آقا بالاخره ابن طرح الماس رو بگیرم یا نه؟خواهشا بگید
آقا بالاخره ابن طرح الماس رو بگیرم یا نه؟خواهشا بگید
شما برید دفتر امور مشترکین خط تلفن سفارش بدین چون معمولا خیلی زمان میبره ( خودم خیلی معطل شدم ) خودشون میگن 10 روز ولی خیلی بیشتر بعد که وصل شد خودشون میگن فیبر نوری هست یا مسی تا اونوقت تو این مملکت هزار تا اتفاق میوفته یک وقت دیدین اینترنت کامل ملی شد! ولی وقتی هزینه مشکل ندارین درباره اینترنت ماهواره سرچ کنید سرعت بالا بدون فیلتر تازه چت تصویری مشکل ندارین
واقعا اگر کل خاورمیانه هند عربستان و مصر کلا از روی نقشه زمین پاک بشن هیچ مشکلی پیش نمیاد همشون مصرف کننده هست زمین هم از این جنگ و خونریزی و مسلمون کشی راحت میشن دنیا هم اروم تر میشه با ارامش بسوی پیشرفت علم پیش میره
اینترنت ماهواره ای رو چطور میتونم تهیک کنم؟
هزینه میلیونی داره !
سرچ کنی راحت پیدا میشه
اغراق نکن دوست گرامی
شمایی که همیشه میری بیا یه روز کل بچه ها رو جمع کن دسته جمعی بریم شاید فرجی شد...
سلام سرویس kb64 شش گیگ شبانه رایگان کسی گرفته ؟سرعتش یعنی 64 از 128 کمتره؟؟؟
از طرح خانواده هم کمتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از چی بیشتره کلا
جهت آشنایی با طرح ها کلید 1
شوخ کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
بچه ها اگه بیاید دسته جمعی زنگ بزنیم که طرح فقط شباانه رایگانو که برای هفته ارتباطات بود رو دو باره ثبت نام کنند میشه شبانه رایگان داشت هر گیگی هم که بگیری رو قبضت میاد میشه طرح خانواده با شبانه رایگان که برای ما کم مصرفا خوبه موافقی یا![]()
lمگه طرح خانواده شبانه رایگان داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو2030.goldnet.ir قسمت دانلود رایگان از 1 شب به بعد رو محاسبه کرده نمیدونستم راسته یا دروغ؟؟؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)