خسته نباشید
من اونجا رفتم ولی سه تار لینک قرار داره که همه ی لینک ها اشکال داره فقط اولی درست بود اون هم با مرورگر فایرفاکس دانلود می شد و با اینترنت دانلود منیجر دانلود نمیشد. اگه میشه سایت سریع دیگه معرفی کنید. ممنون.
شاد باشید![]()
خسته نباشید
من اونجا رفتم ولی سه تار لینک قرار داره که همه ی لینک ها اشکال داره فقط اولی درست بود اون هم با مرورگر فایرفاکس دانلود می شد و با اینترنت دانلود منیجر دانلود نمیشد. اگه میشه سایت سریع دیگه معرفی کنید. ممنون.
شاد باشید![]()
سلام ترمیناتور عزیز ولی من همشو تونستم دانلود کنم با فایر فاکس 4
سلام دوستان من با میخوام با کامپیوتر و با استفاده از اینترنت گوشی وارد اینترنت بشم چه برنامه ی برای اندروید هست که باهاش میشه از اینترنت گوشی در کامپیوتر استفاده کرد؟
سلام ترمیناتور درباره ی سوال شارژت یادم رفت جوابتو بدم ببین اگه سیم کارتت همراه اوله با شماره 444 تماس بگیر و شماره ی 7 رو بزن بعدشم شماره 1 تا اینجا زبان ارتباط فارسی شد خب برای تمدید اعتبار از اول با 444 تماس بگیر شماره 1 رو بزن و رمز اعتبار و در پایان هم مربع اگه سیم کارتت ایرانسله هم همین امکان رو داره فقط نمیدونم برای ایرانسل شمارش چنده میتونی سیما کارتت رو بیرون بیاری بندازی رو یه گوشی دیگه شارژش کنی و از اول بزاری تو گوشیت منم با 444 شارژ میکنم.
سلام
من وقتی می خوام گوشی رو فلش کنم چه قدر دکمه back رو نگهدارم . یا همون اول نگه داشتم و کابل رو وصل کردم رها کنم ؟
سلام دوست عزیز.
برای ایرانسل هم بهترین راه برنامه ایرانسل هست .
شما بازار و نصب کن و بعدش برنامه ایرانسل دانلود کن رایگان هم هست .از اطریق برنامه هم میتونی شارژ معمولی ، شگفت انگیز و .... کارها رو انجام بدی .
موفق باشید.
به محض اینکه شناخت و فلش شروع شد میتونید کلید بک رو رها کنید .
موفق باشید.
آخه می دونی دوست من وقتی کلید رو نگه می دارم و کابل رو وصل می کنم انگار که فلش تول کابل رو نمی شناسه و در فلش تول هی یک نوشته قرمز و یک نوشته سیاه پشت سر هم رد میشه نمی دونم چقدر باید صبر کنم .
بنظر شما باید چه کار کنم.
شاد باشید![]()
ترمیناتور عزیز اگه انتی ویروس داری حذفش کن منم همین مشکلو داشتم با حذف انتی ویروس مشکلم حل شد درایو باید نصب باشه ها
سلام
من همین امروز که درست نتونستم بکنم بردم به یک مغازه که اونجا به من گفت که یک دستگاهی لازم است و با اون درست می کنه .
اگه درست شد به رام اصلیش بر می گرده . من اگر دوباره می خوام رامش رو عوض کنم چه کار کنم دیگه این مشکل پیش نیاد. البته من درایورش رو نصب نکرده بودم. بعد آنتی ویروس رو غیر فعالم کنم می شه دیگه ؟
شاد باشید![]()
نیاز به دستگاه نداره دوست من به راحتی با کامپیوتر هم میتونی آپدیتش کنی و هم رام استوک روش نصب کنی این هم از اون حرفها بوده.... احتمالا منظورش باکس بوده .
شما برای نصب رام اصلی در مرحله اول درایورها رو باید کامل رو سیستم نصب کنی .
اگر از کاستوم رام استفاده میکردید و الان هم بعد از بازگشت به رام اصلی میخوای دوباره کاستوم بریزی اول باید گوشی روت کنی سپس ریکاوری و بعد نصب کاستوم رام از طریق ریکاوری.
من که از آنتی ویروس نورتون استفاده میکنم نیازی به غیر فعال کردم ندارم اما ظاهرا بعضی ها مشکل ایجاد میکنه .
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)