تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 346 از 860 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356396446846 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ببخشیداحتمالا اشتباهی شده الان هم اومدم درستش کنم و
    این ازدوباره خودم که امتحان کردم دیدم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پست قبلیم هم اره نمی دونم چرااون عکس رو گذاشتم بازم ببخشید

ایمان جان این دمو مربوط میشه به پاییز درسته؟ همون جایی که باید بری توی تاکستان دوک به صورت نیمه وقت کار کنی. می تونی از یکی هم درخواست کمک کنی. حالا اومدی از گری کمک گرفتی که این دمو برات پیش اومد.

ایول!

اما اینم دو موی دیگه :

اما در مورد گلایه دوستمون leyth از کامل گذاشتن دمو ها : دوست عزیز حرف شما متینه ولی چون این تایپیک تو ایران و حتی کل جهان در مورد این بازی تکه دوست دارم خیلی مفید باشه و من کلاً دوست ندارم دموهایی که قبلاً اتفاق افتاده فراموش بشه و به خاطر همین دموها را کامل می زارم و هر چند وقت یکبار یه نگاهی بهشون می ندازم و می بینم که بازی را از کجاها شروع کردم و چه اتفاقاتی برام افتاده .
    به هر حال نظر شما هم درسته ولی دوستانی هم که این بازی را انجام می دهند می فهمند بازی چه جذابیت هایی داره .

کارتون قابل تحسینه.
    من برای این گفتم که شاید برعکس جذابیتش از بین بره وقتی که یک دمو کامل گذاشته میشه. این بازی لطفش به دمو هاست. این بازی مثل فیلمی می مونه که ما کارگردانشیم(+ محدودیت های خاص)
    . حالا فکر کنید یه فیلم رو از قبل براتون تعریف کردن. چه حالی میشید؟ اما برعکس یه فیلم رو براتون معرفی کردن. چقدر جذاب میشه؟ در هر حال به این کار ادامه بدید ولی دموها رو مثل یک تریلر یا آنونس از یک فیلم بذارید که خیلی باحال بشه.

2. این کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

:43::43:به به جنباب love-iran 1983 یه سری بازبه این تایپک زدن پست های قبلیشون روخوندم خوب جلو رفته بود فکرکنم دمومادربزرگ روهم دیده بود
    نه عزیزم مربوط به واگذارکردن کاربه گری نیست بلکه تشریح این دمو که گفتم به عقل جن هم نمی رسه اینه:
    وقتی می خوای برای اولین بارمی خوای چکش رو قوی کنی باید چندتا ضربه بااون به سنگ های بزرگ زده باشی تاخسته شده باشی بعد میری پیش گری اون راهنمایت میکنه که باید چکش روپیش اهنگرببری
    برای من مزرعه ام هیچ علفی نداشت واون کاربالای رو هم انجام دادم تا شدمن که توفصل پاییزامتحان کردم شد ولی فصل بهارنشد نمی دونم چرا
    نمی دونم این دمو ادامه داره یانه فقط اونقد می دونم برای فهمیدن اون
    یه هفته روزی دو ساعت بازی کردم دیگه چیزی ندیدم وخسته شدم فصل زمستون رو بیشترازچندروزندیدم
    مرحله اول ازمن پرسید سوالی داری درمرحله دوم دوتا گزینه داد اولیش سوالش دومیش سوالی ندارم مرحله سوم جواب سوالت رو میده وهدیه هم بهش ندادم
    فکرکنم این دموی که گذاشتی تودمو که ما داریم نبود چه جوری دیدی
    Last edited by iman reza; 26-01-2009 at 00:59.

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگي ...

خوب درمورد گذاشتن دمو ها بحث شد ..
    درسته شايد گذاشتن دمو ها يكم باعث از بين رفتن جذابيت بازي بشــــه ولي به نظرم اين كاري كه ما مي كنيم تكــــه ..

من كلي سايت خارجي و ايراني رو گشتم براي اين تاپيك كه يه سري اطلاعات راجع به بازي به دست بيارم ولي تو هيچ كدومشون اين كارايي كه ما كرديم رو نكردن ... دريغ از يه عكس ...

به خاطر همينه كه الان ما نميدونيم كه خيلي از دمو ها وجود داره يانه سر كاريه ... با اين عكس ها نشون ميديم كه خيلي هاش درسته ...

البته حق با شما هم هست leyth عزيز ... مزه ي دمو ها ممكنه براي خيلي ها كه هنوز اين بازي رو انجام ندادن از بين بره ولي خوب شايد همين عكس ها خيلي ها رو هم بيشتر ترغيب كنه كه بيان به سمت اين بازي !

ممنون از دوستان بابت عكس ها و دموهاي جديد

5. این کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام بچها
    میشه وقتی باکامپیوتربازی میکنی ازکدگیم شارک هم استفاده کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه aquaquest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام بچها
    میشه وقتی باکامپیوتربازی میکنی ازکدگیم شارک هم استفاده کنی
    سلام
    بله . یکی از دوستان مبدل EPSX 1.6 را با فایل ایزو گیم شارک یکجا گذاشته بودند و در صفحات اولیه یکی از دوستان درباره ی نحوه ی استفاده از آن توضیح داده بودند که می توانید با جستجو در این تایپیک به آن ها دست یابید .

اما چند تا دموی دیگه :
    1- آموزش غذای Zack خریدار که همه ی اجناس شما را می خره :

توضیحات : درون کادو ساشیمی هست که برای کادوی تولدش بهش دادم ولی اون آموزش غذا بهم داد و مجبور شدم یه گل دیگه به جای کادوی تولد بهش بدم .

2- آموزش غذای ساشا مادر کارن و زن جف صاحب سوپر مارکت

توضیحات : اینم که دیگه معلومه خونه ی خودشونه و یک گل گربه صورتی بهش دادم .

8. 5 کاربر از aquaquest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Mojtaba-mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

14 منم با نرم افزار psxfin مشكل دارم

سلام بچه ها من هم با نرم افزار psxfin بازي Harvest Moon بازي مي كردم ولي بعد از ويندوز عوض كردن ارور مي ده. لينك فايل dll كه گذاشته بوديد خراب شده مي شه لينك درستش رو برام بزاريد.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام بچه ها من هم با نرم افزار psxfin بازي Harvest Moon بازي مي كردم ولي بعد از ويندوز عوض كردن ارور مي ده. لينك فايل dll كه گذاشته بوديد خراب شده مي شه لينك درستش رو برام بزاريد.
    سلام دوست عزیز
    من نمی دونم چه فایلیه ولی هر فایل Dll ی که بخواید را می تونید با جستجو در سایت های زیر بدست آورده و دانلود کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا
    کد:
    اینم دموی Manna همسر Duke که برای تولدش عسل کادو کرده بودم و اینطوری شد ( که یه قسمتشو گذاشتم برای دیدن و دوستانی که قبلاً این دمو را دیدند و می خواند کاملش را داشته باشند به آدرس زیر عکس برند تا دموی کامل نمایش داده بشه )

دموی کامل :
    کد:
    Last edited by aquaquest; 04-02-2009 at 12:15.

11. 3 کاربر از aquaquest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اینم دموی فستیوال Moon Viewing یا همون تماشای ماه که من و همسرم Ann انجامش دادیم :

مشاهده ی دموی کامل در لینک زیر :
    کد:
    اما یه چیزی هم بگم . یه دمو هست مربوط به ریک که میاد و از شما می خواد که چند روز براش 5 تا مرغ را نگه دارید و ... که قبلاً عروسک جان دموشو قرار دادند ولی الان مطمئن شدیم این دمو در روز 14 پاییز اتفاق می افته که باید برای دیدن آن شرایط زیر را داشته باشید :
    1- مرغداریتون بزرگ شده باشه .
    2- کمی با ریک دوست باشید .
    3- تو مرغداریتون فقط 5 تا مرغ داشته باشید .

اینم یه عکس کوچیک از این دمو که برای دیدن کاملش در همین تایپیک جستجو کنید :

13. 2 کاربر از aquaquest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

ممنون به خاطرعکس ها
    ولی فکرنکنم یه روزخواست بیاد
    چون من چندباری که این دمورودیدم درروزهای مختلف دیدم

داره خودمونی میشه Jomoong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام بچه ها من تازه عضو شدم و هاروست موون نینتندو 64 رو تازه تموم کردم و رفتم توی back to the nature . امیدوارم بتونم برای این تاپیک مفید باشم . . .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •