تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 346 از 507 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356396446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

سلام . از تمامی مدارکی که فکر می کنید ممکنه یه زمانی که بیرون از خانه هستید بهشون احتیاج داشته باشید مثلا کپی شناسنامه یا کارت ملی و غیره یه اسکن کنید و اون رو توی یه جایی آپلودش کنید ....اگه یه موقع توی خارج از خونه بهشون نیاز داشتید از اون ها استفاده کنید .

2. 15 کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی رانندگی اگر کسی اومد پشت سرتون و چراغ داد بهش راه بدید!
    شما نمیدونید اون توی چه شرایطی هست، شاید مریض داره یا یه چیز اورژانسی پیش اومده، اصلا دوست داره خلاف بره، بهتره راهنما بزنید و راه رو باز کنید رد شه.

همچنین تا جایی که میتونید از چراغ نور بالا استفاده نکنید، خصوصا وقتی با فاصله ی نزدیک پشت اتوموبیل دیگه ای حرکت می کنید.

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فاکتور خرید
    فاکتور رو جدی بگیرید، خصوصا وقتی جنش گرون قیمتی میخرید.
    یه لپ تاپ فرستاده بودم گارانتی، امروز تماس گرفتم با اینکه همه چیز درست بود شرکت فاکتور میخواست!!! گفتند اگه تحویل ندی بدون گارانتی حساب میشه و حدود 400 خرج داره، خوشبختانه فاکتور رو پیدا کردم اما معمولا به این فاکتورهای فروش اهمیت نمی دادم.
    برای گوشی های تلفن همراه هم انگار پیگیری سرقت اش فقط با ارائه فاکتور خرید انجام میشه.

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

با سلام
    به هیچ عنوان اگه کسی (اعم از اقوام) خواست سیمکارتشو به دلایلی از قبیل شارژ تموم کردن و .... تو گوشیتون بزاره یا بلعکس سیمکارت شمارو تو گوشی خودش.اصلا قبول نکنید.اصلا کمتر 13 ثانیه لازمه که گوشی شما یا خط شما هر گونه تهمتی را براتون رقم بزنه.
    یکی از دوستام گوشی ای اورد و گفت فلش بزنمش و اپدیت بشه .منم انجام دادم و موقع. تح یل گوشی گفت میشه یه تست کنید با خط خودت خط باهام نیست.منم گوشیو روشن کردموبا خط خودم. و تست کردم.
    بعد ۹ ما گوشیسرقتی درومده و امروز که روحم خبر نداره منم باید به عنوان استفاده کنننده از گوشی سرقتی دادگاه میرفتم!!!
    بنا به جویا شدن موضوع رفتم و دیدم گوشی 9 زنجیره چرخیده و من هم نفر سومم !! در عرض کمتر از یک دقیقه برای تست گوشی شرکت مخابرات سیم منو تو اون گوشی ثبت کرده بود که به هزار بدبختی شاهد بردم و .... تا قانع کنم من هیچکارم!!!
    دوستان مراقب اینجور قضایا باشید.امید وارم از این تجربم استفاده کنید.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

پرداخت با کارت خوان

سلام
    دوستان یک بار یک روز یک خریدی رو انجام دادم . کارت رو کشیدم و رسید گرفتم اما به رسید توجهی نکردم . وقتی اومدم خونه دیدم یه دونه صفر بیشتر زده و همانا بدبختی همانا ...سریعا رسید رو برداشتم و بردم و با کلی کلنجار مبلغ رو گفتم ....

گفتم هر چی خریداری میکنید با کارت خوان همیشه به رسیدش توجه داشته باشید .

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

قبول داری که همیشه بعد از دعوا فحش یا حرف مناسب برای زدن به طرف دعوا یادت میاد؟

قبول داری که وقتی می ری مدرسه هی میگی چه قدر این دس ها سخته ولی وقتی بزرگ می شی و ازدواج می کنی وقتی بچه ات می گه چه قدر درس ها سخته می گی ما که بچه بودیم این درس ها برای ما به قدری راحت بود که نمی خوندیم.

قبول داری که همیشه بعد از ازدواج و بچه دار شدن ادم میگه این چه غلطی بود کردیم و ازدواج کردیم(همش تقصیر پدر و مادرم بود).

