تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 346 از 1185 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356396446846 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

گرلن l instant رو تست کن شاید خوشت بیاد یه مقدار شباهت داره مرکباتی و یکم گرم وتلخ کلا گرما و تلخی نرمی داره که اذیت نمیکنه من از اکسترمش زیاد خوشم نیومد حالت پودری داره و زیاد گرمه البته با دوام فوق العادده البته چون مرکباتیش حذف شده من حال نکردم کلا نوت ترش رو دوست دارم

2. 5 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

بودنش که هست.قیمتش هم فکر کنم 10-15 تومن باشه.اصل بودنش رو نمیدونم.

4. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فکر کنم اصلش کم گیر بیاد. ولی قبلا یک جا اصلش رو قبلا میداد 24 ولی الان نمیدونم چنده

6. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

یک ادکلن دیگه هم که بوش به تابارم کرید شباهت داشت منم خوشم اومد ازش یکی از ادکلن های hacco که فروشگاه هاکوپیان اختصاصی واسه خودش داره راستش رنگش رو یام نیست بوی خیلی خوب با دوام خوب قیمت اواخر شهریور 50 میداد تو فروشگاه

8. 4 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

گرلن l instant رو تست کن شاید خوشت بیاد یه مقدار شباهت داره مرکباتی و یکم گرم وتلخ کلا گرما و تلخی نرمی داره که اذیت نمیکنه من از اکسترمش زیاد خوشم نیومد حالت پودری داره و زیاد گرمه البته با دوام فوق العادده البته چون مرکباتیش حذف شده من حال نکردم کلا نوت ترش رو دوست دارم
    مگه نگفتید تاباروم خنک و تلخه. این گرلن رو که تست کرده بودم گرم بود!!!!!!!!!

---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------

یک ادکلن دیگه هم که بوش به تابارم کرید شباهت داشت منم خوشم اومد ازش یکی از ادکلن های hacco که فروشگاه هاکوپیان اختصاصی واسه خودش داره راستش رنگش رو یام نیست بوی خیلی خوب با دوام خوب قیمت اواخر شهریور 50 میداد تو فروشگاه
    فکر کنم الان این هاکوپیان تنها جاییه که میشه چشم بسته از خرید و قیمتش مطمئن بود

10. 5 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

منم گفتم که گرمه اما زیاد اذیت نمیکنه تلخ و تو نت مرکباتی یکم با هم شباهت دارن اما تابارم به نظر من خنک هست

---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------

دوستان نظرتون راجع به سیلور مانتین و ارجینال وتیور کرید چیه ؟ راستش مناینجوری دیدم که خانوما خیلی سیلور مانتین رو میپسندن حتی بیشتر از تابارم اما من به نظرم یکیم تند اومد اورجینال وتیور هم که تقریبا یه چیزی تو مایه های ساویج هست اولش بوی لیمو رو داره

12. 4 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

منم گفتم که گرمه اما زیاد اذیت نمیکنه تلخ و تو نت مرکباتی یکم با هم شباهت دارن اما تابارم به نظر من خنک هست

---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------

دوستان نظرتون راجع به سیلور مانتین و ارجینال وتیور کرید چیه ؟ راستش مناینجوری دیدم که خانوما خیلی سیلور مانتین رو میپسندن حتی بیشتر از تابارم اما من به نظرم یکیم تند اومد اورجینال وتیور هم که تقریبا یه چیزی تو مایه های ساویج هست اولش بوی لیمو رو داره
    خوش به حالتون. اینجا ادکلنهای کرید رو برای تست ندارن

14. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

خوش به حالتون. اینجا ادکلنهای کرید رو برای تست ندارن
    کیانپارس هم جایی نیست؟کارهایه شنل رو که قبلا همشون رو یکی داشت.حتی نایاب هاش.

16. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کیانپارس هم جایی نیست؟کارهایه شنل رو که قبلا همشون رو یکی داشت.حتی نایاب هاش.
    نه متاسفانه. ادکنهای عجیب غریب تو کیانپارس میتونی پیدا کنی ولی متاسفانه این کرید رو نمیدونم چرا تست ندارن. البته برای فروش خیلی از محصولات کرید موجود هست(حتی اکثر زنونه هاش) ولی برای تست.........

18. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

تا اوایل دی هم ههمون 50 تومن بود ولی من تا حالاهیچکدوم ازعطراش رو تست نکردم

20. 5 کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •