مد برف پر سوتیه ! تو تونل پر برفه ! ماشین لیز میخوره تو تونل !! همه ی ماشینا تمیز تمیزن ! لاستیکا تمیزن ! باید وقتی این مدو درست میکردم یه مد wheel هم درست میکردن برای چرخا
مد برف پر سوتیه ! تو تونل پر برفه ! ماشین لیز میخوره تو تونل !! همه ی ماشینا تمیز تمیزن ! لاستیکا تمیزن ! باید وقتی این مدو درست میکردم یه مد wheel هم درست میکردن برای چرخا
من اینو تست کردم.خیلی چیز باحالیه مخصوصا چراغ هایی که واسه اضافه کردن داره.دستت درد نکنه عاااااااااااااالی.![]()
من چند تا مد ریختم مثل Road Texture که کیفیت آسفالت رو بالا میبره اما انگار کار نمی کنه چون تغییری نکرده !
کلی مد توپ ریختم ولی اصلا تغییری نمی بینم !
بعضی مدها مثل فرمولهای شیمی همدیگر رو خنثی میکنن !
من دیشب با سرعت 2900 کیلومتر بر ساعت خوردم به دیوار.
بازی یهو قاطی کرد یه بار رو رسوندم و بعد از صفحه لودینگ یهو ماشین رو هوا بود بعد هی سرعت گرفت و با سرعت 2900 تا خورد زمین 100% آسیب دید و سوختش هم تموم شد.
هر چی کار کرده بودیم دادیم بابت تعمیرش. ولی لحظه ای که داشت به زمین نزدیک میشد دیدنی بود من خودم ترسیدم یه لحظه فکر کردم واقعیه. حیف شد که عکس نگرفتم.
چیکار کردی با خودت ؟ 2900 تا سرعتجلالخالق ! ace combat بازی میکنی یا euro truck ؟ الان باید اون دنیا باشی .
![]()
باید Run As Adminstor بکنید ، به پچ هم ربطی نداره
نه کمپانی ایراد داره نه این بازی و نه بازی اسکانیا ، واسه ما که مشکلی نداره و کاملا روون اجرا میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)