزیک و شیمی رو نگاه کنم . دوستم گفت آره 89 ریاضیش سخت بود . سال 90 هم فیزیکش و باهم نتیجه گرفتیم با توجه به سخت بودن سوالای سنجش 91 درس شیمی امسال سخت باشه . الان فکرم رو این کنکوره داغون کرده ! چکار کنم ؟ :(

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان امروز کنکور 89 رو بررسی کردم .این ادبیات و عربی و ریاضیش خیلی از سال های قبل سخت تر بود . من 12 تست اول ریاضی رو همیشه درست میزنم بقیه رو چند تا شو میزنم ولی سال 89 خیلی زد تو روحیه م . طوری که اصلا نتونستم برم فیزیک و شیمی رو نگاه کنم . دوستم گفت آره 89 ریاضیش سخت بود . سال 90 هم فیزیکش و باهم نتیجه گرفتیم با توجه به سخت بودن سوالای سنجش 91 درس شیمی امسال سخت باشه . الان فکرم رو این کنکوره داغون کرده ! چکار کنم ؟ :(

حالا شما به این مشکل خوردی تو خونه؛ فکر کن من سر جلسه سوال تصاعد رو نمی تونستم حل کنم چقدر حرص خوردم :(((

ولی خوبی کنکور اینه که وقتی سخته برای همه سخته و همون کنکور 89 رو اگه بررسی کنیم مثلا برای 3 رقمی شدن ریاضی رو حدود 40 هم میزدی کافی بود در حالی که تو کنکورهای قبلی باید حداقل 50 میزدی

رو همین حساب مهمترین کار اینه که اگه یه دقعه وسط جلسه 7-8 سوال از یه درس نتونستید حل کنید یا حس کردین تو یه درس به % که معمولا میزنید نمیرسین به احتمال زیاد معنیش اینکه سوالات اون درس به صورت غیرمتعارف سخت تر از سال های قبله و بقیه هم بدتر از شما نباشن بهتر نیستن!

13. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

برای تاریخ ادبیات و لغت چکار کنم من لغت اخر کتاب ها رو حفظم ولی تست ها رو برسی میکردم یکسری لغات اخر کتاب نبود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •