سلام این نخسه razor خوب هست ؟
آخه حجم خیلی کم بازی ، خیلی نگرانم کرده ..میترسم توی گرافیکش و صداش تاثیر گذاشته باشه..یا دموهاش حذف شده باشه و...(توی نخسه razor)
در ضمن این steam چیه ؟ باید حتما نصبش کنم چون من نصبش نکردم...
سلام این نخسه razor خوب هست ؟
آخه حجم خیلی کم بازی ، خیلی نگرانم کرده ..میترسم توی گرافیکش و صداش تاثیر گذاشته باشه..یا دموهاش حذف شده باشه و...(توی نخسه razor)
در ضمن این steam چیه ؟ باید حتما نصبش کنم چون من نصبش نکردم...
Last edited by ali_agha1981; 14-07-2012 at 23:47.
از این نظر که آره مخصوصا اگه باگهاش رفع میشد.
از اون نظر میگم که بازی با این بزرگیش و مراحلش و ایناش حجمش کمه.
دوستان این ماموریت هایی که بهت یه فالور میده رو میشه باهم مخلوط!!! کرد؟؟
یعنی چند تا از این ماموریت ها رو نصفه نیمه بری اونوقت بهت چند تا فالوور بده!!
اگه میشه،اگه کسی میدونه اسم این ماموریت هارو بده لفطا!!
مرسی
آخه به حجم نیست که. اگه Bethesda از سیستمهای فشرده سازی ِ معمول استفاده میکرد مطمئن باش بالای 20 گیگ میشد
فکر نمیکنم فشرده سازی انچنانی در کار باشه . یه کم به سورس های بازی دقت کنی میفهمی .
ویدئو که نداره (که مهمترین قسمت حجم یک بازی رو تشکیل میده) .
صدا ها هم که اگه دقت کنی خیلی هاش تکراری .
دیالوگ هاش هم فکر کنم از یه بازی مثل دراگون ایج هم کمتره .
داستانش هم که اونقدرها داینامیک نیست (اینم حجم زیادی میگیره توی بازی RPG)
گوینده هاش هم که همه تکراری . کلا فکر کنم 5 یا 6 تا گوینده کلا نداشت . البته فکر نکنم این مورد توی حجم تاثیر بزاره .
واسه ورلدش هم اگه دقت کرده باشی موقعی که از دور یه جا رو نگاه میکنی یه پترنی میبینی که همش تکرار شده که فکر نمیکنم زیاد حجم بگیره . البته گرافیکش با این وجود خوبه .
پس واقعا همچین حجمی هم بعید نیست . اما اینکه توسنتن با همچین حجمی همچین بازی ای بدن واقعا عالی کار کردن . اما میگم بهتر هم میشده کار کنن . من فکر میکنم که فقط 80 درصد زمان ساخت بازی رو گذاشتن روی طراحی ورلد بازی . میتونستن بیشتر روی داستان یا گرافیک کار کنن . گرافیک هنری هست اما بالا نیست .
سلام من همون اول بازی به مشکل خوردم...نیم ساعت بازی کردم مشکلی نبود..
الان هر کاری میکنم توی بازی نمیتونم بدوم..(یعنی سریع حرکت کنم)
..قبلا با alt می تونستم بدوم..الان هر کاری میکنم نمیشه..جای دکمه ها هم عوض کردم بازم نشد..
مشکل از چیه ؟ بازی من نخسه razor هست...
Last edited by ali_agha1981; 15-07-2012 at 18:28.
شاید سنگین شدی؟؟
چیز میزای اضافت رو بفروش یا بریز دار یا اگه خونه داری بذار تو خونت...
آقا دمت گرم..مشکل همون بود که گفتی..خیلی رو اعصابم بود...شاید سنگین شدی؟؟
چیز میزای اضافت رو بفروش یا بریز دار یا اگه خونه داری بذار تو خونت...
آخه من از اول بازی هر چی سبد ، دسته جارو ، بیل و کلنگ بود جمع کردم تو آیتم هام....اصلا فکر نمیکردم مشکل از اونا باشه..
هنوز اول های بازی هستم..
خونه هم که ندارم.. فعلا خونه یکی از رفیقام خراب شدم ببینم تا بعد چی میشه....
سلام رفقا. منم تازه امروز از سفر برگشتم اینو نصبیدم. یه Orc بدقواره هستم. البته فعلا آس و پاسم!![]()
از اشناییت خوشبختم . من هم یک ادمم . منم فعلا اس و پاسم .
جدا از شوخی منم همین امروز بازی رو دوباره نصب کردم (دیگه نتونستم دوریش رو تحمل کنم) . با این مود جدید SkyRe خیلی بازی عوض شده . اسلحه ام یک عصاست . نه عصای جادوگری . یک عصای two handed . فرقش اینه که سرعتش بالاست ولی دمیجش کمی کمه . خیلی حال میده با عصا .
تازه با این مود میتونی یه fighter هم بشی . یعنی با دست مبارزه کنی . چون پرک های مربوط به این نوع مبارزه رو زیاد داره . مثلا یک پرک داره به نام سبک میمون خیلی باحاله . باهاش میشه حریف رو disarm کرد . حتی توی این شیوه مبارزه میتونی حرکات مثل کشتی هم بری .
گرگر ، من همیشه میرم توی Most Popular ِ مد ها و اونایی که به نظر جالب میاد رو میگیرم . این SkyRe چجوریاس ؟ مد خوب جدید مدید چی داری توی چنته ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)