آقا اگه من اول نرم افزار روزانه بزنم بعد نرم افزار شبانه و بعدمثلا سخت افزار روزانه و شهریور نرم افزار روزانه قبول نشم میتونم بین نرم افزار شبانه و سخت افزار روزانه یکی رو انتخاب کنم؟ یا اینکه از انتخاب سخت افزار(و انتخاب های بعد از اون) محروم میشم؟
آقا اگه من اول نرم افزار روزانه بزنم بعد نرم افزار شبانه و بعدمثلا سخت افزار روزانه و شهریور نرم افزار روزانه قبول نشم میتونم بین نرم افزار شبانه و سخت افزار روزانه یکی رو انتخاب کنم؟ یا اینکه از انتخاب سخت افزار(و انتخاب های بعد از اون) محروم میشم؟
شما نمیدونی با رتبه 402 شاهد رشته تجربی پسر پزشکی میشه قبول شد یا نه؟برای یکی از دوستام میخوام
ببخشید الان موقع انتخاب رشته، کد 12 رقمی سهمیه شاهد رو میخواد.من باید اون کدی رو که قبلا از سایت گرفتم وارد کنم یا باید دوباره برم سایت ایثار یه کد جدید بگیرم؟
خوب بگین چه جور شاهدی ؟ جانباز بالای 50 و آزاده شهید یا جانباز زیر 50 ؟
اگر جانباز بالای 50 یا آزاده باشه شاید پزشکی شهرستان بیاره ولی دارو نمیاره.
لطفا نمره رو هم بگین؛ خیلی مهمه
Last edited by meragj2; 10-08-2011 at 14:39.
حذف شود لطفا
Last edited by Odcolon; 21-08-2011 at 12:46.
سلام دوستان
رتبه منطقه 1 8500 شده .
مهندسی کامپیوتر می خواستم .
به نظر شما دانشگاه هایی مثل تربیت معلم و رجایی که زیاد چیزی ازشون نشنیدمو بزنم یا نه
یرم دانشگاه های خوب شهرستان ها؟؟؟
كسي اطلاعاتي راجبه دانشگاه ملاير يا بناب داره احيانا؟؟؟
متاسفانه دارن حق دخترها رو ميخورن.دخترها چيزي بالاي 40 درصد قبولي داشتن تو رشته هاي رياضي.(حتي از نسبت شرکت کننده هاشونم بيشتر!) حالا با اين طرح سهميه بندي جنسيتي صرفا به خاطر زن بودنشون بهشون اجحاف ميشه.آقايوني با هوش کمتر و تلاش کمتر ميشينن رو صندلي دانشگاهي که حقشون نيست.اميدوارم به زودي اين ظلم و اجحاف تموم بشه.
سلام دوست عزیز منم مثل شما امسال کنکور رشته انسانی دادم (اولینبار)میخاستم از تجربیات شما از دانشگاه پیام نور بپرسم
من امسال که کنکور دادم بنابر شانس بدم رتبم 50000 شد که با این حساب غیرانتفاعی پیام نور مجاز شدم حالا میخاستم بدونم که این دانشگاه پیام نور درسارو با جزوه میخونن یا همش کتابه بعدش اینکه این 5 ساعت کلاسایی که میزارن بدرد بخور هست یعنی میشه چیزی فهمید من خودم انتخابای اول رشتمو غیرانتفاعی زدم چون زیاد از پیام نور آگاهی ندارم ولی فکر میکنم که ادم تو دانشگاه پیام نور چیزی حالیش نمیشه (به خاطر 5 ساعت کلاس) اونم فکر کنم همش بخان دانشجوها سوال بپرسن حالا چه برسه به یاد دادن
در کل من با اینکه آگاهی از پیام نور ندارم فکر میکنم دانشگاه آزاد از پیام نور بهتر باشه اخه بدون کلاس که آدم حس دانشجو بودن نداره همش باید خونه باشه نظر شما چیه؟
بچه ها شاید شنیده باشید که تحصیل در رشته معماری خرج زیاد داره
می خوام بدونم شهرسازی هم اینطوریه؟
اصلا چه خرجی داره؟ این خرجا برای چه وسایلیه؟ چه قدر هستن؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)