دوستان این بازی از کجا میشه تهیه کرد
دوستان این بازی از کجا میشه تهیه کرد
سلام .
کسی کمک نمیکنه ؟
منم این مشکلو دارم :
سلام , من بازي رو نصب کردم روي سرويس پک 3 , الان که اجراش ميکنم يه کد ميخواست , کرک رازور رو ريختم و اجرا ميکنم يه محيط داس مياد و هيچي نميشه (متني نداره) حتي اون سوسيال گروپ هم نيومد
سلام , من بازي رو نصب کردم روي سرويس پک 3 , الان که اجراش ميکنم يه کد ميخواست , کرک رازور رو ريختم و اجرا ميکنم يه محيط داس مياد و هيچي نميشه (متني نداره) حتي اون سوسيال گروپ هم نيومد
تو رو خدا کمکم کنید
به پست زیر مراجعه کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز فروشگاه P30World نیز میتونید تهیه کنید . قیمت خوبی داره ! البته من 6 تومان خریدم به دلیل اینکه مغازه دار ها معمولا میخوان از این قبیل بازی ها سود زیادی ببرند از این بازی های مسخره که ارزش خودشون رو میاره پایین در میارن !
بفرمایید:دوستان این بازی از کجا میشه تهیه کرد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها مشکل من بلاخره حل شد ... الان دیگه بازی یه جوریه که میشه بازی کرد.
چقدر حال میده ... یه ساعت بازی کردم.
واقعا محشره.
اون کسی که تو گیم اسپات به این بازی امتیاز 1 میده، نمیدونم به بقیه بازی ها چه امتیازی میده.
کد نباید بخواد که ... ببینم محصول کدوم شرکت رو خریدی ؟سلام , من بازي رو نصب کردم روي سرويس پک 3 , الان که اجراش ميکنم يه کد ميخواست , کرک رازور رو ريختم و اجرا ميکنم يه محيط داس مياد و هيچي نميشه (متني نداره) حتي اون سوسيال گروپ هم نيومد
دیشب دوست من سیدی این بازی رو گرفت و نصب کرد بعدش تو صفحه داس مثل تو هیچ اتفاقی نمی افتاد، از اول بازی رو نصب کرد درست شد ... اگه از boysteam خریدی بگو تا کمکت کنم نصب کنی.
چقدر گرون به نرخ روزه اینجا معمولی 4000 تومان میفروشن
خوبه پچ میاد چند روز دیگه به هفته نباید برسه اگه برسه باید سایت gta 4.net میزد بالاخره راحت میشیم یکم حداقل در مورد game play بازی می کنیم.
من خود لانچ رو ميزنم يه اکتيويشن کد ميخواد , نه از اونجايي که ميگي نخريدم
اینم مپ بازی با تمام نشانی ها و ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پچه که بیاد چه جوری وارد بازار میشه ؟باید دوباره سفارش بدیم ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)