8. 4 کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    یکی از مسایلی که من اصلا دوست ندارم برای خودم و خانواده ام رخ بده و مسلما هیچ کس دیگه هم دوست نداره،این هست که ازم دزدی بشه یا مدارک مهم یا پول نقد رو گم کنم
    پول و مالی که با رنج و مشقت خودمون بدست اومده با یک سهل انگاری از دست میره،خوشبختانه تا حالا مورد جدی برای من و اطرافیانم پیش نیومده شاید برای این هست که تا میونم حواسم به خودم هست

اگه بیرون دارید یه مسیری رو پیاده میروید همیشه سعی کنید که از پیاده رو استفاده کنید.کیف یا ساکتون همیشه سمتی باشه که دیوار هست.
    هر وقت از داخل کیف استفاده کردید حتما مجددا اون رو ببندید.مثلا بعد از خرید یا بانک
    در بانک اگه دارید پول نقد تحویل میگیرید یا تحویل میدید(مخصوصا مبالغ زیاد) پول رو روی پیشخوان نزارید.وقتی نوبت شما شد،از کیفتون دربیارید و بعد تحویل بدید، یا در هنگام تحویل گرفتن از متصدی،سریعا پول رو داخل کیفتون بذارید و اون رو ببندید
    در تاکسی،مترو،اتوبوس و........ همیشه حواستون به کیف و موبایل و وسایل همراه خودتون باشه و تا حد امکان اونها در روی پای خودتون بذارید نه در کنارتون چون احتمال افتادن و گم شدن هم هست

در جاهای شلوغ مثل بازار،مترو و مکانهای عمومی،حواستون به جیب هایی که کیف پول و موبایلتون هست باشه مثلا قبل از تغییر مسیر(مثل سوار شدن به تاکسی)،یه دست به جیب خود بزنید و از بودن وسایل خود مطمئن بشید!!!! چون وقتی به یه مکان دیگه برید و تازه متوجه گم شدن کیفتون بشید اونوقت باید کل مسیر طی شده رو جست جو کنید

حواس جمع بودن خوبه اما در این کار زیاده روی نکنید.برخی افراد چنان کیفشون رو در آغوش میگیرن که خودبخود باعث جلب توجه افراد متخلف میشوند.

از سالم بودن کیف،ساک،کوله پشتی خود اطمینان حاصل کنید مثلا ممکنه یک پارگی کوچک در گوشه کوله،باعث افتادن اقلام ریز داخل کوله شود

در هنگام وارد کردن رمز در عابربانک،کاملا در جلوی دستگاه باشید تا از سو استفاده های احتمالی جلوگیری کنید.همچنین وقتی در صف هستید فاصله مناسب رو با فرد جلوی دستگاه حفظ کنید و حریم شخصی رو نقض نکنید.

حتی الامکان پول نقد زیاد همراه خود نداشته باشید.خیلی از کارها با کارتهای بانکی قابل انجام هستند.

در هنگام خرید و پرداخت با دستگاه های خودپرداز،سعی کنید خودتون مبلغ و مشخصات رو وارد کنید یا حداقل فروشنده جلوی شما این کار رو انجام دهد.

و...........

من نگاه بدبینانه به دور و برم ندارم،اما باید واقعیت جامعه رو پذیرفت.اگه در کارهایمان دقت داشته باشیم از خیلی موارد پیشگیری میکنیم.

10. 10 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

1

در تأييد مطالب پست قبلي، چند سال پيش رفتم از بازار يه جوجه خريدم گذاشتم توي يه پلاستيک سياه و از دسته دوچرخه آويزون کردم حرکت کردم به سمت خونه،

نزديک محله​مون از جلو يه موتورسيکلت اومد اين پلاستيک رو محکم کشيد و گاز داد فرار کرد!

يارو فکر مي​کرده حتماً پوله يا يه چيز قيمتي هستش!
    از اون به بعد از موتورسيکلت ها خيلي احتياط مي​کنم و همچنين در مورد مراقبت از وسائلي که توي دستم دارم.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    هر طور که لباس بپوشید , تیپ و قیافتون هر طور که باشه و هر عقیده ای که داشته باشید , همیشه یه عده پیدا میشند که از شما خوششون میاد .
    همین مسئله باعث میشه که یه عده که تیپّشون یا لباس پوشیدنشون یا عقیده و افکارشون درست نیست , متوجه نشند که در اشتباه هستند .

13. 15 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگر یکی از عزیزانتون فشار خون دارن و دسترسی به دارو نداشتین میتونید فشار خون رو (اگر فشار خون رو اندازه گرفتید و بالاتر از 90/140 بود) تا حدودی تنظیم کنید.

10 دقیقه نفس عمیق و آروم.

استفاده از آب گریپ فروت که فشار خون رو خیلی خوب پایین میاره (کسایی که فشار خون دارن همیشه گریپ فروت تازه داشته باشن).

آلو فوق العاده به کاهش فشار خون کمک میکنه و سرشار از پتاسیم هست ( پتاسیم تاثیرات سدیم (عامل بالابردن فشارخون) رو از بین میبره.)

اگر بیمارتون تو محیط استرس زا یا نا آروم هست به یه جای ساکت و آروم منتقلش کنید.

برای اینکه در طول روز فشار خون بالا نره هم از میوه وسبزی که سرشار از پتاسیم هستن استفاده بشه (سیب‌زمینی ، گوجه فرنگی، آب پرتقال، موز، نخود فرنگی و کشمش)

از چایی کم رنگ روزی 3 لیوان استفاده بشه.

از کاکائو تلخ استفاده بشه.

هر روز حداقل دو لیوان آب پرتقال یا آب گریپ فروت تازه استفاده کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •