150 میلیون تومان وام میخوام با کمترین مبلغ قسط از چه بانکی میتونم این وام را بگیرم
150 میلیون تومان وام میخوام با کمترین مبلغ قسط از چه بانکی میتونم این وام را بگیرم
سلام . این انتقال وجه اینترنتی بانک ملت از کجاست ؟ کسی اطلاع داره ؟ من هر کاری می کنم که نمیتونممن حواله ساتنا رو که میزنم که شماره کارت مقصد رو نمیخواد شماره شبا میخواد یا شماره کارت نمیشه ؟
Last edited by skyzare; 05-07-2014 at 08:00.
برای انتقال وجه کارت به کارت باید حواله سحاب رو انتخاب کنید. ساتنا و پایا شماره شبا میخواد
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
سلام
دوستان میشه برای کارت خرید رمز دوم دریافت کرد ؟
و سوال بعدی اینکه میشه ازش پول کشید ؟
Last edited by majideblis; 05-07-2014 at 12:39.
سلام . ممنون از پاسختون . گزینه رو پیدا کردم ولی این اخرش یه چیزی نوشته :
كارت مقصد بايد مجوز واريز وجه از طريق اينترنت را داشته باشد.
یعنی من به کارتی مقصدی که حالا شتاب هست اما خدمات اینترننتی اش فعال نیست نمی تونم بریزم ؟
وقتی هم عملیات رو انجام میدم اخر کار این پیغام رو میده :
شماره کارت ارسالی نامعتبر است. (وجود ندارد)
در صورتی که کارت مقصد هم خدمات اینترنتی اش فعال هست
Last edited by skyzare; 05-07-2014 at 13:52.
درود.
چرا بانک ملت دیگه برداشت و واریزو اس ام اسی اطلاع رسانی نمیکنه؟ وارد حساب بانکداری اینترنتی هم که میشم بخش تنظیمات، قسمت مربوط به اس ام اس غیر فعاله!!
سیستمشون فکر کنم عوض شده
قبلا از شماره 200060 واسم اس ام اس می اومد ولی الان فرق کرده و حتی متنش هم عوض شده (( قبلا حتی 6 ساعت هم طول میکشید که پیام بیاد ولی الان سریع میاد ))
جدیدا فعال کردم
شما برو بانک بگو فعال کنن !!
کارت مقصد حتما باید عضو شبکه شتاب باشه. کارت موسسات رو قبول نمیکنه. فعال بودن خدمات اینترنتی هم ارتباطی به موضوع نداره. کارت مقصد شما مال کدوم بانکه؟ کارت نقدیه دیگه اگه کارت هدیه یا خرید سازمانها باشه هم نمیتونید پول بریزید
کارت مقصد حتما باید عضو شبکه شتاب باشه. کارت موسسات رو قبول نمیکنه. فعال بودن خدمات اینترنتی هم ارتباطی به موضوع نداره. کارت مقصد شما مال کدوم بانکه؟ کارت نقدیه دیگه اگه کارت هدیه یا خرید سازمانها باشه هم نمیتونید پول بریزید
سلام . ممنون از پاسختون . کارتم عضو شتاب هست مال بانک ملی هست . نه کارت نقدی هست الان شما می تونید انتقال شتابی بدید ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)